Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']Ogłoszenie na allegro - nie wytrzymałam i napisałm wiadomosc do sprzedawcy!!!"Czy biznesik na jamnikach sie juz skonczył - bo nie idą...Facet w aukcjach ma juz szczeniaczki maltańczyka!!!!!
BIZNES sie kręci..dlaczego TAM Urząd Skarbowy nie włazi i nie WERYFIKUJE!!!!!!!!!!!!!!

Mamy do sprzedania psa i suczkę rasy Jamnik Standardowy Krótkowłosy w kolorze czarny podpalany. Obydwoje są w wieku 3 lat i nie są agresywne Suka miała 5 miotów ( 4-7szczeniąt) bez cesarek. Na zdjęciu suka ze szczeniakiem . SPRZEDAM TYLKO RAZEM !!! PARA 400 ZŁ.Serdecznie polecam .Kontakt wyłącznie tel.0-698-294-XXX [IMG]http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/40/36/44/1640364456[/IMG]

[url]http://allegro.pl/jamnik-jamniki-dorosla-parka-pod-warszawa-i1640364456.html[/url]

JAK PATRZE na oczy tej suczyny to serce ściska!!!!!strach totalny..
czy psy domowe i kochane mają takie przerażenie w oczach?[/QUOTE]
prosze w tej sprawie nic nie robic...nie dzwonic....
juz jedna osoba zadzwoniła...
suka dostała cieczki i chcą ją dopuscic !!!
okolice Janek ale jeszcze adres nie znany

Posted

[B]Isadora[/B] ta sunia jest w miejscowości Koprzywnica - świętokrzyskie. Tam w ogóle tragedia.
Ma właściciela ponoć, ale nam dokładnie nie chciano powiedzieć który to. Jedna osoba wskazała nam jedynie kierunek. Sunia na pewno ma małe, co widać
[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/1058/jamnisia9.jpg[/IMG]

Tutaj inne zdjęcia:
[URL]https://picasaweb.google.com/104801708904367797654/OnekIJamnisia?authkey=Gv1sRgCLO82LzIpNv_JQ[/URL]

Posted

[quote name='Nutusia']O matko święta - może wykupić tę parę jamników?... Tylko po pierwsze za co, a po drugie nawet gdybyśmy te kupiły, sprawią sobie następne :([/QUOTE]Napisalam do sprzedajacego ale nie odpisal , odpowiada tylko na telefony, za te parke chce 400 zl.:(

Posted

Dla suni może miałabym nawet domek. Nie chcę mówić za domek, ale może by się nawet zdecydował dorzucić finansowo... Niestety, psiaka wziąć nie może, bo w domu już jest samiec, który nie życzy sobie konkurencji :(

Posted

ale mały nie jest na sprzedaż (chyba)
aukcja dotyczy 3 letniej parki -psa i suki
nawet się nie pofatygowali zrobić nowego wspólnego zdjęcia
tylko wrzucili sukę z okresu sprzedaży szczeniąt

Posted

Też tak zrozumiałam. Szczeniora sprzedać nie problem, choć moja Kresia została ciepnięta w krzaki jako 8-tygodniowe szczenię - prawdopodobnie właśnie dlatego, że się nie sprzedała. No, ale ona była "wybrakowana", bo miała przepuklinę pachwinową, a 250 zł za operację to stanowczo za dużo dla chodofffcy :( To co, pytać ewentualny domek czy się "złoży" na suczynę?...

Posted

znajoma dzwoniła do"hodowcy" sunia dostała cieczki chyba nie wydadzą...
psy są z okolicy Janek /Wawa/
ma jeszcze dzwonic - bo "chciala sprawdzis suke na dzieci"

ja napisałam, ze
"Witam,
mam uwagę co do aukcji

i pytanie
Sprzedaje Pan jamniczkę bo już nie idą jamniki na rynku?
a maltańczyki sa w modzie...

mam nadzieje, że kiedyś Urząd Skarbowy weźmie się za takie hodowle jak Pańska.

powodzenia
Nowa Ustawa o ochronie zwierząt zmieni troche realia w szarej RP
pozdrawiam "
.................
[B]i mam odpowiedź :) /mam też nazwisko jegomosci:)))[/B]
czyli mamy NAZWISKO i miejscowość :)))

[I]"Sprzedaję jamniki nie dlatego że się nie sprzedają szczeniaczki tylko dlatego że zryły mi cały ogród i bywają nieobliczalne.Suczka miała w zeszym roku szczeniaki, które gdy miały 4 tyg. zagryzła a pies nieznosi dzieci a mam 10 latka. Jak i u ludzi trafiają się psychole!! Jakim prawem ocenia pan innych zamiast grzecznie zapytać o powód !! Pan pewnie by swoje dziecko dał na pożarcie psu !! A może lepiej je uśpić? Czy to leprze rozwiązanie ?Uważa ze znajdzie się osoba która je weżmie i doskonale sobie poradzi. A PAN NIECH PILNÓJE SWOJEGO SIEDZENIA A NIE WPIEPRZA SIĘ DO INNYCH JAK NIE ZNA PAN SYTUACJI!!"
[/I][B]
W AUKCJI ta sama osoba ma do sprzedania maltańczyki po 850 zł!!![/B]a w opisie jamników jest zapis - że suka miała szczeniaki kilka razy, a nie RAZ
PSEUDO i już trzęsie portami
Na razie nic nie odpisze...
bo widze, ze macie plany wykupu.
z chćecią facetowi napiszę, ze mamy zdjęcia psów - jak pojawią sie na bezdomności będzie wiadomo kto wywalił...
a samego Pana HODOWCE mamy na celowniku...mając dane Miejscowośc i nazwisko nie był trudny do namierzenia.
I zalecę mu aby - jak już "sprzedaje" to niech ma papier na to - bo uśmiercenie zwierzęcia tylko przysporzy mu problemów w "hodowli"

[B]przy tej nagonce jest duże prawdopodobieństwo, ze facet pozbędzie się jamników:( /dlatego nie napisze na razie

p.s.
widać wnerwienie u sprzedawcy bo sadzi byki ort gorsze do moich :)
[/B]

Posted

[QUOTE]
[I]Sprzedaję jamniki nie dlatego że się nie sprzedają szczeniaczki tylko dlatego że zryły mi cały ogród i bywają nieobliczalne.Suczka miała w zeszym roku szczeniaki, które gdy miały 4 tyg. zagryzła a pies nieznosi dzieci a mam 10 latka. Jak i u ludzi trafiają się psychole!! Jakim prawem ocenia pan innych zamiast grzecznie zapytać o powód [/I][/QUOTE]

a to dziwne bo w ogłoszeniu napisał że "nie są agresywne"
co za bydle

Posted

Nie macie nr tel?... A może maila - można by napisać, że chcemy kupić... Teraz nie wiadomo czy facet zakończył aukcję bo się przestraszył czy rzeczywiście sunia dostała cieczki i postanowił jeszcze na nie zarobić zanim się jej pozbędzie :(