pati123487 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aresik ma sie dobrze pupa sie goi jak nalezy :) jest w dobrej formie. moze uda sie zalatwic jakies foteczki w najblizszym czasie:D Marwa witam cie aresika juz poznalas osobiscie takze pomoz nam podnoscic watek naszego skarbka:P Ciesze sie ze jestes na dogo Quote
Nikus Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Marwa witamy na dogo:) teraz już przepadłaś jak my wszyscy:) Quote
INDIwidualistka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziewczyny, co do transportu, kuknijcie tu http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzakA-w-okolice-Katowic-caA-a-Polska-za-zwrot-kosztA-w-paliwa może by ten gość okazał się sensowny ??? Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Aresku poznałeś już nowego kolegę - Uszatka ? ;););) Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wczoraj do hoteliku Areskowego przyjechał piesio z Rudy, który wabi się Uszatek :) Quote
Dora Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A wlasnie , wczoraj Ula z Pati znalazly bialego westa sunie :( nie macie nikogo kto by wzial ja na DT bo sunia w schronie wyladowala bo dziewczyny nie mialy co z nia zrobic ;( Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dora napisał(a):A wlasnie , wczoraj Ula z Pati znalazly bialego westa sunie :( nie macie nikogo kto by wzial ja na DT bo sunia w schronie wyladowala bo dziewczyny nie mialy co z nia zrobic ;( Może komuś uciekła ... :( to takie malutkie pieseczki prawda ? Quote
Dora Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Tak takie male biale kulki :( dlatego fajnie by bylo jej pomoc na czes swiat, bo moze znajdzie sie wlasciciel. Ja bym ja wziela, ale gdzie czestochowa a gdzie szczecin :( Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Chyba trzeba szukać kogoś z najbliższej okolicy :roll: Quote
jolek68 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 też mieszkam dość daleko bo bym wzięła ją do siebie :) sunia nie jest jednak westem, bardziej jak hawańczyk bo ma inne uszy :) śliczna nawet taka umorusana :) Quote
Temida Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dobro nadaje sens życiu, to magia w sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je wszystkim w te święta. Życzę Wam spokojnych Świąt, wszelkiego dobra, samych życzliwych ludzi wokół siebie i siły do dalszej walki o lepszy świat dla naszych czworonożnych przyjaciół. Quote
pati123487 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 JA bym z niej bolonczyka zrobila:P A west to byla pierwsza wersja bo biala i mala :) Sunia biegla wczoraj srodkiem ruchliwej ulicy Ula ja zlapala kosztem kozakow i kurtki bo w kurtke ja zlapala:D Nie mialysmy co z nia zrobic wiec dalysmy do schronu tam ja przynajmniej auto nie rozjedzie... Moze zginela ale zandej obrozy nie miala nic,, a moze jakis szczeniaczek ma ja zastapic pod choinka:( Quote
Aga-33-76 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Aresiku, bardzo się cieszę że domek znalazł Ciebie! :) Quote
ULKA12 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja nie chcę być natrętna, bo to sprzątanie i choinka ale ktoś tutaj wczoraj mamił nas obietnicami wklejenia zdjęć Aresa...i co???:cool3: Quote
INDIwidualistka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No właśnie - ja też czekam na fotki i na informację, co z tym transportem, czy już coś wiadomo? Quote
Livka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A jak tak po cichutku poproszę o zmianę tytułu jeśli można :oops: Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial]Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]- odpoczynku, zwolnienia tempa oraz dystansu do tego co wokół.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i miłymi wspomnieniami.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2010[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z marzeniami, o które warto walczyć,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z radościami, którymi warto się dzielić,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z przyjaciółmi, z którymi warto być,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]i z nadzieją, bez której nie da się żyć.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Niech ten cudowny, pełen radości czas, przyniesie Wam i Waszym[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]najbliższych wiele szczęścia i spełni Wasze najskrytsze marzenia.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Marta[/FONT][/FONT] Quote
Dora Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ja takze chcialabym Życzyc Wam Spokojnych i Wesołych Świat, spedzonych w gronie najblizszych wam osob :) Jednoczesnie chcialabym podziekowac z calego serca wszystkim osobom dzieki ktorym Aresik może cieszyc sie zyciem i juz niedlugo bedzie juz ze swoja nowa rodzina :) :) :) Jesteście Wielcy i Kochani :) Quote
Osa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dostałam PW o tej małej kudłatej suni - gdzie ona jest? Podajcie dokładne namiary. Przepraszam nie za bardzo mam czas czytać. Jeśli nadal potrzebuje pomocy to pogadam z Kasią i zobaczymy.Jeśli Kiki pójdzie do adpocji to byłoby miejsce. Tylko jeśli sunia nie jest z okolic Warszawy to musiałaby dojechać do Warszawy bo my teraz nie damy rady jechać. Quote
Recommended Posts