Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam PW a nawet dwa:)
Oki -to będziemy w kontakcie
Jeśli jest coś bilżej dla niej, to super ale jaby co
tzn jeśliby u Was nic nie było, to ją przyjmiemy do nas do Azylu .
Opiekę wet.pokoik ,łóżeczko, dobre żarełko u nas ma zapewnione.
Biedactwo.

Posted

Byłam ostatnio w hoteliku w Brzyściu, odwiedzić moją Monę i mieleckiego Wolliego, widziałam Aresa, strasznie płakał. Czy jego jeszcze boli ta rana, czy on tak płacze za człowiekiem? Piękny pies z niego!!!!

Posted

My byliśmy w hoteliku 3 dni temu.
Pierwszym psem , którego zobaczyliśmy był Ares , który biegał z pieskami p. Asi. Nawet przyszedł, dał się pogłaska i nie płakał. Dopiero kiedy zamknięty został w swoim boksie , bo musieliśmy porobić zdjęcia, zaczął wyć.... i szczekać.... bo mu się nie podobało ,że inne pieski biegają , a on musi sam w boksie siedzieć...
Wiem , bo poszliśmy sprawdzić, czy nic się nie stało...okazało się, że Ares po prostu robił awantura ...bo on tez chce...

Mogę Was zapewnić ,że ma tak świetną pieką, dużo miłości i 3 kobietki , które na zmianę Go miziają, bo jak takiemu uroczemu chłopakowi się oprzeć??

Posted

Julia ja wiem ze mu sie nic nie dzieje, on byl nauczony miec kontakt z czlowiekiem 24 h na dobe poniewaz mieszkal ze swoja pania w bloku, i teraz tez sie domaga takiej samej czulosci... a hasiory to wyjki , uparciuchy i do tego zazdrosniki:-)

Posted

Nikus napisał(a):
wygląda na to ,że troszkę namieszałem:evil_lol: .Trzymam kciuki by się udało:) no i za Twoje mieszkanie i sąsiadów Nijase:cool3:

spoko ,spoko jedzie wlasnie :)
takie zamieszania to kocham :) , hehe moje dziecko nazwalo mnie niepoprawna wariatka :D

Posted

NiJaSe napisał(a):
spoko ,spoko jedzie wlasnie :)
takie zamieszania to kocham :) , hehe moje dziecko nazwalo mnie niepoprawna wariatka :D

hm coś w tym jest:evil_lol:..cieszymy się,ze zrobiliśmy Ci w takim razie prezent jeszcze "świąteczny":lol:

Posted

Jolek spoko juz sa pomieszczone , Aresik juz u mnie ,mam sajgon po maxie bo cala czworka wyje , przy czym Niya wyje na worek z karma ,reszta nie wiem o co chodzi ale tez wyje jako wspomaganie ....hahaha kolednicy ;p;p

Posted

hehe ja to ja ,przyzwyczajona jestem , ale dziwie sie ze ta kretynka co za sciana mieszka jeszcze do mnie z cala warszawska policja nie przyleciala :d.
Ares zaprzyjaznil sie wlasnie z kotem Stefanem ( czemu mnie to nie dziwi - stefan oswajacz psow :D) , i nawet z Nikononem juz na siebie nie mrucza:). Kurcze ale wiecie co jaki to jesy piekny widok cztery haszczaki i wszytskie bialo czarne i z niebieskimi slepiami :):), hhaha a pomiedzy nimi ruda Setka :)