Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, Aresik potrzebuje wsparcia finansowego, bo jak zaplacimy za caly podbyt u weta do soboty, to prawdopodobnie wyjdziemy na zero. A jeszcze musimy za hotelik zaplacic i za karme :(

Posted

ściągnęła mnie tu TERESA BORCZ, więc jestem.Mogę teraz wpłacić jednorazowo 30 zł.Co dalej , jeszcze nie wiem.Bo moi podopieczni nie chcą opuścić hotetilków , tak im w nich dobrze .

Posted

Dostałam info o pięknym niebieskookim futrzaczku potrzebującym pomocy niestety jedyne co mogę zrobić to podnieść wątek co by psiak był widoczny i jego wątek się nie zatracił

Posted

Jestem na zaproszemnie Teresy.
Przepraszam ale finansowo nie mam jak pomóc. Właśnie walcze z parwo u szczeniaków które wzięłam ze schroniska (jeden szczeniaczek odszedł).

Może warto zrobi jeszcze jeden banerek ale używając zdjęcia z tym biednym kikutkiem..
A allegro cegiełkowe miał wystawiane?

Posted

Ja tez, dostalam pw od Teresy. Zobacze jak tam stan konta, postaram sie wplacic choc grosz.

Allegro cegielkowe to dobry pomysl. Te zdjecia z odgryzionym ogonem sa dramatyczne dla kazdego :(

Posted

i od rana podnosimy naszego aniołka i wpłacamy ja i mój Anioł Wiesia na niego 50zł wiem że niewiele ale zawsze to grosz dla niego..... ciotki prosimy o wsparcie finansowe

P.S czytałyście na głównej stronie wp.pl jak facet wyłudzał pieniądze na poparzonego psa straszny widok na pierwszym zdjęciu niestety jestem zbyt słaba żeby wejść i poczytać
a ja chłopca wrzucam do cioteczek zaprzęgowców

Posted

Przypatruje się wątkowi i bardzo mi szkoda Aresa. Rozmawiałam już w tej sprawie z koleżanką, która zgodziła się umieścić informację o sytuacji Aresa i prośbę o pomoc finansową + nr konta w NEWSACh na portalu www.pies.pl. Mam nadzieję, że przyniesie to odzew i więcej pieniążków wpłynie na jego rekonwalescencję! Anons będzie umieszczony od piątku przez cały weekend.
Proszę o przesłanie krótkiej informacji i nr konta, może być na PRV.

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Boze co tu sie dzieje, nie wchodzilam kilka godzin a tu taki ruch jak na Marszalkowskiej:multi:

Nie wiem jak wam wszystkim dziekowac, jestescie cudowni:loveu::loveu::loveu::loveu:

Mam jeszcze jedna super informacje, ze koszt pobytu Aresa u weta, lacznie ze wszystkimi zabiegami, jedzieniem itd wynosi tylko 700zł :multi::multi::multi: Niech Bog w dzieciach wynagrodzi Panu weterynarzowi za to wszystko co zrobil dla naszego Areska.

Prosze o pw od osob ktorym nie wyslalam numeru konta, bo juz sie pogubilam:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='darunia-puma']pieniążki na Aresika poszły przed chwilą na jego konto pozdrawiam[/QUOTE]

dzięki w imieniu tego dzielnego psiaka...:):):):