Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolek ty tu nam nie boziuj bo ja mam dobre wiesci :)

[SIZE="4"]Aresik zrobil duuuuza kupe !!!! :multi::multi::multi: z czego sie bardzo cieszymy bo byla obawa ze zakazenie doszlo do odbytu :mad:

Pati ma w tej chwili ograniczony odstep do internetu bo wykorzystala caly transfer i jedy moze siedziec na gg :razz: wiec jak ktos jej szuka to tam :)

Posted

jolek68 napisał(a):
dobrze z tą kuuuuuuuupą, ale jak zobaczyłam zdjęcia to łzy same w oczkach mi stanęły, cholera że ja nie mam możliwości bycia dt, chociaż czasem...
też tak myślę ....zastanawiam się też czasem po co wchodzę na forum , po co czytam wszystkich psich nieszczęściach .... po co ryczę ... i dalej wchodzę ...robię bazarki na których wystawiam swoje obrazy , obrazki .... zapisałam Aresa w kolejce , zawsze przydadzą się dodatkowe pieniądze na leczenie czy lepsze jedzenie ....

Posted

Dzisiaj Pati jedzie do Aresika okolo 16, bo beda mu jeszcze oczyszczac jakas rane, wiec bedziemy mieli znow info z pierwszej reki :)
Trzymaj sie kochany piesku :)

Posted

Nikus napisał(a):
Cześć Aresiku....trzymaj się chłopie:)

orpha prosiła bym Ci przesłała jej adres mailowy bo jak pewnie wiesz ma zablokowane konto i tu też nie ma jak wejść...
mail na pw:)