Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Mam ogromną prośbę - zapisujcie proszę numery psów, które dostajecie pod opiekę. Mogłabym dzięki nim namierzyć psa na stronkach schroniska (bo nie zawsze te z Waszych zdjęć są podobne do tych ze schroniskowych :evil_lol:) i wrzucić lepsze fotki i tym samym zwiększyć szansę psiaków na adopcję! Czasami też dostajecie nowe psiaki, których ja jeszcze nie obfociłam.

Posted

Ok :).

Ja tak bardziej na przyszłość prosiłam, bo widzę, że dość często pojawiają się w Picassie psiaki bez numerów. Niektóre jestem w stanie sam a namierzyć, ale nie wszystkie.

Posted

saphira18 napisał(a):
Łatka lśni:) Może ktoś napisze podsumowanie z dzisiejszej akcji:) wiem że piesek poszedł do domku... ale nie wiem co z sunią, która do weta pojechała....prosze o jakieś info:roll:

Zdrowa, to nie nosówka. :)

Posted

Pamiętacie Bobika? Tego szczeniaka ze schroniska, co był już 2 razy zwracany?

Po kolejnej adopcji wszystko było jak najlepiej, aż tu.. telefon do Saphiry, że szukają Bobika! Wczoraj prześliznął się przez szparę w ogrodzeniu i uciekł z ogródka

Jest poszukiwany przez właścicieli. Zginął w Katowicach - Murcki. Podobno był gdzieś widziany, ale jak pojechano po niego - już go nie było.

Gdyby był ktoś z okolicy, może mu wpadnie w oko..

Posted

Istar19 napisał(a):
Nora moja poszła dziś do domu :D

ostatnie jej zdjęcie zrobione przez ze mnie, już w nowych szeleczkach ;)

Na dodatek poszła z kotem :p.

Posted

a o to Sztorm, jego numer to chyba 596/10, czy ktoś go już miał? był album na picassa ale żadnych inf co do imienia czy opiekuna...więc imię nadałam i mogę zostać jego stałym opiekunem ;)

wątek zrobię jutro

Posted

DG32 napisał(a):
Ze złych informacji to niestety wrócił Madox - niby mieli go odebrać właściciele, ale jak na razie nie odebrali.
Czyli to jednak Madox... :shake: A w schronie dziś mi udowadniali, że to nie on :evil_lol: :evil_lol:.

DG, jaki numer ma podopieczna jednej z Was (tak przynajmniej jest napisane na Picassie), Beza?

Posted

maciaszek napisał(a):
Czyli to jednak Madox... :shake: A w schronie dziś mi udowadniali, że to nie on :evil_lol: :evil_lol:.

DG, jaki numer ma podopieczna jednej z Was (tak przynajmniej jest napisane na Picassie), Beza?

Beza poszła dzisiaj do domu.

Posted

maciaszek napisał(a):

DG32 napisał(a):
Beza poszła dzisiaj do domu.

No niestety Beza wróciła z adopcji - niestety nie znam jej schronowego numeru bo wtedy nie spisałam a dzisiaj zajmował się nią kto inny.

Posted

Ona już nie pierwszy raz wróciła... Z jakiś trzeci, a może nawet czwarty. Dowiedz się proszą jaki ma numer, zrób jakiś opis, to wrzucę ją na stronkę. W schronie będę w środę/czwartek, wtedy dopiero sama ją obfocę.

Posted

maciaszek napisał(a):
Ona już nie pierwszy raz wróciła... Z jakiś trzeci, a może nawet czwarty. Dowiedz się proszą jaki ma numer, zrób jakiś opis, to wrzucę ją na stronkę. W schronie będę w środę/czwartek, wtedy dopiero sama ją obfocę.

My w schronisku będziemy dopiero w czwartek, a jej fotki są na picaswebie chyba.
Nie wiem czy ja ją dostane bo dzisiaj miał ją ktoś inny.

Posted

maciaszek napisał(a):
Madox został zaadoptowany.

Mam prośbę do osoby, która robi zdjęcia (_Lara?), o nie robienie zdjęć z góry, tylko z przykucu :).

Staram się maciaszku :) jednak czasami warunki mi na to nie pozwalają - w sobotę mocno lało, do tego trzymam w drugiej ręce na smyczy Mikę, a Mikusia też się potem niecierpliwi. Ale postaram się ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Marzenko, czy Eurekę i Rokiego ma ktoś na stałe? wiesz może?

Tak.
Eurekę ma wolontariuszka, której nie znam, będzie ją mieć na stałe.
Z Rokim tez ktoś wychodzi, ale ja nie znam tych wszystkich ludzi:evil_lol:, kto by ich spamiętał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):

Ale oni ją oddali bez powodu konkretnego.
Po protu jedna strona idzie do szpitala/hospicjum (?), a druga stwierdziła, że się nie będzię nia zajmować.

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Tak.
Eurekę ma wolontariuszka, której nie znam, będzie ją mieć na stałe.
Z Rokim tez ktoś wychodzi, ale ja nie znam tych wszystkich ludzi:evil_lol:, kto by ich spamiętał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powiem Ci w sekrecie, że ja też mam z tym problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepsza jest z tym Bożena ;)