pati123487 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Nie moge uwierzyc jak on wyladnial: A pupa prawie zagojona: Quote
Dora Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O moj boze jaki on jest piekny, sciesze sie trasznie ze jest juz w nowym domku i ma sie dobrze , no i ze koty cale i zdrowe :loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czy mi się wydaje, czy Aresik taki bardziej wyczesany ostatnio??? Quote
pati123487 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Oj wyczesany jak talala:-) Piekny jest..... Quote
pati123487 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Oj wyczesany jak talala:-) Piekny jest.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dla porządku tylko zapytam, czy Aresikowi wciąż potrzebne są stałe deklaracje :oops:? Quote
Dora Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nie juz aresik nie potrzebuje wsparcia, musz tylko zagladnac na konto co tam sie dzieje i rozliczyc transport oraz wizyte u weta ktora mial jak byl w hoteliku :) Quote
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE] [SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery :( [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/SIZE][/URL] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE] [SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy :placz:[/SIZE] Quote
lilk_a Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Aga-33-76']Dla porządku tylko zapytam, czy Aresikowi wciąż potrzebne są stałe deklaracje :oops:?[/QUOTE] a ja mam pytanie podobne odnośnie bazarku który zrobiłam dla Aresa i trzech innych psiaków ...czy mogę po skończeniu bazarku rozdzielić pieniądze na trzy pozostałe psy ? Quote
lilk_a Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='obraczus87'][SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE] [SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery :( [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/SIZE][/URL] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE] [SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy :placz:[/SIZE][/QUOTE] a może nowy wątek ze streszczeniem poprzedniego albo z linkiem do poprzedniego , a ten co ma zamknijcie tam na pierwszej stronie jest tylko ophra i dora ...chyba żadna z nich nie poprowadzi wątku ..... Quote
pati123487 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='lilk_a']a ja mam pytanie podobne odnośnie bazarku który zrobiłam dla Aresa i trzech innych psiaków ...czy mogę po skończeniu bazarku rozdzielić pieniądze na trzy pozostałe psy ?[/QUOTE] Jasne ze tak:) on juz ma wspanialy dom i nasza pomoc finansowa nie jest juz potrzebna ale sa inne psiaki potrzebuace pomocy, takze smialo mozna przeznaczyc na inne bidy:-) Quote
INDIwidualistka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a czy będą jeszcze jakieś fotki Aresa? Quote
Aga-33-76 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 pati123487 napisał(a):Jasne ze tak:) on juz ma wspanialy dom i nasza pomoc finansowa nie jest juz potrzebna ale sa inne psiaki potrzebuace pomocy, takze smialo mozna przeznaczyc na inne bidy:-) Bardzo się cieszę, że Ares miał szczęście znaleźć fajny dom :) Będę tu jeszcze zaglądała, żeby zobaczyć zdjęcia ;) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zapraszam na nowy wątek NORTONA!POMÓZCIE NAM!!!! http://www.dogomania.pl/threads/176518-Husky-zamkniAE-ty-w-hotelowym-kojcu-Pilnie-wsparcie-finansowe-hotel-DT-DA-ug-roA-nie/page7 Quote
Nikus Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dzięki uprzejmości licytujących ostatni bazarek dla Aresika Livka przekaże niedługo pomyślne wieśći dla NORTONA....dzięki:) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nikus napisał(a):Dzięki uprzejmości licytujących ostatni bazarek dla Aresika Livka przekaże niedługo pomyślne wieśći dla NORTONA....dzięki:) W imieniu NORTONA bardzo dziekuję!!!!!! Quote
Livka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Aresik już szczęśliwy w swoim domku a tu taki dramatyczny tytuł jeszcze ... Pati zmienisz ...? :):):) Quote
Vlk Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 widzę, że i Areskowi, i Nortonowi się poszczęściło. Super! :multi:A jeszcze Aresowi pewnie niedługo zadek porośnie to będzie robił za niedźwiadka puchatego. Oj wypiękniał i to bardzo szybko. Quote
pati123487 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 O jej przepraszam zapomnialam mialam ostatnio zawrot glowy mialam....:) Quote
Dora Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sluchajcie potrzebna jest pilnie pomoc !!! Ta biala sunia , ktora znalazla Ula i Pati przed swietami jest na DT w gliwicach , ale okazalo sie ze sunia ma Parwo :( pilnie potrzebna jest pomoc na leczenie suni, bo dziewczyna nie ma na to kasy :( wlasnie jedzie z nia do weta... Quote
Nikus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dora napisał(a):Sluchajcie potrzebna jest pilnie pomoc !!! Ta biala sunia , ktora znalazla Ula i Pati przed swietami jest na DT w gliwicach , ale okazalo sie ze sunia ma Parwo :( pilnie potrzebna jest pomoc na leczenie suni, bo dziewczyna nie ma na to kasy :( wlasnie jedzie z nia do weta... pogadam z wetem wieczorem co i jak.Na razie trzeba szybko zadziałać:)Pati już to rozkręca:)będzie dobrze Quote
Dora Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tak wiem rozmawialam juz z nia, ja tez staram sie zebrac jakies fundusze, mam nadzieje ze nie jest za pozno .... Quote
Recommended Posts