Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy ktos jest w kontakcie z Wlascicielami ? Kiedy jest ostateczny termin zabrania Bilonka ?

ja kontaktuje się z właścicielami
mówiłam im,ze tak długo to trwa ponieważ nie mamy kasy na hotel,oni mogą go tam jedynie zawiezc,ale czy nie wykręcą się od tego ?
nie będę tam dzwoniła co chwilę i pytała ile jeszcze może zostać, to bez sensu
w końcu się wkur...i kaza go zabrać natychmiast
jeżeli coś by się działo to zadzwonią do mnie

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ja kontaktuje się z właścicielami
mówiłam im,ze tak długo to trwa ponieważ nie mamy kasy na hotel,oni mogą go tam jedynie zawiezc,ale czy nie wykręcą się od tego ?
nie będę tam dzwoniła co chwilę i pytała ile jeszcze może zostać, to bez sensu
w końcu się wkur...i kaza go zabrać natychmiast
jeżeli coś by się działo to zadzwonią do mnie

Dziekuje za wyjscienie. Balam sie ze pewnego dnia dowiemy sie ze Bilon siedzi w Schronie :(

Posted

Dzwoniła pańcia Bilona , wyczułam po głosie ,że miarka się przebrała. Trzeba psa zabierać.Nie mogę dodzwonić się ani do klaudus , ani Budrysek ,a ona czeka na informację. Żeby go nie wywieźli do schronu albo licho wie dokąd.
Mogę jednorazowo dołożyć 100 zł na hotelik.
Udało mi się dodzwonić do Budrysek. Będzie załatwiać przewóz Bilona do LILUtosi.
Teraz będą znowu potrzebne zmasowane ogłoszenia.

Posted

Poker napisał(a):
Dzwoniła pańcia Bilona , wyczułam po głosie ,że miarka się przebrała. Trzeba psa zabierać.Nie mogę dodzwonić się ani do klaudus , ani Budrysek ,a ona czeka na informację. Żeby go nie wywieźli do schronu albo licho wie dokąd.
Mogę jednorazowo dołożyć 100 zł na hotelik.
Udało mi się dodzwonić do Budrysek. Będzie załatwiać przewóz Bilona do LILUtosi.
Teraz będą znowu potrzebne zmasowane ogłoszenia.

Prawde mowiac wiedzialam ze tak bedzie. Bardzo mi przykro Bilonku ze musisz opuscic swoj ukochany dom i tulac sie znowu po obcych ludziach. :( :( :(

Posted

[quote name='Buster']kochany modzie nie łap nas za grosze :evil_lol: Faktycznie wpłynęło 55,15 :multi:[/QUOTE]
to super:) wkleję sobie do wątków bazarkowych, postaram się na dniach kolejne szmatki wystawić.