Jump to content
Dogomania

Argo z Szydłowca - na DT u Murki - potrzebne wsparcie na opłaty i szukanie domu

Recommended Posts

Posted

stzw napisał(a):
Zaległość została uregulowana. A jako darczyńca mam prawo wiedzieć na co zostaną przeznaczone moej darowizny. Bo Wy na psy zbieracie już na inne konto a rachunek za hotel otrzyma fundacja...

Jeśli tak jest, to Funia zapewne nie omieszka tego napisać :)
Deklarujesz jakieś wpłaty na Argo i Marcela...? Wydaje mi się, ze nikogo nie przeoczyłam...

Posted

wojtuś napisał(a):
Agusiap mnie zaprosiła:)
Argo i Marcel muszą pozostać u Funi aż do znalezienia domku:)
Przyjmijcie ode mnie 10 zł/miesiąc stałej deklaracji, gdy będę miał mozliwość to ją w przyszłości zwiększę:)

Pozdrawiam pieknie;)

Dziękujemy :)

I my pięknie pozdrawiamy :)

Posted

kakadu napisał(a):
z bazarku bedzie prawdopodobnie te 10 zlotych... przykro mi, ze nie wiecej, ale nikt nie chce licytowac toczka, a taki ladny, prawie nowy... :(

Przepraszam za przeoczenie Twojego Bazarku...już go dodałam w 1 poście :)

Posted

nie nie musisz..tylko prosze o przypomnienie...wpłacę w poniedziałek na pewno, może wtorek, bo skończyła mi się karta kodów do przelewów..ale deklaruję

Posted

Shania napisał(a):
nie nie musisz..tylko prosze o przypomnienie...wpłacę w poniedziałek na pewno, może wtorek, bo skończyła mi się karta kodów do przelewów..ale deklaruję

Dobrze przypomnę we wtorek :)

Posted

Marinkka napisz może jak Argo i Marcel jest rozliczany - tzn.. od kiedy zaczyna się miesiąc hotelowania ... od 1 czy od innego dnia miesiąca ?? ...
- może też do kiedy psy mają uregulowany pobyt przez Fundację a od kiedy trzeba przejąć płacenie ....?

Posted

kama210 napisał(a):
Marinkka napisz może jak Argo i Marcel jest rozliczany - tzn.. od kiedy zaczyna się miesiąc hotelowania ... od 1 czy od innego dnia miesiąca ?? ...
- może też do kiedy psy mają uregulowany pobyt przez Fundację a od kiedy trzeba przejąć płacenie ....?

Myślę, że Funia się pojawi i poda sytuację...wówczas będę z nią uzgadniać terminy.
Nie wiem, czy FFA do końca jest rozliczona...poczekajmy...

Posted

Zawsze miło było zaglądać na ten wątek a teraz to już miód na serce. Argulku, aleś chłopie szczęściarz- domek też znajdziesz :lol:

Marinkaa- dobry Człowieku- dziękuję:loveu:

Posted

ranias napisał(a):
Zawsze miło było zaglądać na ten wątek a teraz to już miód na serce. Argulku, aleś chłopie szczęściarz- domek też znajdziesz :lol:

Marinkaa- dobry Człowieku- dziękuję:loveu:

Głęboko w to wierzę :)
Ranias kochana, a za co mi tak dziękujesz :)