Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenie wysyłam zawsze ze zdjęciem , ale to czy się ukazuje już nie zależy ode mnie.
Może wiecie w którym miejscu jest jakiś fajny tekst o nim ?

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie Moniki :
"Bilon ,to mlody ,ok 3 letni piesek ,prawdopodobie mix husky.
Bilon pilnie szuka nowego domku ,poniewaz jego wlasciciele nie moga poswiecic mu wystarczajaco duzo czasu i uwagi . Psiak potrzebuje duzo ruchu ,dlugich spacerow, swietnie nadawalby sie do agility lub frisbi.
Piesek jest posluszny i grzeczny ,lubi dzieci. Jest wykastrowany,zaszczepiony.
warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna
i podpisanie umowy adopcyjnej
Jesli sa Panstwo zainteresowani adopcja Bilonka,prosimy skontaktowac sie z nami :"

Posted

dorota k, dzięki za odszukanie tekstu. Na potrzeby gazety skleciłam i wysłałam ze zdjęciem takie ogłoszenie

Dobry wieczór, bardzo proszę o zamieszczenie ogłoszenia wraz ze zdjęciem w rubryce do adopcji.Dziękuję .

Piękny, radosny , średniej wielkości pies Bilon ( ok.50 cm w kłębie)szuka rodziny,która da mu miłość oraz zapewni dużo spacerów i ruchu. Bilon marzy o domu z ogrodem.
Pies kocha dorosłych i dzieci, świetnie się czuje w towarzystwie innych psów, jest łagodny do kotów. Zdrowy, wykastrowany, zaszczepiony, gotowy do adopcji ,której warunkiem jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy .

Informacje pod nr telefonu 601730013

LILUtosi , mam nadzieję,że mogłam podać nr Twojego telefonu ?

Posted

Dziewczyny - ja z ogłoszeniami to tylko na lokalnych portalach. Ale jeśli zobaczycie bazarek z ogłoszeniami - to poproszę o linka. Myślę, że Poker pozwoli wykorzystać tekst, a LILU zdjęcia i będzie można podać na nią namiary. A co tam u naszego Bilonika?:)

Posted

Lucyna napisał(a):
29 stycznia został zrobiony cały pakiecik na 66 portalach, te ogłoszenia są jeszcze aktualne ... ale warto może zamówić kolejkę :lol:

Pewnie ze warto , nowe ogloszenia bardzo pomoga w adopcji . Tak jak cioteczki wspomnialy wczesniej , bardzo szybko ogloszenia spadaja na ktoras tam strone bo tyle jest bezdomniakow.

Posted

Dzięki. A o co z tą kolejką chodzi, bo ja nie jestem w bazarkach obeznana:oops:
Lucynko, sorki , nie wiem czy to nie będzie nietaktem , to może ja przelałabym Tobie pieniądze na ogłoszenia, a Ty załatwiłabyś resztę.

Posted

Chodzi o to, że robione są w kolejności zgłoszeń i wpływu kaski, popatrz na pierwszej stronie - są tam trzy wpisy LUCYNA.
Zamów pakiecik, czekaj na priva z namiarami konta i maila pod który wyślesz tekst i zdjęcia. Jeśli ogłoszenia mają wyjść za tydzień, to spokojnie zdążysz