Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedaczek nasz kochany bez względu na to czy kita jest czy też nie wygląda przepięknie , szkoda maluszka że tyle wycierpiał i to niepotrzebnie , słyszałam że psy często rzucają się do kudłatych ogonów swoich rywali tym bardziej że nasz Aresik musiał kitę włożyć przez kraty do boksu obok ........ mój boże jaki ból.........

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z panią Joasią, Aresik ma się dobrze ranka coraz lepiej się goi, problem z załatwiankiem niestety jeszcze jest ale niewątpliwie nie jest to problem trawienno jelitowy ale związany z raną. ja bym mu podawała w jedzeniu siemię lniane mielone która ochrania świetnie i rozpulchnia. pani JOASIA nie ma z nim problemów. zamiast rycynowego dawałabym olej lniany tłoczony na zimno bo ma ogromną wartość wielostronną i nie robi rewolucji jak rycynowy. ale ja nie jestem wetem.na ubytki w owłosieniu u jednego z tymczasków polecił mi wet pokarm royal canin dla pudli. sunia ma fryzure godna pozazdroszczenia. można to zastosować , bo ranka sie goi ladnie niech i kudełki wyrosna wzmocnione. a jak jeszcze podje żółteczek surowych to nie nadziwicie się urodzie Aresikowego fryzu.

Posted

pati123487 napisał(a):
Z tego co wiem jakis Pan ktory ma doswiadczenie w sprawach adopcji:D
Aresik ma sie dobrze beda foteczki nowe:D

a uczuliłaś pana o sh uciekinierach :) i gdzie te fotki :mad:

Posted

oj Aresie Ty biedny piesie :) Ale to dobrze, że lepiej. Trzymamy kciuki, moja wilczkowata uwielbia wszelkie psy północne i mniemam, że też trzyma kciuki ;)