Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

[quote name='protzlav']O,maciaszku, będziesz jutro w schronisku ?

A więc w końcu się poznamy !!!

Do zobaczenia :)

(D.)Ano pewnie się nie poznamy, bo Ty będziesz po południu, a ja między 12.00 a 13.00 ;).

Też wpłaciłam swoje 5 zł na maszynkę.

Posted

Pierwszy raz tu jestem, bo ja w kotach raczej siedzę.
Ale poproszono mnie (nie wiem czemu właśnie mnie) o sprawdzenie domu dla [B]niewidomej suni[/B] z Ostródy.
Dom ma byc na Szymanowskiego. I szukam kogos kto mieszka bliżej niż ja. Ja nie dość, że niezmotoryzowana to jeszcze potrafiaca się zgubic w każdym miejscu.

Może ktos mieszka blisko [B]Szymanowskiego w Piotrowicach[/B] i zna się na psach i sprawdzaniu psiego domu:)

NIe wiem czy dobrze wybrałam link ale skierowała mnie tu psiara:)

Posted

[B][COLOR=blue][COLOR=red]Lidusia[/COLOR] - witaj !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Wybrałaś jak najwłaściwszy portal, ja osobiście nigdy jeszcze nie dokonywałem wizyty przedadopcyjnej, ale są tu ludzie znający temat:) I na pewno się odezwą :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Ludziska - potrzeba kogoś do sprawdzenia potencjalnego DS w Katowicach-Piotrowicach, okolice ulicy Szymanowskiego !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Pozdrawiam serdecznie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff](D.)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='lidusia']Pierwszy raz tu jestem, bo ja w kotach raczej siedzę.
Ale poproszono mnie (nie wiem czemu właśnie mnie) o sprawdzenie domu dla [B]niewidomej suni[/B] z Ostródy.
Dom ma byc na Szymanowskiego. I szukam kogos kto mieszka bliżej niż ja. Ja nie dość, że niezmotoryzowana to jeszcze potrafiaca się zgubic w każdym miejscu.

Może ktos mieszka blisko [B]Szymanowskiego w Piotrowicach[/B] i zna się na psach i sprawdzaniu psiego domu:)

NIe wiem czy dobrze wybrałam link ale skierowała mnie tu psiara:)[/QUOTE]

[B][COLOR=blue]Gwoli przypomnienia:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia potencjalnego DS w okolicach ulicy [COLOR=red]Szymanowskiego[/COLOR] w [COLOR=red]Katowicach-Piotrowicach[/COLOR] dla [COLOR=red]niewidomej suni[/COLOR] ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ja takiej wizyty nie przeprowadzę, chyba że z kimś kto ma doświadczenie w tym zakresie ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Pomóżcie ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]

Posted

Mam chętnego na szczeniaczka, o którym pisałam i którego zdjęcia wklejałam ostatnio:) Rozwiesiłam ogłoszenia z myślą, że odnajdzie się właściciel - i nic. Ale zadzwonił chętny domek:) Żałuję, że nie ma mnie w Polsce, żeby to załatwić, ale może do wtorku psinka poczeka:) Gdyby ktoś mógł sprawdzić w sobotę, przy okazji, czy psiątko jeszcze jest - numer podawałam w jednym z poprzednich postów, to będę bardzo wdzięczna za info na wątku:)

Posted

[B]_Laro[/B], możesz zdjąć Zeusa :).

Mam też wieści od Rybki o Mańku, który nazywa się teraz Fox i miewa się super. Został odrobaczony. Jest grzeczny, nie sika w domu i nie niszczy. I zjeździł pół Polski ;).

Posted

A ja mam pytanie: dostałam PW od dziewczyny z wątku Zulusa, która chce przesłać mu 9 tabletek leku, który bierze. Ma też inne: po swoim piesku[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Czy ktoś jest zainteresowany?

[I]Mam jeszcze pozostałości innych lekarstw (też ważne) m in. Veticon, Polprazol, Ranigast do injekcji. Mogę je wysłać gratis, ale nie wiem gdzie: do schroniska, lecznicy ew. dla konkretnego psiaka?[/I]

Posted

[quote name='protzlav'][B][COLOR=blue]Gwoli przypomnienia:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia potencjalnego DS w okolicach ulicy [COLOR=red]Szymanowskiego[/COLOR] w [COLOR=red]Katowicach-Piotrowicach[/COLOR] dla [COLOR=red]niewidomej suni[/COLOR] ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ja takiej wizyty nie przeprowadzę, chyba że z kimś kto ma doświadczenie w tym zakresie ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B][/QUOTE]

Bardzo prosze o pomoc w sprawie wizyty, mamy mozliwość transportu w tygodniu, jeśli wszystko będzie ok

Posted

[COLOR=black][quote name='protzlav'][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]Gwoli przypomnienia:

[/COLOR][COLOR=blue]Pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia potencjalnego DS w okolicach ulicy [COLOR=red]Szymanowskiego[/COLOR] w [COLOR=red]Katowicach-Piotrowicach[/COLOR] dla [COLOR=red]niewidomej suni[/COLOR] ...[/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]

[quote name='lidka_park']

Bardzo prosze o pomoc w sprawie wizyty, mamy mozliwość transportu w tygodniu, jeśli wszystko będzie ok[/QUOTE]

[B][COLOR=red]Ludziska, kto pomoże ??? Sprawa przecież pilna !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Albo poinstruujcie mnie co sprawdzać, na co zwracać uwagę, to ja przeprowadzę tę wizytę skoro nikt inny nie może ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red](D.)

[/COLOR][/B]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/25135-ABC-ADOPCJI-PRZEZ-DOGO-w-zarysie!VADEMECUM-ADOPCYJNE-jak-ustrzec-sie-przed-bledami[/url] - przydatny wątek. Na którejś z pierwszych stron jest ankieta przedaopcyjna, czyli jakie zadawać pytania i na co zwracać uwagę.

Posted

Hej Saphirko!!! Przeprowadzisz ze mną tę wizytę przedadopcyjną? Mam już od adres nr tel. do tych Państwa, dostałem od lidusi ... Odpisz, proszę, mój nr gg 1058869 ... (D.)