Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POLECAM BAZAREK DLA ARESKA.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175361-Grochola-LeA-eA-ska-RodziewiczA-wna-i-inne-na-Aresa-do-17-12-godz-24-ta?p=13668598#post13668598[/url]

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cala ekipa dojechala szczesliwie na miejsce :multi::multi::multi: Aresik juz zwiedza swoj nowy pokoik, a sam hotelik to cud , miod i orzeczki :loveu: Dlatego chcialam bardzo pociekowac Pani Teresie i Nikusiowi za zalatwienie takie wspanialego miejsca dla naszego bohatera :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja bym chciała tą drogą podziękować wetowi. Z tego, co Patrycja opowiadała, to niesamowity chłop. Rozpłakałam się jak mi powiedziała, że wziął tylko za leki, bo jestem pewna, że wiele serca i pracy włożył w to, żeby Ares przeżył. Patrycja - wycałuj go tam naprawdę porządnie !!! Niech facet cos z tego ma ;P
No i oczywiście wszystkim innym też dziękuję.

Posted

My juz wracamy aresik ma wspaniale w hoteliku:) dlatego nawet niebylo mi bardzo smutno jak go tam zostawialam:))
Cielputko duzy wybieg , wlasciciele wspaniali ,bardzo zyczliwi.... jestem w 100% pewna ze nic zlego mu sie tam nie bedzie dzialo:)))

Posted

No dzięki opatrzności udało się, ale to dopiero początek drogi, teraz trzeba pamiętć o ARESIE i jego potrzebach. Taki happy end pierwszego etapu to dobry start. Teraz musimy zadbać o potrzeby ARESA i szukać mu dobrego domku aby nigdy już nie był zawiedziony i skrzywdzony. PIĘKNIS W PIĘKNYM MIEJSCU. I CO WAŻNE Z PORZĄDNYMI LUDZMI !!Mam nadzieje że wkrótce pojawia sie zdjęcia !!!

Posted

Teraz tylko nalezy sie Modlic by rana goila sie tak dobrze jak do tej pory i zeby szybciutko znalazl najwspanialszy dom, ja dzis odczuwam pustke zawsze w niedziele chodzilismy na spacerki a dzis....:(

Wiem powinnam sie cieszyc ze aresikowi jest dobrze :)
Brakuje mi go bo to swietny psiak ....

Posted

Pati jak Ci tak smutno to mogę Ci coś podrzucić ze schronu:diabloti: zapewniam nie będziesz się nudzić. A co z tą malamutką pojechała już? Aresik zapewne szybko znajdzie dom jestem o tym przekonana.