dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzień Dobry z rana :) Faktycznie ogrominiaste łóżko :) Musicie w nim wszyscy super wyglądać:) Quote
Poker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 to dziś wyślę jego ogłoszenie do Wyborczej. Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Poker napisał(a):to dziś wyślę jego ogłoszenie do Wyborczej. Czy to bedzie ze zdjeciem czy bez ? Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Może w Wyborczej ktoś Chłopaczka wypatrzy. Quote
Lucyna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Moniko, jeśli doszła wpłata z bazarku Ingrid44 to proszę potwierdź na http://www.dogomania.pl/threads/200083-Rozliczam-!!!-Zabawki-dla-psiak%C3%B3w-torby-na-zakupy-do-23-stycznia-godz.-22-00/page8 jeszcze przeleję dodatkowo 8zł przy najbliższej wpłacie ... :lol: Biloniku szukamy Ci superowego domku :loveu: Quote
Poker Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ogłoszenie wysyłam zawsze ze zdjęciem , ale to czy się ukazuje już nie zależy ode mnie. Może wiecie w którym miejscu jest jakiś fajny tekst o nim ? Quote
dorota k. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kurcze - staram się znaleźć i nie mogę. Wiem , że ogłoszenia robiła Klaudus i Magda. Jak tylko znajdę, to wkleję. Pokazuj się Biloniku. Quote
dorota k. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Znalazłam takie ogłoszenie Moniki : "Bilon ,to mlody ,ok 3 letni piesek ,prawdopodobie mix husky. Bilon pilnie szuka nowego domku ,poniewaz jego wlasciciele nie moga poswiecic mu wystarczajaco duzo czasu i uwagi . Psiak potrzebuje duzo ruchu ,dlugich spacerow, swietnie nadawalby sie do agility lub frisbi. Piesek jest posluszny i grzeczny ,lubi dzieci. Jest wykastrowany,zaszczepiony. warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej Jesli sa Panstwo zainteresowani adopcja Bilonka,prosimy skontaktowac sie z nami :" Quote
Poker Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dorota k, dzięki za odszukanie tekstu. Na potrzeby gazety skleciłam i wysłałam ze zdjęciem takie ogłoszenie Dobry wieczór, bardzo proszę o zamieszczenie ogłoszenia wraz ze zdjęciem w rubryce do adopcji.Dziękuję . Piękny, radosny , średniej wielkości pies Bilon ( ok.50 cm w kłębie)szuka rodziny,która da mu miłość oraz zapewni dużo spacerów i ruchu. Bilon marzy o domu z ogrodem. Pies kocha dorosłych i dzieci, świetnie się czuje w towarzystwie innych psów, jest łagodny do kotów. Zdrowy, wykastrowany, zaszczepiony, gotowy do adopcji ,której warunkiem jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy . Informacje pod nr telefonu 601730013 LILUtosi , mam nadzieję,że mogłam podać nr Twojego telefonu ? Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Super:) Jak się ukaże - to proszę - daj znać. Witaj Biloniku:) Quote
monika083 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a ogloszenia tez trzeba poodnawiac chlopakowi, Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dziewczyny - ja z ogłoszeniami to tylko na lokalnych portalach. Ale jeśli zobaczycie bazarek z ogłoszeniami - to poproszę o linka. Myślę, że Poker pozwoli wykorzystać tekst, a LILU zdjęcia i będzie można podać na nią namiary. A co tam u naszego Bilonika?:) Quote
magda z. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Te które ma u mnie to cały czas są aktualne, tam gdzie przychodzi link, aby odświezyć. Quote
Lucyna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 29 stycznia został zrobiony cały pakiecik na 66 portalach, te ogłoszenia są jeszcze aktualne ... ale warto może zamówić kolejkę :lol: Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 OK:) To tylko czekam na info, bo ja niestety nie na bieżąco . Quote
monika083 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 teoretycznie to z 29-tego jeszcze aktualne ,ale ho ho daleko juz gdzies .Ostatnio zauwazylam ,ze ogloszenie doslownie juz po godzinie spada na 2-3 strone..szok ile tych bezdomnych psow. Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 tak to niestety prawda :( widzimy u nas w przechowalni. Jeden do domku - trzy nowe:( Quote
Poker Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jasne ,że można wykorzystać mój tekst , jeżeli sie podoba. Trzeba chłopaka ogłaszać bardzo intensywnie. Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Lucyna napisał(a):29 stycznia został zrobiony cały pakiecik na 66 portalach, te ogłoszenia są jeszcze aktualne ... ale warto może zamówić kolejkę :lol: Pewnie ze warto , nowe ogloszenia bardzo pomoga w adopcji . Tak jak cioteczki wspomnialy wczesniej , bardzo szybko ogloszenia spadaja na ktoras tam strone bo tyle jest bezdomniakow. Quote
dorota k. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ciotki, to jak znajdziecie bazarek z ogłoszeniami - dajcie proszę znać - ja zamówię. W górę Biloniku:) Quote
Lucyna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Podaję namiary - w razie czego mam tam kolejkę :lol: http://www.dogomania.pl/threads/201402-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-psy-z-przytuliska-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-28.02.2011 Quote
dorota k. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dzięki. A o co z tą kolejką chodzi, bo ja nie jestem w bazarkach obeznana:oops: Lucynko, sorki , nie wiem czy to nie będzie nietaktem , to może ja przelałabym Tobie pieniądze na ogłoszenia, a Ty załatwiłabyś resztę. Quote
Lucyna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Chodzi o to, że robione są w kolejności zgłoszeń i wpływu kaski, popatrz na pierwszej stronie - są tam trzy wpisy LUCYNA. Zamów pakiecik, czekaj na priva z namiarami konta i maila pod który wyślesz tekst i zdjęcia. Jeśli ogłoszenia mają wyjść za tydzień, to spokojnie zdążysz Quote
dorota k. Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dzięki Lucynko:) Ustawiłam się w kolejce. Jak tylko dotrze nr konta to zrobię przelew. A w weekend coś sklecę. Jak nie będę wiedziałą co i jak to poproszę o pomoc.:oops: Quote
Recommended Posts