Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

saphira18 napisał(a):
miałam telefon w sprawie Diego... i stąd pytanie. Zna ktoś zaufaną osobę z Bydgoszczy? do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej. proszę o pilną odpowiedź:D

Na mapie pomocy dogo najlepiej poszukać.

Posted

Ja też przepraszam, że nie na temat, ale bardzo pilnie potrzebna jest pomoc.
Szukam kogoś, kto pomógłby wydobyc ze schroniska w Chorzowie przypadkowo zawiezionego tam psiaka.

To był wynik tej sytuacji.
Klatka została zostawiona, zeby zaginiony kot sie zlapał, złapał się przypadkowy pies, który został zawieziony do schroniska.
Taki był poczatek
[quote name='"Lidka"']Wielka prośba do osób mieszkających w Chorzowie w okolicy Lompy 6
Monika em.em wyadoptowala tam 3 tygodnie temu koteczkę ok 4 miesięczną.
Ma na imie Madzia i jest bialo czarna.
To nie byla dobra adopcja:(
Koteczka zagubiła się w piątek i niestety nie tylko jej nie szukają ale już sobie znaleźli podobnego kotka:((
Nie włączą się do poszukiwań.
A koteczka jest. Biedna, przerażona i chowająca się pod samochodami. Klatka na miejscu też już jest, tylko Monika mieszka w Bytomiu:(
Nie ma możliwości częstego sprawdzania.
Chodziłoby tylko o to, żeby ktoś życzliwy sprawdził czasem czy jest przynęta i czy w klatce jest jakis kot.
Madzia wygląda tak

Czy ktos może pomóc?

Posted

Przed chwilą odebrałam telefon od zrozpaczonej opiekunki Koksika. Wczoraj gdy wyszła jej dziadek otwierając drzwi wypuścił Koksika. Koksik cały czas chodził ze swoja nową opiekunką i nie chciał tracić jej z oczu i prawdopodobnie pobiegł za nią. Straż miejska, schronisko w Chorzowie zostały poinformowane, kobieta cały czas płacze, porozwieszała ogłoszenia, może komuś sie uda go znaleźć

Koksik ubrany jest w czarna obróżkę oraz obróżkę p.kleszczom (szara).

Kontakt do opiekunki: 728-823-880, lub do mnie: 503-364-290

jestem wściekła na siebie, że nie zrobiłam mu zdjęć po obcięciu!!!

http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/85410KoksikAdoptowany#

Posted

Słusznie Ania zwróciła mi uwagę, że nie napisałam gdzie się zgubił, ale jestem tak wściekła i zrozpaczona (Koksik to takie maleństwo)
zgubił się w Chorzowie ul. Ficka