Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Trzymajcie kciuki wszyscy bo mam domek na horyzoncia:diabloti: ( nie powiem dla kogo na razie:evil_lol:, bo dałam do wyboru dwa, podpowiem, że niskopodłogowa suka i kundelek łaciaty)
Tylko domek w Częstochowie i pies przed adopcją będzie musiał zostać wykastrowany/wysterylizowany, a szwy sobie Państwo zdejma na miejscu muszę to załatwić z Panią Anią, mam nadzieję, że się uda.;)
We wtorek Pan mi podeśle swoj e-mail to mu pokaże jeszcze jednego psa.
Pies dla starszej Pani w bloku ( u będzie kiziany i miziany:loveu:), ale będzie się z nim bawiła młoda osoba, córka/siostra tego Pana (?) zapomniałam.:evil_lol::evil_lol:

Co mnie bardzo ucieszyło, jak tak szybko o kastracji wspominałam, nie było opier*olu, ze to znęcanie się, że jestem nienormalna itp. Test z kastracją u mnie zaliczyli na 6:cool1:

Posted

Dziewczyny ciągle czytam o czwartku skąd go wzięłyście bo moja szefowa nic na ten temat nie wie . Bardzo proszę tą kwestię wyjaśnić bo dziewczyny przyjadą w czwartek i odejdą z kwitkiem a to nie było by fajne:shake: My już mamy zrobiony grafik na Maj i nie ma w nim wolnotarjatu zaznaczonego więc obie z szefową nie wiemy o co chodzi, ta kwestia miała być uzgodniona ale nie była chyba że szefowa o tym zapomniała Laro to chyba ty o tym napisałaś napisz proszę skąd o tym wiesz .:crazyeye:

Posted

A no świetnie nasze wolontariackie kierownictwo wolontariat koordynuje :p, tak w ogóle to kto rządzi wolontariatem?
Rządzi ktoś? Cz anarchia nastała?

Pani Aniu dało by radę załatwić wcześniejsza kastrację/sterylizację załatwić jak już się Państwo zdecydują na konkretnego psa?
Zależało by mi na tym, zanim pies pójdzie do nowego domu.

saphira sami przyłażą, wystarczą ładne fotki i ogłoszenia.

Posted

To ja powtórzę, bo to ważne!

xszilax napisał(a):
Dziewczyny ciągle czytam o czwartku skąd go wzięłyście bo moja szefowa nic na ten temat nie wie . Bardzo proszę tą kwestię wyjaśnić bo dziewczyny przyjadą w czwartek i odejdą z kwitkiem a to nie było by fajne:shake: My już mamy zrobiony grafik na Maj i nie ma w nim wolnotarjatu zaznaczonego więc obie z szefową nie wiemy o co chodzi, ta kwestia miała być uzgodniona ale nie była chyba że szefowa o tym zapomniała Laro to chyba ty o tym napisałaś napisz proszę skąd o tym wiesz .:crazyeye:

Posted

xszilax napisał(a):

No właśnie to jak z tymi czwartkami bo ja planuje w ten przyjechać i teraz nie wiem czy mam po co.

Posted

witam wszytskich, po niestety długiej przerwie... ;(
ostatni raz w schronisku byłam chyba zimą, potem zostałam zawalona robotą i różnorakimi zajęciami i po prostu się nie wyrabiałm...
bardzo mi jednka brakuje schronu i myślę, że uda mi się od przszłej soboty znów zacząć regularnie chodzić :) chociaż jescze własnie w tą sobotę będe miała zajęcia więc nie wiem... będę się baaardzo starać
ale do rzeczy:)
nie było mnie tak długo i kompletni nie wiem, co się pozmieniało, w jakie dni się spotykamy, o której godzinie, jest jakiś grafik, zapisy itd....
sobota jest dalej aktualna??

Posted

W tę sobotę oprócz tego, że jest wolontariat, jest także dzień otwarty schroniska - nie wiem, czy czytałaś :) Oprócz tego planowane są czwartki, ale po tym całym zamieszaniu na forum już nie wiem, kiedy one dojdą do skutku...Czyli na razie tak, jak było :)

Posted

dni otwarte? nie czytałam, dzięki ;)
właśnie zajrzałam do harmonogramu zajęć i raczej w tą sobotę jeszcze nie dam rady :( ale w następną już będę :) :)

Posted

[SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B]
[/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4]
[B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE]

[B] ul. Milowicka 1 b

[SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B]