Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Bilonika wszystko dobrze, gdyby coś się działo złego, to byśmy wiedziały. Zadzwonię pod koniec tygodnia ... :roll:
Wiem, że każda z nas chciałaby mieć podgląd z kamerki - ale cóż, już on nie nasz :cool3:
i dobrze, że ma kochającą go rodzinkę ... :loveu:

Posted

Lucyna napisał(a):
U Bilonika wszystko dobrze, gdyby coś się działo złego, to byśmy wiedziały. Zadzwonię pod koniec tygodnia ... :roll:
Wiem, że każda z nas chciałaby mieć podgląd z kamerki - ale cóż, już on nie nasz :cool3:
i dobrze, że ma kochającą go rodzinkę ... :loveu:

Nic dodac nic ujac ! :)

Posted

[quote name='Poker']aż mi serce zamarło jak zobaczyłam ten wpis,
przykro mi Pokerku :roll:

dostałam dzisiaj sms :loveu:
Witam Pani Ewo,
u Bilona wszystko w porządku. Wydaje mi się, że się już całkiem przyzwyczaił i jest zadowolony. Jakby były jakieś problemy, będę się kontaktować, tak jak się umawiałyśmy.
Pozdrawiam ...

Odpisałam tłumacząc się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze swojej niecierpliwości i tego, że chciałam się tylko dowiedzieć, czy był już w kojcu dłuższy czas :roll:

Posted

Dobrze,że jest dobrze. Trzeba było napisać pani ,ze to takie niecierpliwe ciotki zmuszają do zasięgania informacji i prosić w naszym imieniu o wyrozumiałość.

Posted

no trudno, winę wzięłam na siebie :obrazic:

:nerwy: ... proszę już nie pytać co słychać u Bilona ...:stormy-sad:
:wink: ... ja się zaraz nakręcam ... :stupid:

:tard: ... dojdzie do tego, że będę z lornetką wysiadywała na nasypie kolejowym przez pół dnia :diabloti:
:crazyeye: ... nie zauważę pociągu :eek2:
:cool3: ... jak mnie rozjedzie to ino mokra plama ze mnie zostanie :angel:
:huh:

Myślę, że pani się sama odezwie, jak nie to wyślę życzenia na Święta, a właściwie to na Mikołaja , po zastanowieniu to Święto Niepodległości też może być pretekstem :obrazic:

Posted

Poker napisał(a):
Ale się uśmiałam.
Lepiej uważać , bo pani się wkurzy i odda Bilona ,żebyśmy tylko przestały jej głowę zawracać.

Dokładnie. Często ludzie i dom są naprawdę super, ale szanują też swoją przestrzeń i prywatność. Ważne, że chłopak się przyzwyczaił.

• 4 weeks later...