Angel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 z mojego bazarku już coś sie uzbierało :) trwa do 28 więc może jeszcze coś sie uda sprzedać ! Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 stzw napisał(a):Zaległość została uregulowana. A jako darczyńca mam prawo wiedzieć na co zostaną przeznaczone moej darowizny. Bo Wy na psy zbieracie już na inne konto a rachunek za hotel otrzyma fundacja... Jeśli tak jest, to Funia zapewne nie omieszka tego napisać :) Deklarujesz jakieś wpłaty na Argo i Marcela...? Wydaje mi się, ze nikogo nie przeoczyłam... Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Angel napisał(a):z mojego bazarku już coś sie uzbierało :) trwa do 28 więc może jeszcze coś sie uda sprzedać ! Super :):):) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 wojtuś napisał(a):Agusiap mnie zaprosiła:) Argo i Marcel muszą pozostać u Funi aż do znalezienia domku:) Przyjmijcie ode mnie 10 zł/miesiąc stałej deklaracji, gdy będę miał mozliwość to ją w przyszłości zwiększę:) Pozdrawiam pieknie;) Dziękujemy :) I my pięknie pozdrawiamy :) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 kakadu napisał(a):z bazarku bedzie prawdopodobnie te 10 zlotych... przykro mi, ze nie wiecej, ale nikt nie chce licytowac toczka, a taki ladny, prawie nowy... :( Przepraszam za przeoczenie Twojego Bazarku...już go dodałam w 1 poście :) Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 poprosze numer konta..przeleję jednorazowo 20 zł Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']poprosze numer konta..przeleję jednorazowo 20 zł Numer konta jest w 1 poście, chyba, że wolisz na pw? Dziękujemy pięknie Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nie nie musisz..tylko prosze o przypomnienie...wpłacę w poniedziałek na pewno, może wtorek, bo skończyła mi się karta kodów do przelewów..ale deklaruję Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Shania napisał(a):nie nie musisz..tylko prosze o przypomnienie...wpłacę w poniedziałek na pewno, może wtorek, bo skończyła mi się karta kodów do przelewów..ale deklaruję Dobrze przypomnę we wtorek :) Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dzięki wielkie...skleroza....zaczyna bolec:):) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Shania napisał(a):dzięki wielkie...skleroza....zaczyna bolec:):) Oj no wiesz....jakby to powiedzieć ... nie jesteś jedyna :) Quote
ZUZANNA11 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Finansowo nie pomogę, ale będę zaglądać do Argusia. ;) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 ZUZANNA11 napisał(a):Finansowo nie pomogę, ale będę zaglądać do Argusia. ;) Zapraszamy do nas jak najczęściej :) Quote
kama210 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marinkka napisz może jak Argo i Marcel jest rozliczany - tzn.. od kiedy zaczyna się miesiąc hotelowania ... od 1 czy od innego dnia miesiąca ?? ... - może też do kiedy psy mają uregulowany pobyt przez Fundację a od kiedy trzeba przejąć płacenie ....? Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 kama210 napisał(a):Marinkka napisz może jak Argo i Marcel jest rozliczany - tzn.. od kiedy zaczyna się miesiąc hotelowania ... od 1 czy od innego dnia miesiąca ?? ... - może też do kiedy psy mają uregulowany pobyt przez Fundację a od kiedy trzeba przejąć płacenie ....? Myślę, że Funia się pojawi i poda sytuację...wówczas będę z nią uzgadniać terminy. Nie wiem, czy FFA do końca jest rozliczona...poczekajmy... Quote
Aimez_moi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Argo....przystojniaku.......odwiedzinki......:) Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zawsze miło było zaglądać na ten wątek a teraz to już miód na serce. Argulku, aleś chłopie szczęściarz- domek też znajdziesz :lol: Marinkaa- dobry Człowieku- dziękuję:loveu: Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 ranias napisał(a):Zawsze miło było zaglądać na ten wątek a teraz to już miód na serce. Argulku, aleś chłopie szczęściarz- domek też znajdziesz :lol: Marinkaa- dobry Człowieku- dziękuję:loveu: Głęboko w to wierzę :) Ranias kochana, a za co mi tak dziękujesz :) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 AgusiaP napisał(a):Jestem i zaczynam rozsyłanie ;) Witamy serdecznie naszego drugiego Pracusia :) Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Napisałam w końcu prośbę do Szamanki o połączenie wątków Marcelka i Argo Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marinkaa napisał(a):Głęboko w to wierzę :) Ranias kochana, a za co mi tak dziękujesz :) Za serduszko dla psiaków :loveu: Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ja też witam wszystkich cieplutko:iloveyou: Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 AgusiaP napisał(a):Ja też witam wszystkich cieplutko:iloveyou: :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Jak cudownie się z Wami pracuje - Jesteście kochane :) Quote
Recommended Posts