Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam kontakt do ludzi poszukujących rudego jamnika psa, starsi ludzie, mieli bardzo długo jamnika, mieszkają z córka i wnuczką
Są zdecydowani na adopcję, mieszkają w Rybniku, podalam jamniki:
37 Tobi
39 Luby
51 Maks

czy są jeszcze jakieś rudzielce? Mogę podać kontakt do Pani na pw

[email protected]

Posted

Soboz4, a ile lat ma ta córka? Państwo mieli wcześniej jamnika? My mamy Cinka, on waży 15 kg, więc jest nieco większy, ale fajny - łagodny do ludzi, troszkę obawia się mężczyzn na początku, akceptuje psy, koty. Tylko jeśli córka ma 2 latka i jest z gatunku ciągnących za uszy, to on nie bardzo. No i do tego uparty - baaardzo inteligentny, wiec trzeba ludzi cierpliwych i konsekwentnych.

Posted

Jamniko-luby pomorskie i nie tylko - HELP:Help_2:
ISIA z mojego banerka za kilka dni nie będzie miała się gdzie podziać. Uciekła ze schronu, została w porę zoperowana, przeżyła.. i co dalej? Pomóżcie!!

Posted

[quote name='soboz4']mam kontakt do ludzi poszukujących rudego jamnika psa, starsi ludzie, mieli bardzo długo jamnika, mieszkają z córka i wnuczką
Są zdecydowani na adopcję, mieszkają w Rybniku, podalam jamniki:
37 Tobi
39 Luby
51 Maks

czy są jeszcze jakieś rudzielce? Mogę podać kontakt do Pani na pw

[email protected]

37. to Jaśko - przebywa w Zamościu
34. to Tobi - przebywa u Arktyki pod Toruniem.

Posted

maiło być 34 Tobi, Pani dzwoniła do podanych jamników, ale ani jeden telefon nie był włączony
Powiedziałam żeby dzwoniła później, na razie nie ma kontaktu z podanymi telefonami na stronie

Posted

soboz4 napisał(a):
maiło być 34 Tobi, Pani dzwoniła do podanych jamników, ale ani jeden telefon nie był włączony
Powiedziałam żeby dzwoniła później, na razie nie ma kontaktu z podanymi telefonami na stronie

Już dzwonię do Arktyki i poproszę żeby oddzwoniła..

Posted

soboz4 napisał(a):
dziękuję, jak Pani się dziś nie dodzwoni ma jutro dać mi znać, ona nie bardzo potrafi korzystać z internetu

Arktyka nie odbiera telefonów :shake:
Gdyby pani spodobał się Tobi, to może zadzwoni na mój 503 159 907 ? Chyba w ogłoszeniach też trzeba będzie zmienić.

Posted

z przerazeniem przeczytałam watek
http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe/page30

http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe/page29

post 720

i częśc postów dotyczącą Kariny S. ...U nie było kilka starych jamników, co z nimi? Napisane, ze wyrzuciła je z altanki (bo w domu nigdy psów nie miała...) do kojców?! co jest grane? to prawda?

Posted

Czy można zmienić nr 55 telefon na 513 816 835 ? Tamtego nr chwilowo nie używam. Do nr 55 można też dopisać, że kocha dzieci, dogaduje się z psami i kotami. Utrzymuje czystość w mieszkaniu i potrafi chodzić na smyczy. Wesoły i lubiący pieszczochy, bezproblemowy.

nr 40 - Kajtek niedługo traci swój DT, zostało mu ok. tygodnia... Pilnie szukamy DT lub DS. Kocha dzieci (wychowany wśród nich), akceptuje inne psy, ale nie lubi kotów. Poza tym nie stwarza żadnych problemów, sygnalizuje potrzeby wyjścia na spacer, towarzyski, ale nie nachalny.

Posted

Typ sierści: szorstkowłosa
Imię: LUDWICZEK
Miasto: Warszawa
Województwo: mazowieckie

Biedny jamniczek został znaleziony na mrozie, przymarznięty do chodnika. Ludwik ma około 6 lat, jest łagodny do ludzi – lubi być głaskany, pcha się na kolanka, podaje łapkę. Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Dogaduje się z innymi psami, jest łagodny.

Ludwik szuka nowego domu, z którego nikt go już nie wyrzuci. Jest wykastrowany. Poszukiwany dom w Warszawie lub okolicach.

więcej zdjęć tutaj: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/76

Kontakt w sprawie adopcji/pomocy:
Tel. 791 949 077
e-mail: [email protected]

Posted

Dziewczyny, jak jest z tym Goliatem? Odwiedzałam Cinka mojego na SOS i znalazłam Goliata - on jest u kogoś na DT, czy dalej w tym domu, gdzie nie akceptuje go rezydent? Pytam, bo jest wolne miejsce w DT.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dziewczyny, jak jest z tym Goliatem? Odwiedzałam Cinka mojego na SOS i znalazłam Goliata - on jest u kogoś na DT, czy dalej w tym domu, gdzie nie akceptuje go rezydent? Pytam, bo jest wolne miejsce w DT.

Jutro się dowiem

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jutro się dowiem

Dzięki, zastanowiło mnie to, bo nigdzie przy wystawianiu ogłoszeń nie znalazłam jego ogłoszeń. Jak coś, to pisz - u nas jest wolne miejsce, ale my niestety tylko szczeniaki tymczasujemy.