monika083 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Gaja i Figa mialy jechac razem ,jednak ,ze Figa umarla na jej miejsce pojechal Taro,ktorego pozniej odnalazl wlasciciel ,tak wiec do watku sun wkradl sie na poczatku Taro:) i to jest jego rozliczenie za grudzien. Quote
kikou Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 historie Gaji, Gabi i Taro już wyjaśniła Monika (ja jeszcze dodam, że tam gdzie jest napisane zdięcie Figi to miałam na myśli że Figa - Dogomaniaczka jest autorką zdięcia, a małą sunię która sie wykrwawila po sterylce nazwałyśmy Gabi...no ale los nie dał jej soie nacieszyć ani domkiem ani niczym....) a skoro udalo mi sie otworzyć jakiś wątek po kilku dniach piekielnych męk... spróbuje uaktualnić rozliczenie: 03.03.2010 Leyla 100,- bardzo dziękujemy!!! Dziewczyny błagam poodnawiajcie suni ogłoszenia bo to młoda psina jest, żeby znalazła porządny dom jeszcze Quote
Bambino Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To ja też podniosę. Prosiłam Marysię55 o tekst do ogłoszeń, ale na razie ma full zebrań z członkami wspólnot mieszkaniowych i nie starcza już jej czasu. Ale po weekendzie ją pomolestuję. Ewentualnie poproszę majqu ( choć ostatnio pisała, ze przez dłuższy czas nie będzie mogła ). Dziewczyny, a gdyby nie one, to kto jeszcze pisze dobre teksty ????. Ja poogłaszam, tylko potrzebuję tekst. Quote
laikinia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Poprosilam LadySwallow o teksty, powinna tutaj wkleic jak beda gotowe :) Quote
Bambino Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dzięki laikinia, jak ladySwallow coś wysmyczy, to ja poogłaszam. Quote
kikou Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 dwie Cioteczki, które wspierały wpłatami zmarłego niedawno Agatka, zgodziły sie przerzucić swoje deklaracje na Gajunie, tak więc mamy 50,- zł wiecej deklaracji stałych oplate na kwiecień uiściłam oczywiście przed końcem miesiąca, zmiany naniosłam na pierwszej stronce i mam nawet jakieś foto naszej niuni.... tylko musze odgrzebać.... za chwilke to zrobie Quote
laikinia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witaj slicznotko... dlugo cos trzeba czekac .. musze popytac jak tam ogloszenia... Quote
kikou Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/313150fc49159321.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/133/313150fc49159321.jpg[/IMG][/URL] jakie śmieszne rozwiane uszka... [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cf741da8a1482ac7.html"][IMG]http://images39.fotosik.pl/275/cf741da8a1482ac7.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c97c9c2b0dd50a09.html"][IMG]http://images49.fotosik.pl/279/c97c9c2b0dd50a09.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mruczka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ponieważ Joy znalazł dom, to jego 25 zł / miesiąc mojej deklaracji kieruję na Gaję. Tylko nie wiem, jak z formalnosciami - czy przesyłać pieniądze na GoskaGoska, jak dotychczas, czy od razu do kikou ? Quote
kikou Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Mruczka']Ponieważ Joy znalazł dom, to jego 25 zł / miesiąc mojej deklaracji kieruję na Gaję. Tylko nie wiem, jak z formalnosciami - czy przesyłać pieniądze na GoskaGoska, jak dotychczas, czy od razu do kikou ?[/QUOTE] super!!! bardzo dziękujemy!!!! zaraz zmieniam na pierwszej stronce... czyli brakuje jeszcze 155,- deklaracji stałych Quote
kikou Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 jeszcze raz przejrzałam cały wątek i niestety popędliwie uznałam że wpłaty CajusaJB to deklaracja miesięczna.... a tak niestety nie jest to oznacza, że już wraz z deklaracją Mruczki mamy dopiero 175,- deklaracji stałych: Leyla 50,- Olena84 30,- Maja7 20,- Mruczka 25,- czyli razem 125,- brakuje 175,- Quote
Olena84 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dopiero jutro mogę przelać kaskę, takze przelew będzie jutro. Przepraszam. Quote
LadyS Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Gaja to młoda, ok. 3letnia suczka, która została uratowana ze schroniska. Jest bardzo chętna do kontaktów z człowiekiem i psami, brak w niej agresji do ludzi. Niestety, suczka choruje również na atopowe zapalenie skóry, które wymaga odpowiedniego leczenia i diety. Dajmy Gai dom! Kontakt: Gaja jest młodą suczką, która została wyciągnięta przez wolontariuszy ze schroniska; obecnie sunia przebywa w płatnym hoteliku dla psów. Ma ok. 3 lat. Na początku była dość lękliwa, obecnie jednak przekonała się do człowieka – jest chętna do kontaktu z nim, nie ma w niej żadnej agresji, jest całkowicie uległa. W stosunku do psów zachowuje się zwykle przyjaźnie, jednak broni przed nimi jedzenia, więc jest karmiona osobno; dobrze jednak odnajduje się w stadzie psów. Gaja potrzebuje domu cierpliwego, który zechce walczyć z jej chorobą – suczka cierpi na atopowe zapalenie skóry, które wymaga leczenia oraz dostosowana takiej diety, które nie uczulałaby jej. Daj Gai miłość i ciepły kąt, skontaktuj się: Czy alergia może być powodem, dla którego pies jest skreślony przez całe swoje życie? Czy ludzkie zaniedbanie może być przyczyną tego, że pies nie ma szans na normalne życie w swoim domu, przy boku kochającego go człowieka, z ciepłą miską i odpowiednią opieką? Gaja to młoda, 3 letnia suczka, którą uratowano ze schroniska – obecnie przebywa w płatnym hotelu dla psów. Jest utrzymywana przez prywatne osoby, z dobrowolnych wpłat – niestety, ledwo wiąże koniec z końcem, potrzebuje pomocy. Pewnie dawno znalazłaby dom, gdyby nie fakt, że cierpi na atopowe zapalenie skóry, wynikające z alergii pokarmowej – łysieją jej i czerwienieją łapki, przez co już nie wydaje się taka atrakcyjna. Wszystko to jednak jest do opanowania dzięki odpowiedniemu leczeniu i diecie – czy znajdzie się ktoś, kto da szansę tej średniej wielkości suczce? Ktoś, kto pozwoli jej żyć godnie i radośnie przy boku kochającego pana? Daj Gai szansę, adoptuj ją bądź pomóż w jej utrzymaniu, skontaktuj się: Quote
kikou Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 moj telefon 0792 333 938 ale Kinga te psiunie musimy oglosić w Niemczech, ona u nas nie ma szans Quote
kikou Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 zbliża sie koniec miesiąca, zabieram sie zaraz za rachunki niuni... a swoją drogą nadwyżki z bazarkow na niunie z okresu powstania wątka pokończyły sie i jak teraz zaplacimy za maj zostanie w skarbonce Gajuni 0,00 złotych a mamy jedynie 125,- deklaracji stałych... a potrzeba 300,- bardzo prosze jeśli ktoś ma możliwość pomyślmy o jakiś bazarku na przyszły miesiąc bedzie bardzo ciężko... Quote
Olena84 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ode mnie powinno przyjść 60zł od razu na 2 miesiace. Quote
kikou Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Olena84']Ode mnie powinno przyjść 60zł od razu na 2 miesiace.[/QUOTE] super! bardzo dziękujemy!!! Quote
kikou Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 od ostatniego podsumowania zaksięgowały sie następujące wplaty: 07-04-2010 MAJA7 30,00 PLN 12-04-2010 Leyla 50,00 PLN 13-04-2010 Gogonek 10,00 PLN 15-04-2010 Mruczka 25,00 PLN 22-04-2010 Olena84 60,00 PLN (maj, czerwiec) dziękujemy z całego serca!!!! [I]...ciutke ma szczęście nasza dziewuszka, że Dziewczyny przeniosły swoje deklaracje po zmarłym Agaciku :([/I] Quote
kikou Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 i jeszcze nie zdążyłam napisać wcześniej ale Gajunia ma jeszcze jedną deklaracje stałą od Gogonek na 10,- zł, zaraz zmieniam w tytule.... i bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
kikou Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 czynsz dziewuszki opłacony terminowo... bardzo, bardzo prosze pomyślmy o jakimś malutkim bazareczku bo nadwyżki już niemal się skończyły i w czerwcu z tych częściowych deklaracji sunieczki bedzie brakowało na opłaty... Quote
Recommended Posts