Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek'][B]_Laro[/B], zdejmij psiaki numer 11 i 12 - już są w swoich domach :).[/QUOTE]

Oki ściągam :)

saphira, każde miejsce jest dobre - może dzieciaki pokażą psiaki rodzicom :)

Posted

Bazarek!!! Dla każdego coś ciekawego!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182869-BiA-uteria-figurki-portfel-zegarek-i-inne-drobiazgi-na-hotel-i-sterylizacjAE-Malby?p=14395132#post14395132[/url]

Posted

Leonardo wiem że to długo trwało ale niestety szefowa nie spisała numeru od tej pani a z komórki kierowcy nie umiemy jej namierzyć możesz poprosić o adres w biurze na pewno go dostaniesz

Posted

A 11 i 12 to co to za psiaki były?
Edit już widzę, że jedna to była 10 msc suczka puchata czarna podpalana to ją zdejmę z alegratki.

25 to jest suczka, chyba ma na imię Misia...

Posted

nie nie jestem opiekunka, ale wracam z jej opiekunka do domu czasem to wiem...mogę też o Kiri parę słów powiedzieć ;)

Kiri...młoda sunia, która bardzo lubi zabawki (jak jakaś widzi łapie do pyska i sobie idzie) najbardziej to chyba lubi się szarpać z opiekunem ^^. poza tym....trochę ciągnie na smyczy, ma nie spożyta ilość energii, jak było ciepło to najlepszym dla niem zajęciem było kopanie dołków i kładzenie się w nich. z psami nie ma konfliktów (przynajmniej nigdy o nich nie słyszałam) z Diukiem często lubiła uprawiać psie zapasy :). jeśli chodzi o komendy do potrafi siadać i warować, a także podawać łape.
no to tyle mogę o niej powiedzieć z tego co widziałam i z rozmów z jej opiekunką, nie wiem czy ma konto na dogo

trzymam kciuki za dom Tequili :D

Posted

[quote name='__Lara']Dzięki :) jesteś jego/jej opiekunem?[/QUOTE]
Laro, opiekunką Kiri jest Marta, ta co Ci mówiła, że przez przypadek założyła wątek 4 razy i się pytała Ciebie, jak to usunąć. Nie wiem czy to pamiętasz.
Więc suka ma wątek tylko link potrzebny.
Tak jak pisze Istar19, Kira ma dużo energii, adhd prawie jak Czarek :-p i jest taka nieokrzesana, chociaż bystra, bo szybko sie uczy i dużo już umie.

Posted

Laro, znalazłam wątek Kiri, a w zasadzie 2 wątki bo jak wyżej pisałam były 4 wątki - zostały 2 Różnią się trochę fotkami. Podaje oba linki wybierz, który chcesz:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181720-Kto-pokocha-Kiri[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/181569-Kto-pokocha-Kiri[/url]

Posted

Mam nadzieję, że Tequila dobrze trafi i zostanie:) Pani Aniu, rano dzwonię do schroniska, mam nadzieję, że przez telefon dostanę adres Czarka, jak nie, to najwyżej podjadę osobiście. I zajrzę tam jak najszybciej.

Posted

Pani Aniu, ja mam jeszcze pytanie. To tylko pytanie, bo i tak zdam się, oczywiście, na Pani decyzję. Skoro aktualnie zostałam bez psa - czy mogłabym może dostać tego brodatego, o numerze 283/09? On już jest długo, przypomina mi kogoś:), poza tym to pies, a wiem, że jakoś łatwiej schodzą suczki na zajęcia:) Więc, tak po sprawiedliwości...:)
Jeśli nie, to mogę dostać tego uszatego, gryzącego, którego proponowała Pani Bożenie. Zresztą każdego, jaki ma być. Ale... gdyby można... ten duży kudłaty mnie jakoś ujął.

Posted

POMOCY! Mam co 3 minuty telefony o psa, Misia jest dziś w gazecie METRO, nie dam rady ich wszystkich obsłużyć,

Dziewczyna z Gdańska chce psa, ma 2 dzieci stale jest w domu, jest osoba niedowidząca, mieszka na parterze ma zamykane podwórko, chce pieska małego, który byłby towarzyszem zabaw dla dzieci, jedno z dzieci jest tez niedowidzące, chłopiec starszy zdrowy mieszka w Gdańsku, nie ma możliwości komunikacji - próbowałam znaleźć jakis wolontariuszy z Gdańska ze schroniska - nie potrafię

Drugi kontakt z Pyskowi, Pani ma małe dziecko chce albo szczeniaka - wilczurowatego suczkę, albo małego pieska do 2 lat, mam wszystkie dane (telefon) Gdańsk - ulica chyba Kosturka, tak nabazgrałam, że nie potrafię się przeczytać, mam też dom dla kudłacza - najchętniej pudelka w Gdańsku-starsza pani, samotna, odciążcie mnie bo zwariuję, dobrze że dziś kierowniczki nie ma bo czuje się jak w centrali telefonicznej...