madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='barbara.h']Madziu! dziękuję za odwiedzenie naszej galerii :loveu: aaaa zapomniałam,Briardy są najpiękniesze! ale oczywiście po owczarkach niemieckich ;) hahaha się rozumie basiu :cool3: witamy u nas i zapraszamy ponownie :p [quote name='Ania-k']boshe ale to trudne musi być...bo jak on ma Madziu płynnie mówić jeśli w domu posługują sie takim własnie językiem??? i jakie to trudne wychowywać dzieciaka i w ciszy...:roll: niewyobrażam sobie tego..a mały faaajny,niejedno damskie serducho złamie :loveu: po cioci i wujku Bubu prawda ?? nie wiem czy po wujku bubu ale po mnie napewno jest piękny i skromny hahahaa:evil_lol: a na poważnie to taka z niego zosia samosia jak ze mnie w czasach dziecinstwa:diabloti: [quote name='eria']ooo foteczki znalazłam !!!!!! Coco cudna, ale mi się zawsze wydaje że prosiaki morskie i króliczki gryzą :oops: my kiedys mielismy swinke która u nas była 8 lat wiec jak na swienke to kupaaa czasu, strasznie płakałam jak odchodziła, takie kochane stworzonko, psa nie mogłam miec to z prosiakiem na spacery do parku, drugiej takiej madrej swinki chyba miec nie bede :-( [quote name='*luthien*']hej, hej:cool3: A co to za pomidory w avku?:evil_lol: [quote name='sota36']No wlasnie - juz tyle osob pyta o te tomaty!Te Tesciowa - co to za tomaty? oj baby no pomidorki mi sie wrzucily jeszcze mam malinki i limonke jakies specjalne zamówienie?:eviltong: [quote name='Alka']Madziu, zrobiłam przeróbeczkę dla was:p ALA PIĘKNEEEEEEE:loveu: :loveu: JESTEŚ KOCHANA:loveu: :loveu: [quote name='zuzolandia']Ja cie krece ale fajneeeeeeeee.......jo ty kca jo tyz !!!! az mi sie uzalilo ... Piekneeeeeee................... ta nasza ciocia ala to potrafi ja wam mówie widziałam i potwierdzam:evil_lol: [quote name='Katerinas']Ja myślę, że normalnie. Przecież ma kontakt też z innymi ludźmi naokoło. :smile: Tylko może dłużej zajmie mu pojęcie dlaczego jego rodzice mówią inaczej. Ale jestem prawie pewna, że będzie dobrze mówił. :p ja tez mam taką nadzieje, ze szybko podłapie, teraz mieszka z dziadkami także oni duzo mówia wiec mysle ze pojdzie juz z górki [quote name='alive']śliczny prosiaczek :loveu: a jaka menda jest okropna zarcie w klatce ze sie potyka a woła :mad: wpadłam tylko na chwilke bo zaraz do pracki lece :placz: wrzucam gajutka i zycze wam miłego dnia moje słoneczka :buzi: Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale ja Ci zazdroszcze czasu na robienie zdjec :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Madziu, super ,że się spodobało :multi:, bardzo się cieszę :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: ale te ostanie foty Gajeczki powaliły mnie na kolana ,są cudne!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Heloł Madziu :p [quote name='madzia18sosnowiec'] Jak zwykle piękna I jestem pełna podziwu dla tej brody :-o Już sobie wyobrażam jak wygląda podłoga po piciu wody... :lol: Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A Gaja ma obciete papucie, tralalala :p hyhy :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witanko ;-) pani dziennikarko ;-)...prosze wysciskac te sliczna kudłatą damę ...;-)....i dac buziaka w wielgachny nochalek ;-) Pozdrowionka Quote
sota36 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ladna mi "przerobeczka" - to mistrzostwo swiata - zeby tak naszym siatkarzom w Japonii poszlo jak Alce owa "przerobeczka"!!! Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ta mi sie najbardziej podoba:p Co do Oliwierka , to może tylko doradzę ...aby puszczać mu do słuchania bajki nagrane na płytach lub kasetach ale nie do oglądania a do słuchania ...no bo czytać barzo nie ma mu chyba kto , w miarę możliwości oglądać z nim książki z obrazkami nazywając przedmioty, no i najlepiej w odpowiednim czasie między dzieci i wszystko będzie ok. Nasza koleżanka ze szkoły podstawowej miała taki sam układ w rodzince / oboje rodzice niemowiący/a ona zdobywała nagrody w konkursach recytatorskich , skończyła filologię polska a jej brat został prawnikiem Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hej, tez mysle, za Maly wkrotce panuje mowe:) przerobki piekne:loveu: co do pazurkow - sama tne. duzo biegaja, ale po miekkim i sie nie scieraja Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Madzia :) Skąd te pomidory? :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 heloł Madzia? Co słychać u Gajeczki i małej Coco? :smile: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 cZESC - fajna ta przerobeczka! Cos czuje, ze na dogo to teraz taka 'lanserka" Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Moniś']naszło mnie na Gajkową przeróbkę ;) :loveu:ale sliczne Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hello misiaczki ;-)...posyłamy słodkie buziaczki z Zuzolandii ;-) Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Moniś']naszło mnie na Gajkową przeróbkę ;) a ja nie widzę :( Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 hej hej jestem moje kochane, znowu miałam weekend w pracy, taki mnie czeka przez nastepne 4 tygodnie :placz: u padliny wszystko ok, wcina az sie uszka trzesa, kasia miala byc na spacerku z gaja majorem i benem, nie wiem czy byli, moze jakas relacja sie trafi :eviltong: mam nadzieje :eviltong: wrzucam dwa zdjecia i lece nadrabiac zaległosci w waszych galeriach :cool3: zawstydzona coco i gajeczka Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no normalnie jedno zdjęcie śliczniejsze od drugiego, i tak w kółko:loveu: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] i gajeczka ale mam zalotną grzyweczkę :cool3: :lol: DOBRANOC :bye: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Teklunia napisał(a):ale mam zalotną grzyweczkę :cool3: :lol: DOBRANOC :bye: powiedziala, co oczywiste i ...poszla spac!:) Quote
Katerinas Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hej hej jestem moje kochane, znowu miałam weekend w pracy, taki mnie czeka przez nastepne 4 tygodnie :placz: u padliny wszystko ok, wcina az sie uszka trzesa, kasia miala byc na spacerku z gaja majorem i benem, nie wiem czy byli, moze jakas relacja sie trafi :eviltong: mam nadzieje :eviltong: wrzucam dwa zdjecia i lece nadrabiac zaległosci w waszych galeriach :cool3: zawstydzona coco i gajeczka nooo.... mój ulubiony duecik: Gajka i Coco :multi: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts