dorota k. Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Oj Chłopaku, co tam u ciebie i rodzinki. Quote
Lucyna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 U Bilonika wszystko dobrze, gdyby coś się działo złego, to byśmy wiedziały. Zadzwonię pod koniec tygodnia ... :roll: Wiem, że każda z nas chciałaby mieć podgląd z kamerki - ale cóż, już on nie nasz :cool3: i dobrze, że ma kochającą go rodzinkę ... :loveu: Quote
Ingrid44 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Lucyna napisał(a):U Bilonika wszystko dobrze, gdyby coś się działo złego, to byśmy wiedziały. Zadzwonię pod koniec tygodnia ... :roll: Wiem, że każda z nas chciałaby mieć podgląd z kamerki - ale cóż, już on nie nasz :cool3: i dobrze, że ma kochającą go rodzinkę ... :loveu: Nic dodac nic ujac ! :) Quote
dorota k. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Lucynko - z tą kamerką - świetny pomysł;) Już nie będę upierdliwa i będę cierpliwie czekała na wieści o Chłopaku. Quote
Poker Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jutro koniec roboczego tygodnia, może będą jakieś wieści. Quote
Lucyna Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Poker']Jutro koniec roboczego tygodnia, może będą jakieś wieści. jak już się dopominacie to zadzwonię ... :lol: zapraszam na bazarek dla Nero ... :roll: http://www.dogomania.pl/threads/216780-Ciuszki-i-inne-akcesoria-w-sumie-15-pozycji-dla-Nero-do-11-listopada-godz.22-00 Quote
Lucyna Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzwoniłam, ale pani nie odebrała. Jeśli się odezwie dam znać ... :roll: Może była z Bilonikiem na spacerku? Quote
Poker Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Lucyna napisał(a):Ja też się tego obawiam ... :diabloti: aż mi serce zamarło jak zobaczyłam ten wpis, Quote
Lucyna Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Poker']aż mi serce zamarło jak zobaczyłam ten wpis, przykro mi Pokerku :roll: dostałam dzisiaj sms :loveu: Witam Pani Ewo, u Bilona wszystko w porządku. Wydaje mi się, że się już całkiem przyzwyczaił i jest zadowolony. Jakby były jakieś problemy, będę się kontaktować, tak jak się umawiałyśmy. Pozdrawiam ... Odpisałam tłumacząc się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze swojej niecierpliwości i tego, że chciałam się tylko dowiedzieć, czy był już w kojcu dłuższy czas :roll: Quote
Poker Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dobrze,że jest dobrze. Trzeba było napisać pani ,ze to takie niecierpliwe ciotki zmuszają do zasięgania informacji i prosić w naszym imieniu o wyrozumiałość. Quote
Lucyna Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 no trudno, winę wzięłam na siebie :obrazic: :nerwy: ... proszę już nie pytać co słychać u Bilona ...:stormy-sad: :wink: ... ja się zaraz nakręcam ... :stupid: :tard: ... dojdzie do tego, że będę z lornetką wysiadywała na nasypie kolejowym przez pół dnia :diabloti: :crazyeye: ... nie zauważę pociągu :eek2: :cool3: ... jak mnie rozjedzie to ino mokra plama ze mnie zostanie :angel::huh: Myślę, że pani się sama odezwie, jak nie to wyślę życzenia na Święta, a właściwie to na Mikołaja , po zastanowieniu to Święto Niepodległości też może być pretekstem :obrazic: Quote
Poker Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ale się uśmiałam. Lepiej uważać , bo pani się wkurzy i odda Bilona ,żebyśmy tylko przestały jej głowę zawracać. Quote
magda z. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Poker napisał(a):Ale się uśmiałam. Lepiej uważać , bo pani się wkurzy i odda Bilona ,żebyśmy tylko przestały jej głowę zawracać. Dokładnie. Często ludzie i dom są naprawdę super, ale szanują też swoją przestrzeń i prywatność. Ważne, że chłopak się przyzwyczaił. Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dziekujemy Lucynce za wiesci. Prosze nie wysiadywac na jakims nasypie bo w tylek bedzie zimno i wilka dostanie:evil_lol::lol::evil_lol::cool3: Quote
dorota k. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 To teraz poczekamy aż LILU na kawę pojedzie. :) Quote
Poker Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 dorota k. napisał(a):to teraz poczekamy aż lilu na kawę pojedzie. :) czekamy !!! Quote
Lucyna Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja też czekam i tymczasem zapraszam na moje dwa bazarki książkowe dla Nero http://www.dogomania.pl/threads/217621-Ksi%C4%85%C5%BCki-superowe-Tolkien-Daniken-i-inne-dla-Nero-do-17-.11.2011-godz.22-00 http://www.dogomania.pl/threads/217750-Idealny-miko%C5%82ajkowy-prezent-%C5%9Bwietne-pozycje-ksi%C4%85%C5%BCkowe-do-25.11.2011-godz.-22-00 Quote
Poker Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 chyba można przenieść wątek do właściwego działu. Quote
Ingrid44 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Czy sa jakies wiesci z domku Bilonka ? Quote
Lucyna Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja nie mam żadnych, może zmobilizować Lilu :razz: Quote
Recommended Posts