madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='eria']I żadnych fotek nam nie wkleisz ???? :crazyeye: anooo mam siakies sprzed pol miecha :oops: :p krecik moj :loveu: i zmęczona :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 i ostatanie zdjecie jakie znalazłam na dobranooooc Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jaka ona cudna:loveu: dzisiaj pokazywałam mamie przemianę Gajki, bo ona pamięta jak była w schronie, bo i za pierwszym i za drugim razem o niej opowiadałam...I tak mi się na refleksje zebrało... Jak ja sie cieszę że ona jest u Ciebie :multi: :multi: !!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 eria napisał(a):jaka ona cudna:loveu: dzisiaj pokazywałam mamie przemianę Gajki, bo ona pamięta jak była w schronie, bo i za pierwszym i za drugim razem o niej opowiadałam...I tak mi się na refleksje zebrało... Jak ja sie cieszę że ona jest u Ciebie :multi: :multi: !!!!!!! ahhh eria nawet nie wiesz jak mi czasem jest ciezko patrzec na te zdjęcia ze "starą" gajką...teraz jeszcze, kiedy bajanka nie ma, staram sie dawac jej jeszcze wiecej... od dwóch tygodni gaja przesypia ze mną na łózku pod kołderką z głową na podusi, spacerki dłuższe i ogolnie duzo miziania i przytulania...tyle przeszła, nalezy jej sie :oops: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i ostatanie zdjecie jakie znalazłam na dobranooooc :loveu::loveu::loveu::loveu: a tu co niedźwiadek wyszedł z gawry:razz: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale znalezisko! :p :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']aaa kochana no to moje gratulacje a wogole to ja mam zamiar magistra robic w wawie :p no to ja sie bardzo ciesze! :multi: moze mieszkanka poszukasz gdzies blisko mnie :cool3: Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']anooo mam siakies sprzed pol miecha :oops: :p krecik moj :loveu: i zmęczona :cool3: Masz psa norowca? ;) :lol: Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ojjjj kobietkii to jak narazie szkolna gazeta i potem myśle o "wiadomościach zagłębia" (do konca roku) a po sesji zimowej chce sie targnąć do dziennika zachodniego :oops: taki mam plan, co wyjdzie, zobaczymy, :kciuki: i dobrze :smile: Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i ostatanie zdjecie jakie znalazłam na dobranooooc piękne, piękne, piękne :loveu: :loveu: ależ z Ciebie śliczna dziewczyna 8-) Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Maaadzia jak mała dziewcynka wyszłaś :loveu: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witanko;-)..hehe fajne kopiaste foteczki ....Gajka pewnie złota szukała;-)Madzia odpalisz działe ???? to przysle Gajusi ..Zuzie do pomocy ehehco osiem łap to nie cztery heheeh .......ale sliczniutka jestes ....... Buziaczki Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Madzia zmień ten tytuł, jesień jest :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 słuchajcie znalazłam cos fajnego, mam nadzieje ze nikt na mnie krzyczał nie bedzie :oops: :eviltong: http://www.sandfantasy.com/videoclips/videoclips.htm polecam just imagine klip, sciaga sie na kompa ale mowie wam...ja jetsem zachwycona :loveu: Quote
bigos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Katerinas']Masz psa norowca? ;) :lol: To samo mi przyszlo do głowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawie jak jamnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] boshe jakie te kobiety som cudowne...mniam mniam..:p :loveu: Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 O jakie śliczne zdjęcie. Imagine się właśnie ściąga :cool3: łał ale ulotna sztuka :loveu: cudo. obejrze też resztę. Quote
Teklunia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Ty, studentka, gdzie się podziewasz? :mad: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witanko wszechstronnie uzdolniona kobitko ;-) Mizianko dla Gajusi ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: a tu co niedźwiadek wyszedł z gawry ahhh ala zebys ty wiedziała jak ten niedzwiedz wygladał po wyjsciu z tej nory :angryy: [quote name='Teklunia']no to ja sie bardzo ciesze! :multi: moze mieszkanka poszukasz gdzies blisko mnie :cool3: nie wykluczone :lol: poza tym zaczyna mi sie podobac autoprezentacja i chyba doktora sobie z tego zrobie :p [quote name='Katerinas']Masz psa norowca? :lol: hahaha no jak widac :cool3: [quote name='Katerinas']piękne, piękne, piękne :loveu: ależ z Ciebie śliczna dziewczyna [quote name='malawaszka']Maaadzia jak mała dziewcynka wyszłaś :loveu: :oops: bo sie zakocham w sobie :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witanko..hehe fajne kopiaste foteczki ....Gajka pewnie złota szukałaMadzia odpalisz działe ???? odpale jak psa pomozesz kąpac i czesac po tych wynaleziskach :evil_lol: [quote name='panienkabubu']Madzia zmień ten tytuł, jesień jest :cool3: aaaaa obiecałam erii ale mnie sie tak zimy kceeee :placz: [quote name='bigos']Prawie jak jamnik:evil_lol: hahaha bigoski tylko ten jamnior troche duzy :eviltong: [quote name='Ania-k']boshe jakie te kobiety som cudowne...mniam mniam..:p :loveu: [quote name='sota36']I obie maja takie dlugasne rzesy! a nieprawda bo gaja ma dłuzsze i jeszxcze w dodatku oczu malowac nie musi juz ma takie ładne :oops: [quote name='olcha'] Imagine się właśnie ściąga :cool3: łał ale ulotna sztuka :loveu: cudo. obejrze też resztę. świetne coo?ja bym mogła godzinami oglądac :loveu: [quote name='Teklunia']Ty, studentka, gdzie się podziewasz? :mad: aaaaa kochana tyram ciezko dzisiaj miałam kolejnego kolosa z ekonomii i jak mam opis na gg mozecie mowic do mnie pani docent doktor i magister hahahaa :evil_lol: a teraz mykam sie uczyc rosyjskiego i musze troche posiedziec i popisac do tej gazty mojej materiałów bo tylko do czwartku mam czas :oops: ps. w międzyczasie ide zobaczyc co tam u was w galeriach :roll: ;) Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Madzia Ty weź się uspokój bo aż mnie głowa boli jak patrzę na Twój av :shake: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Miski:multi: czesc i czołem;) [quote name='malawaszka']Madzia Ty weź się uspokój bo aż mnie głowa boli jak patrzę na Twój av :shake: :evil_lol: hahaha mnie tez dzisiaj cały dzien bolała i wcale patrzec nie musiałam :oops: :evil_lol: wrzucam jedno zdjęcie stare bo nowych niet :shake: :-( moj nochaluniek :buzi: Quote
Nugatowa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] moj nochaluniek :buzi: Nie !!!!!bo mój :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Madziulinka :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Nugatowa napisał(a):Nie !!!!!bo mój :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Madziulinka :cool3: czesc kingus :buzi: ps. a własnie że mój :mad: :evil_lol: ale podziele sie jak ładnie poprosisz :p Quote
Recommended Posts