Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
O moj boze jaki on jest piekny, sciesze sie trasznie ze jest juz w nowym domku i ma sie dobrze , no i ze koty cale i zdrowe :loveu::loveu:

Posted

Nie juz aresik nie potrzebuje wsparcia, musz tylko zagladnac na konto co tam sie dzieje i rozliczyc transport oraz wizyte u weta ktora mial jak byl w hoteliku :)

Posted

[SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE]
[SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery :( [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/SIZE][/URL]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE]
[SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy :placz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Aga-33-76']Dla porządku tylko zapytam, czy Aresikowi wciąż potrzebne są stałe deklaracje :oops:?[/QUOTE]
a ja mam pytanie podobne odnośnie bazarku który zrobiłam dla Aresa i trzech innych psiaków ...czy mogę po skończeniu bazarku rozdzielić pieniądze na trzy pozostałe psy ?

Posted

[quote name='obraczus87'][SIZE=3]Cioteczki, Wujkowie zajrzyjcie do Nortona.[/SIZE]
[SIZE=3]Haszczak siedzi w Hoteliku w kojcu - bez spacerów, bez kontaktu z człowiekiem... tak jak w schronie. A może i naawet gorzej, bo w schronisku to wolontariusze wychodza z psami na spacery :( [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191"][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/148158-Norton-husky-czeka-na-dom-i-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku?p=13775191[/SIZE][/URL]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Norton siedzi tam pół roku, dług rośnie i jest już duży... dobrze by było przenieść Nortona do innego Hotelu, ale bez deklaracji ani rusz... a jeszcze dług trzeba spłacić. [/SIZE]
[SIZE=3][B]Czy to oznacza dla Nortona powolną śmierć bez swojego człowieka?????[/B] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Może ktoś z Was podejmie sie poprowadzenia wątku Nortona? Orpha została zbanowana, nie ma aktualizacji, pierwszy post jest bardzo ubogi.... na wątku nic sie nie dzieje Od czasu do czasu ktos zajrzy :placz:[/SIZE][/QUOTE]
a może nowy wątek ze streszczeniem poprzedniego albo z linkiem do poprzedniego , a ten co ma zamknijcie tam na pierwszej stronie jest tylko ophra i dora ...chyba żadna z nich nie poprowadzi wątku .....

Posted

[quote name='lilk_a']a ja mam pytanie podobne odnośnie bazarku który zrobiłam dla Aresa i trzech innych psiaków ...czy mogę po skończeniu bazarku rozdzielić pieniądze na trzy pozostałe psy ?[/QUOTE]

Jasne ze tak:) on juz ma wspanialy dom i nasza pomoc finansowa nie jest juz potrzebna ale sa inne psiaki potrzebuace pomocy, takze smialo mozna przeznaczyc na inne bidy:-)

Posted

pati123487 napisał(a):
Jasne ze tak:) on juz ma wspanialy dom i nasza pomoc finansowa nie jest juz potrzebna ale sa inne psiaki potrzebuace pomocy, takze smialo mozna przeznaczyc na inne bidy:-)

Bardzo się cieszę, że Ares miał szczęście znaleźć fajny dom :)

Będę tu jeszcze zaglądała, żeby zobaczyć zdjęcia ;)

Posted

widzę, że i Areskowi, i Nortonowi się poszczęściło. Super! :multi:A jeszcze Aresowi pewnie niedługo zadek porośnie to będzie robił za niedźwiadka puchatego. Oj wypiękniał i to bardzo szybko.

Posted

Sluchajcie potrzebna jest pilnie pomoc !!!
Ta biala sunia , ktora znalazla Ula i Pati przed swietami jest na DT w gliwicach , ale okazalo sie ze sunia ma Parwo :( pilnie potrzebna jest pomoc na leczenie suni, bo dziewczyna nie ma na to kasy :( wlasnie jedzie z nia do weta...

Posted

Dora napisał(a):
Sluchajcie potrzebna jest pilnie pomoc !!!
Ta biala sunia , ktora znalazla Ula i Pati przed swietami jest na DT w gliwicach , ale okazalo sie ze sunia ma Parwo :( pilnie potrzebna jest pomoc na leczenie suni, bo dziewczyna nie ma na to kasy :( wlasnie jedzie z nia do weta...

pogadam z wetem wieczorem co i jak.Na razie trzeba szybko zadziałać:)Pati już to rozkręca:)będzie dobrze