Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='barbara.h']Madziu! dziękuję za odwiedzenie naszej galerii :loveu: aaaa zapomniałam,Briardy są najpiękniesze! ale oczywiście po owczarkach niemieckich ;)

hahaha się rozumie basiu :cool3: witamy u nas i zapraszamy ponownie :p

[quote name='Ania-k']boshe ale to trudne musi być...bo jak on ma Madziu płynnie mówić jeśli w domu posługują sie takim własnie językiem???
i jakie to trudne wychowywać dzieciaka i w ciszy...:roll: niewyobrażam sobie tego..a mały faaajny,niejedno damskie serducho złamie :loveu: po cioci i wujku Bubu prawda ??

nie wiem czy po wujku bubu ale po mnie napewno jest piękny i skromny hahahaa:evil_lol: a na poważnie to taka z niego zosia samosia jak ze mnie w czasach dziecinstwa:diabloti:

[quote name='eria']ooo foteczki znalazłam !!!!!! Coco cudna, ale mi się zawsze wydaje że prosiaki morskie i króliczki gryzą :oops:

my kiedys mielismy swinke która u nas była 8 lat wiec jak na swienke to kupaaa czasu, strasznie płakałam jak odchodziła, takie kochane stworzonko, psa nie mogłam miec to z prosiakiem na spacery do parku, drugiej takiej madrej swinki chyba miec nie bede :-(

[quote name='*luthien*']

hej, hej:cool3:

A co to za pomidory w avku?:evil_lol:

[quote name='sota36']No wlasnie - juz tyle osob pyta o te tomaty!Te Tesciowa - co to za tomaty?

oj baby no pomidorki mi sie wrzucily jeszcze mam malinki i limonke jakies specjalne zamówienie?:eviltong:

[quote name='Alka']Madziu, zrobiłam przeróbeczkę dla was:p

ALA PIĘKNEEEEEEE:loveu: :loveu: JESTEŚ KOCHANA:loveu: :loveu:

[quote name='zuzolandia']Ja cie krece ale fajneeeeeeeee.......jo ty kca jo tyz !!!! az mi sie uzalilo ...

Piekneeeeeee...................

ta nasza ciocia ala to potrafi ja wam mówie widziałam i potwierdzam:evil_lol:

[quote name='Katerinas']Ja myślę, że normalnie. Przecież ma kontakt też z innymi ludźmi naokoło. :smile: Tylko może dłużej zajmie mu pojęcie dlaczego jego rodzice mówią inaczej. Ale jestem prawie pewna, że będzie dobrze mówił. :p

ja tez mam taką nadzieje, ze szybko podłapie, teraz mieszka z dziadkami także oni duzo mówia wiec mysle ze pojdzie juz z górki

[quote name='alive']śliczny prosiaczek :loveu:

a jaka menda jest okropna zarcie w klatce ze sie potyka a woła :mad:

wpadłam tylko na chwilke bo zaraz do pracki lece :placz:
wrzucam gajutka i zycze wam miłego dnia moje słoneczka :buzi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu, super ,że się spodobało :multi:, bardzo się cieszę :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!:

ale te ostanie foty Gajeczki powaliły mnie na kolana ,są cudne!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

ta mi sie najbardziej podoba:p

Co do Oliwierka , to może tylko doradzę ...aby puszczać mu do słuchania bajki nagrane na płytach lub kasetach ale nie do oglądania a do słuchania ...no bo czytać barzo nie ma mu chyba kto , w miarę możliwości oglądać z nim książki z obrazkami nazywając przedmioty, no i najlepiej w odpowiednim czasie między dzieci i wszystko będzie ok.
Nasza koleżanka ze szkoły podstawowej miała taki sam układ w rodzince / oboje rodzice niemowiący/a ona zdobywała nagrody w konkursach recytatorskich , skończyła filologię polska a jej brat został prawnikiem

Posted

hej,
tez mysle, za Maly wkrotce panuje mowe:)
przerobki piekne:loveu:
co do pazurkow - sama tne.
duzo biegaja, ale po miekkim i sie nie scieraja

Posted

hej hej jestem moje kochane, znowu miałam weekend w pracy, taki mnie czeka przez nastepne 4 tygodnie :placz:

u padliny wszystko ok, wcina az sie uszka trzesa, kasia miala byc na spacerku z gaja majorem i benem, nie wiem czy byli, moze jakas relacja sie trafi :eviltong: mam nadzieje :eviltong:

wrzucam dwa zdjecia i lece nadrabiac zaległosci w waszych galeriach :cool3:

zawstydzona coco

i gajeczka

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hej hej jestem moje kochane, znowu miałam weekend w pracy, taki mnie czeka przez nastepne 4 tygodnie :placz:

u padliny wszystko ok, wcina az sie uszka trzesa, kasia miala byc na spacerku z gaja majorem i benem, nie wiem czy byli, moze jakas relacja sie trafi :eviltong: mam nadzieje :eviltong:

wrzucam dwa zdjecia i lece nadrabiac zaległosci w waszych galeriach :cool3:

zawstydzona coco

i gajeczka

nooo.... mój ulubiony duecik: Gajka i Coco :multi:
:loveu: :loveu: