Jo37 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Straszne,że nawet takie psiaki szukają domu na dogo. Quote
soboz4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mam kontakt do ludzi poszukujących rudego jamnika psa, starsi ludzie, mieli bardzo długo jamnika, mieszkają z córka i wnuczką Są zdecydowani na adopcję, mieszkają w Rybniku, podalam jamniki: 37 Tobi 39 Luby 51 Maks czy są jeszcze jakieś rudzielce? Mogę podać kontakt do Pani na pw [email protected] Quote
LadyS Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Soboz4, a ile lat ma ta córka? Państwo mieli wcześniej jamnika? My mamy Cinka, on waży 15 kg, więc jest nieco większy, ale fajny - łagodny do ludzi, troszkę obawia się mężczyzn na początku, akceptuje psy, koty. Tylko jeśli córka ma 2 latka i jest z gatunku ciągnących za uszy, to on nie bardzo. No i do tego uparty - baaardzo inteligentny, wiec trzeba ludzi cierpliwych i konsekwentnych. Quote
wszpasia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jamniko-luby pomorskie i nie tylko - HELP:Help_2: ISIA z mojego banerka za kilka dni nie będzie miała się gdzie podziać. Uciekła ze schronu, została w porę zoperowana, przeżyła.. i co dalej? Pomóżcie!! Quote
bianka0 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='soboz4']mam kontakt do ludzi poszukujących rudego jamnika psa, starsi ludzie, mieli bardzo długo jamnika, mieszkają z córka i wnuczką Są zdecydowani na adopcję, mieszkają w Rybniku, podalam jamniki: 37 Tobi 39 Luby 51 Maks czy są jeszcze jakieś rudzielce? Mogę podać kontakt do Pani na pw [email protected] 37. to Jaśko - przebywa w Zamościu 34. to Tobi - przebywa u Arktyki pod Toruniem. Quote
soboz4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 maiło być 34 Tobi, Pani dzwoniła do podanych jamników, ale ani jeden telefon nie był włączony Powiedziałam żeby dzwoniła później, na razie nie ma kontaktu z podanymi telefonami na stronie Quote
iwa77 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jamniczka , lat 20 , znaleziona po Świętach przywiązana na klatce schodowej . Przebywa we Wrocławskim schronisku. Kontakt : Iwona 605 546 486 , [email protected] Link do wątku : http://www.dogomania.pl/threads/199495-Wrocław.-DRAMAT-20-letnia-jamniczka-w-schronie-.Deklaracje-na-DT-na-CITO-! Quote
bianka0 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 soboz4 napisał(a):maiło być 34 Tobi, Pani dzwoniła do podanych jamników, ale ani jeden telefon nie był włączony Powiedziałam żeby dzwoniła później, na razie nie ma kontaktu z podanymi telefonami na stronie Już dzwonię do Arktyki i poproszę żeby oddzwoniła.. Quote
Bonsai Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jeszcze Kajtek i Dasti - wysłałam Ci maila soboz. ;) Quote
soboz4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 dziękuję, jak Pani się dziś nie dodzwoni ma jutro dać mi znać, ona nie bardzo potrafi korzystać z internetu Quote
bianka0 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 soboz4 napisał(a):dziękuję, jak Pani się dziś nie dodzwoni ma jutro dać mi znać, ona nie bardzo potrafi korzystać z internetu Arktyka nie odbiera telefonów :shake: Gdyby pani spodobał się Tobi, to może zadzwoni na mój 503 159 907 ? Chyba w ogłoszeniach też trzeba będzie zmienić. Quote
iwa77 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 18 letni jamniczek , znaleziony . Przebywa we wrocławskim schronie . Kontakt : 605 546 486 , mail ; [email protected] link http://www.dogomania.pl/threads/199511-Wroclaw.-18-letni-jamniczek-w-schronisku-.-DT-na-CITO-! Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaśko Nr 37 już jest w swoim domku :lol: Szagi Nr 46 jedzie jutro do swojego domku :multi: Quote
malagos Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 z przerazeniem przeczytałam watek http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe/page30 http://www.dogomania.pl/threads/188739-Mordowanie-zwierzat-w-majestacie-prawa-czy-to-mozliwe/page29 post 720 i częśc postów dotyczącą Kariny S. ...U nie było kilka starych jamników, co z nimi? Napisane, ze wyrzuciła je z altanki (bo w domu nigdy psów nie miała...) do kojców?! co jest grane? to prawda? Quote
Bonsai Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czy można zmienić nr 55 telefon na 513 816 835 ? Tamtego nr chwilowo nie używam. Do nr 55 można też dopisać, że kocha dzieci, dogaduje się z psami i kotami. Utrzymuje czystość w mieszkaniu i potrafi chodzić na smyczy. Wesoły i lubiący pieszczochy, bezproblemowy. nr 40 - Kajtek niedługo traci swój DT, zostało mu ok. tygodnia... Pilnie szukamy DT lub DS. Kocha dzieci (wychowany wśród nich), akceptuje inne psy, ale nie lubi kotów. Poza tym nie stwarza żadnych problemów, sygnalizuje potrzeby wyjścia na spacer, towarzyski, ale nie nachalny. Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Omi wykasuj zdjęcia z cytatu. Regulamin zabrania i słusznie, zaciemnia wątek tym bardziej że są na tej samej stronie. Zamiast cytowania zdjęć wstawia sie linki do zdjęć. Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Samba - 3 letnia jamnikowata suczka, przebywa w hoteliku u Murki w okolicach Janowa Lubelskiego http://www.dogomania.pl/threads/199540-CZARNA-SAMBA-jamnikowata-gor%C4%85ca-dziewczyna-szuka-domu-w-karnawale-!!!?p=16045617#post16045617 Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Typ sierści: szorstkowłosa Imię: LUDWICZEK Płeć: piesek Wiek: 6 lat Miasto: Warszawa Województwo: mazowieckie Biedny jamniczek został znaleziony na mrozie, przymarznięty do chodnika. Ludwik ma około 6 lat, jest łagodny do ludzi – lubi być głaskany, pcha się na kolanka, podaje łapkę. Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Dogaduje się z innymi psami, jest łagodny. Ludwik szuka nowego domu, z którego nikt go już nie wyrzuci. Jest wykastrowany. Poszukiwany dom w Warszawie lub okolicach. więcej zdjęć tutaj: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/76 Kontakt w sprawie adopcji/pomocy: Tel. 791 949 077 e-mail: [email protected] Quote
LadyS Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dziewczyny, jak jest z tym Goliatem? Odwiedzałam Cinka mojego na SOS i znalazłam Goliata - on jest u kogoś na DT, czy dalej w tym domu, gdzie nie akceptuje go rezydent? Pytam, bo jest wolne miejsce w DT. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ladySwallow napisał(a):Dziewczyny, jak jest z tym Goliatem? Odwiedzałam Cinka mojego na SOS i znalazłam Goliata - on jest u kogoś na DT, czy dalej w tym domu, gdzie nie akceptuje go rezydent? Pytam, bo jest wolne miejsce w DT. Jutro się dowiem Quote
LadyS Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Isadora7 napisał(a):Jutro się dowiem Dzięki, zastanowiło mnie to, bo nigdzie przy wystawianiu ogłoszeń nie znalazłam jego ogłoszeń. Jak coś, to pisz - u nas jest wolne miejsce, ale my niestety tylko szczeniaki tymczasujemy. Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nr 42, jamnik Lotus, adoptowany: http://zgora.schronisko.net/znalazly-id-60986.html Quote
Recommended Posts