pati123487 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Rudy-to mlody psiak ok 3 letni ,jest bardzo energiczny lgnie do czlowieka. jakis czas temu zostal adoptowany przez pani ok 70 letnia, po paru dniach znow trafil do schronu co bylo do przewidzenia , bo to psiak ktory porzebuje aktywnego wlasciciela uwielbia chodzic na smyczy:) !!!! obecnie jest na lancuchu. tutaj zwracam siedo milosnikow rasy najchetniej wlasciciel ktory podpiol by go do swojego zaprzegu ,lub potrzebuje kompana do spacerow lub wieczek rowerowych:) - pies ma juz nowy dom Czarny-Ares--to starszy pies o 7 lat, w typie alaskana jednak w blekitnymi oczami. jest masywny ,ma dluzsza siersc. boi sie dotyku czlowieka.umie komendy siad itp znajduje sie wkojcu 1,5x1,5 z innym psem suczka.Zdnia na dzien wglada coraz gorzej jest coraz chudszy nie sprzyja mu schron, nie potrzebuje zbyt aktywnego wlasciciela, ale z pewnoscia bedzie potrzebowal tony milosci:)))) kontakt 603272806 kom 6996452 gg Porsze o pomoc !!!!! Ares prosi o pomoc !!! jego stan jest bardzo zly :-( potrzebne sa pieniadze na leczenie i hotelik !!!!!!! A mial taki piekny ogon :-( Numer konta podam na pw [SIZE=5]Wpłaty: Husky adopcje - 175 Kundelkowa Skarbonka - 100 zł JAKUB NIEGOWSKI - 100 zł HARALD NIECHOJ - 20 zł ( koncentrat propolisowy dla Aresa - Livka ) MOJRA - 60 zł ANIA - 15 zł BARBARA ANNA ADAMCZAK - 35 zł Małgorzata Porc - 50 zł Kundelkowa Skarbonka - 50zł ANNA MARIAz BONISZEWSKA - 50 Agata - Dakota 120 zł Bartek Liszczak - 100zł Jakub Osak - 20zł ANNA BONISZEWSKA - 50zł Darunia-Puma 50 zł OBRACZUS87- 25 zł yennefer070 - 20 zł MONIKA ELIASZUK- 100zł Ulka18 15 zł Bazarek Livki - 85zł Agnieszka Bigl - 10zł Milli - 100zł Edyta Kwoka - 10zł Poker - 30zł YANA - 20zł PAWEŁ ZAZULAK 40zł JOANNA GRABALSKA - 100zł -------------------------------- suma 1550zł Wydatki: 90zl - hotelik 3 dni 10zł - propolis 700zł - pobyt u weta lacznie z leczeniem 50zł - wizyta u pierwszego weta 260zł - karme 150zł hotelik 40zł - leki 10 zł - kocyk 25zł - czekoladki dla weta :) --------------------------- suma 1335zł Zapraszamy na bazarek dla naszego Aresika !!! http://www.dogomania.pl/threads/1743...5#post13568565 Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zdjecia podeślij mi na maila : [email protected] Podeślę wątek na ogólne. Quote
pati123487 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 przeslalam:) w gore chlopaki:) Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Fotki dostałam- zaraz wkleję. EDIT: No i wklejam: jest możliwość przesłania mi większych fotek? Takich do ogłoszeń nawet się nie da... Quote
pati123487 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 hej foteczki beda jeszcze dzis:) w gore chlopaki:*** Quote
kamilawa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 czy są poinformowane osoby od malamutów? Na forum jest? Quote
Dora Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Psy sa umieszczone na forum malamutow, maja ogloszenia u nas na stronie i na innych portalach. Quote
pati123487 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Dziewczyny wstawic na allegro?? czy gdzies jeszcze moge je oglosic?? Czarny dlugo w schronie nie wytrzyma,trzeba mu szybko znaesc dom chocby tymczas:(( Quote
pati123487 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 chlopcy w gore;) czy ktos sioe wami zainteresuje???? Quote
orpha Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 nie no ja sie wykoncze przez te haszczaki :placz: , a najgorsze ze ich przybywa , kupuja je ludzie co nie maja o nich pojecia :angryy:. Wczoraj znow widzialam nowa mloda sunie u nas na osiedlu a panstwo.....szkoda gadac maja pojecie takie jak o wytopie żelaza Quote
jolek68 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jak zobaczyłam zdjęcie tego czarnego to jakoś mi się skojarzył z bardzo podobnym zaginionym ogłoszonym na malamutach :crazyeye: ale jak się lepiej przyjrzałam fotkom...:shake: zresztą same zobaczcie :p zaginął w okolicach Wrocławia w lipcu... Quote
pati123487 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Jolek nasz czarnulek mial dom puki jego pani nie zmarla takze to nie on na pewno:shake: Quote
ULKA12 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wreszcie znalazłam wątek. Jak na razie podnoszę. Quote
ULKA12 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 pati123487 napisał(a):Witam cie ULENKO:cool3: Witaj:lol: To może ja napiszę coś więcej o realiach schroniska, w którym przebywają psy. To małe schronisko ale bardzo przepełnione, pracownicy chcą się pozbyć psów za wszelką cenę. Rudy był już wydawany kilka razy, raz nawet trafił do 80 letniej staruszki, bo wnuczkowi się piesek spodobał a, że babcia szukała akurat psa to jej sprawił:angryy:. Oczywiście po kilku dniach wrócił, raz był oddany, bo nie szczekał, kolejny bo przeskakiwał przez płot i uciekał. Boję się, że ktos wpadnie na "genialny" pomysł i uwiąże go na łańcuch. Ten czarno biały jest stracony już na starcie bo ma przypięta łatkę "starego" psa, był wychowany w mieszkaniu i w małym boksie gdzie musi się dzielić z innym psem powierzchnią, sobie nie radzi ze stresem, gryzie budę i za to go nie lubią, w każdej chwili może zostać zakwalifikowany ze "starego" na "agresywnego" i wtedy jego los będzie przesądzony. Należy jak najszybciej znaleźć tym psom chociaż DT bo znikną.:shake: Quote
Dora Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 przeraza mnie to co piszesz:placz::placz::placz: Quote
pati123487 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Hmm.. nie chcialam ostro zaczynac watku ale to co Ula pisze to 100% prawda, a kazda moja wizyta w schronie to tylko potwierdzenie na to ze Ares ma sie coraz gorzej glowa coraz nizej spuszczona .:placz: Biedak jest ulozony nie problemowy teskni za przytulaniem , pelna micha i cieplym katem:shake:czy on zbyt wiele wymaga?? Quote
orpha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 to ja sie poki co moze , wezme za Aresa .... zobaczymy co sie da zrobic w jego temacie. pati jak da rade wiecej zdjec moze ? macie jakies wiadomosci o jego charakterze zanim trafil do schroniska ? wiem , ze to ciezko , ale moze wiadomo cos na temat stosunku do dzieci ,innych zwierzat ? i ile on tam juz jest ? czy jest wykastrowany? Quote
pati123487 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Jasne mam foteczki postaram sie przeslac o ile mi sie uda;) Jezeli chodzi o stosunek z innymi psami to wczesniej w boksie byl z sunia, przy ostatniej wizycie zauwazylam ze Ares jest na wybiegu z innymi psami, takze chyba stosunek wporzatku. Napewno bedzie wykastrowany przed adopcja ale wstrzymujemy sie do czasu gdy znajdzie sie dla niego nowy domek, wtedy pojdzie na ciachanko na pare dni do mnie lub kogos innego bo w schronie jak zostanie moze byc nieciekawie, i najlepiej zeby po rekonwalestencji po zabiegu jechal prosto do nowego domku (nie chce zeby wracal do schronu ):razz: Strosunek do dzieci nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie:shake: CIezko jest czegokolwiek sie dowiedziec w schronie, i tak ze wiadomo ze mial wlasciciela i ze z blokow jest.:) Quote
Recommended Posts