Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Czy ktos jest w kontakcie z Wlascicielami ? Kiedy jest ostateczny termin zabrania Bilonka ? Quote
BUDRYSEK Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy ktos jest w kontakcie z Wlascicielami ? Kiedy jest ostateczny termin zabrania Bilonka ? ja kontaktuje się z właścicielami mówiłam im,ze tak długo to trwa ponieważ nie mamy kasy na hotel,oni mogą go tam jedynie zawiezc,ale czy nie wykręcą się od tego ? nie będę tam dzwoniła co chwilę i pytała ile jeszcze może zostać, to bez sensu w końcu się wkur...i kaza go zabrać natychmiast jeżeli coś by się działo to zadzwonią do mnie Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 BUDRYSEK napisał(a):ja kontaktuje się z właścicielami mówiłam im,ze tak długo to trwa ponieważ nie mamy kasy na hotel,oni mogą go tam jedynie zawiezc,ale czy nie wykręcą się od tego ? nie będę tam dzwoniła co chwilę i pytała ile jeszcze może zostać, to bez sensu w końcu się wkur...i kaza go zabrać natychmiast jeżeli coś by się działo to zadzwonią do mnie Dziekuje za wyjscienie. Balam sie ze pewnego dnia dowiemy sie ze Bilon siedzi w Schronie :( Quote
Klaudus__ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Nie no to jakiś koszmar... Gdzie ja Cię chłopie mam dać... :bigcry: Deklaracji nie przybywa... :bigcry: Quote
Ingrid44 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bilonik prosi o DEKLARACJE :(:(:(:shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
magda z. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ja poproszę o konto, bo bazarki będę przelewać. Quote
Ingrid44 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Ingrid44']Bilonik prosi o DEKLARACJE :(:(:(:shake::shake::shake::-(:-(:-( :( :( :( :( :( :( Quote
magda z. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a mogę to konto? bo dzisiaj już ostatnie przesyłki wyślę i nei będę przetrzymywać kasiorki. Quote
magda z. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 z obu bazarków mam 55,15 dla Bilona, poproszę kogoś o konto skarbnika, bo już w tej chwili mogę robić przelew. http://www.dogomania.pl/threads/1948...na-26.10-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/1946...ny-22.10-22-00 Buster dzięki, już robię przelew:) Quote
Poker Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzwoniła pańcia Bilona , wyczułam po głosie ,że miarka się przebrała. Trzeba psa zabierać.Nie mogę dodzwonić się ani do klaudus , ani Budrysek ,a ona czeka na informację. Żeby go nie wywieźli do schronu albo licho wie dokąd. Mogę jednorazowo dołożyć 100 zł na hotelik. Udało mi się dodzwonić do Budrysek. Będzie załatwiać przewóz Bilona do LILUtosi. Teraz będą znowu potrzebne zmasowane ogłoszenia. Quote
magda z. Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195747-Elegancka-ozdoba-na-szyj%C4%99-dla-wrac.-z-adopcji-Bilona-i-ps%C3%B3w-z-D%C5%82u%C5%BCyny-15.11-22-00 bazarek od seaside. Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Poker napisał(a):Dzwoniła pańcia Bilona , wyczułam po głosie ,że miarka się przebrała. Trzeba psa zabierać.Nie mogę dodzwonić się ani do klaudus , ani Budrysek ,a ona czeka na informację. Żeby go nie wywieźli do schronu albo licho wie dokąd. Mogę jednorazowo dołożyć 100 zł na hotelik. Udało mi się dodzwonić do Budrysek. Będzie załatwiać przewóz Bilona do LILUtosi. Teraz będą znowu potrzebne zmasowane ogłoszenia. Prawde mowiac wiedzialam ze tak bedzie. Bardzo mi przykro Bilonku ze musisz opuscic swoj ukochany dom i tulac sie znowu po obcych ludziach. :( :( :( Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jaki on bedzie smutny :( tak mi go zal :( :( :( Quote
Buster Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 na konto Bilonka wpłynęło 55 zł od magda z. Bilonku trzymaj się !! Quote
magda z. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Buster']na konto Bilonka wpłynęło 55 zł od magda z. Bilonku trzymaj się !![/QUOTE] 55,15;) bo mnie mod później będzie łapał za grosze:evil_lol: Quote
Buster Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 kochany modzie nie łap nas za grosze :evil_lol: Faktycznie wpłynęło 55,15 :multi: Quote
magda z. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Buster']kochany modzie nie łap nas za grosze :evil_lol: Faktycznie wpłynęło 55,15 :multi:[/QUOTE] to super:) wkleję sobie do wątków bazarkowych, postaram się na dniach kolejne szmatki wystawić. Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jest jakaś decyzja:-( Biedny Chłopak :-( Quote
Recommended Posts