malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wrzucam jednego gajka i lece po tych waszych galeriach dopoki internet mam jeszcze czytać nie umiejom??? sama Magdalena napisała że TEN GAJEK jest :p Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cudna :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='bigos']pomidorki zamiast Edi'ego mniam, mniam - pychota Ile:crazyeye:???? Długo wytrzymałaś na tak monotonnej i zapewne drastycznej diecie? pomidorki pychotaaaaaaa:eviltong: a dieta byla fajna, pierwszy tydzien jest ciezko a potem to juz z gorki, jak ma sie obsesje na punkcie pomidorow jak ja to mozna wcinac :evil_lol: [quote name='alive']ale ładna włochata panienka :loveu: [quote name='Alka'] cudowna Gajeczka :loveu: czymś bardzo zaciekawiona ... [quote name='Patka']jeden ale za to jaki piękny :loveu: dziękujemy :oops: zdjęcia robione tak na szybko :oops: [quote name='PIKA']Cześć Madziu :multi: czesc zgubo :lol: zaraz ide do ciebie do galrii zobacztc co skresliłas :eviltong: [quote name='HankaRupczewska']Patiszonku coraz bardziej zgadzam się z twoim podglądem rzeczywistości. ON JEST PIĘKNY !!! :loveu: hmmm...ja nie wiem moze hania widzi gdzies peniska?:hmmmm: [quote name='eria']a Madzia pisze i pisze..... tak i teraz tez pisze ciagle i normalnie czasu brak :shake: [quote name='zuzolandia']Witanko.... Jak dla mnie to ...ONA ....jest przecudowna ...... Buziole ... czesc i czołem moje kudełki, jak miło was widziec :lol: [quote name='malawaszka']czytać nie umiejom??? sama Magdalena napisała że TEN GAJEK jest :p hahaha no nie umiejom moniko :evil_lol: [quote name='Katerinas']cudna :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gajki:p czesc babeczki :buzi: wpadam znowu na kwilke tylko bo prace pisze na jutro a chciałabym jeszcze spac isc dzisiaj :shake: poza tym to ledwie zywa jestem wczoraj pawie puszczalam i dzisiaj ledwie na nogach ustalam na uczelni :-( juz mi lepiej, rosołek sobie zrobilam i sucharki kupilam i woda, mysle ze przezyje :multi: :eviltong: wrzucam pare fotasków i lece po waszych galeriach i potem biore sie za prace :oops: niedzwiedz czuwa... i druga modelka kto powiedział ze w listopadzie nie ma grzybów :lol: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] niedzwiedz czuwa... jesooooo czy ty specjalnie musisz takie fotki wklejać :crazyeye: :crazyeye: normalnie ktoś ci kiedyś ją zwinie :loveu: :loveu: :loveu: booooska Gajosława...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Ania-k']jesooooo czy ty specjalnie musisz takie fotki wklejać :crazyeye: :crazyeye: normalnie ktoś ci kiedyś ją zwinie :loveu: :loveu: :loveu: booooska Gajosława...:loveu: :loveu: :loveu: hahaha kochana nie ma tak łatwo, wczoraj jak martwa lezałam w domu i zdychałam to piotrek był z nią na siku wieczorne, pies sie wysikał i fruuu do domu leciał do panci :loveu: :lol: piotrek mowi ze psa mam nienormalnego, bo chciał ja zabrac na plac, zeby polatała jeszcze a pies do domu ciągnie :diabloti: taki mi sie pies domator trafił :eviltong: wrzucam ostatanie na dzisiaj i lece pisac prace, buziaki moje robaki :eviltong: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :crazyeye: :crazyeye: ona normalnie ma oczka z bursztynu :loveu: :loveu: cooodowna jest kobietka :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 "Leon Niemczyk, jeden z najwybitniejszych polskich aktorów, zmarł w środę po południu." Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] niedzwiedz czuwa... boszz... ona tu wygląda jak lew :crazyeye: :loveu: Piękna. :loveu: A jaką ma mega brodę :-o Madziu - przycinałaś jej kiedyś brodę? [quote name='madzia18sosnowiec'] i druga modelka No druga modelka to moja ulubienica. Poporszę więcej zdjęć tej pięknoty :multi: [quote name='madzia18sosnowiec'] kto powiedział ze w listopadzie nie ma grzybów :lol: Jakie grzyby :crazyeye: Szkoda, że trujące, nie? ;) Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 znajomy znalazł parę dni temu dwa dorodne maślaki!! Z tym że były bardzo przesiąknięte wodą...:roll: Madzia - pilnuj tej Gajki jak oka w głowie :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiamy :p Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć Madziu - czy jużsię szykujesz na randkę? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Katerinas']boszz... ona tu wygląda jak lew :crazyeye: :loveu: Piękna. :loveu: A jaką ma mega brodę :-o Madziu - przycinałaś jej kiedyś brodę? taaak, kiedys jej przycinałam, jak widac...nic nie widac :evil_lol: [quote name='Katerinas'] No druga modelka to moja ulubienica. Poporszę więcej zdjęć tej pięknoty :multi: sie robi :lol: zaraz wrzucimy :cool3: [quote name='Katerinas'] Jakie grzyby :crazyeye: Szkoda, że trujące, nie? ;) hahaha no szkoda szkoda, ale mam w słoiczku troche moge sie podzielic ;) [quote name='eria']znajomy znalazł parę dni temu dwa dorodne maślaki!! Z tym że były bardzo przesiąknięte wodą...:roll: Madzia - pilnuj tej Gajki jak oka w głowie :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiamy :p pilnuje pilnuje ps. u moich dziadków na wsi grzybów jeszcze sporo :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']pojawiam się i znikam ;) to tak jak ja :diabloti: [quote name='malawaszka']cześć Madziu - czy jużsię szykujesz na randkę? :razz: hahaha tak kochana sie syzkuje, wyczesałam własnie psa :eviltong: i to nie żadna randka :eviltong: najpierw wrzucam wspominki bo mnie tak jakos wzieło :oops: ...był maj 2005 roku...najlepszy dzien mojego życia... ...i pomimo tego całego głodu i bólu mój słodki nos czekał na mnie... tak ostatanio...na spacerku... i buzi jak jej nie kochać? inneee Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 pierwsze ujęcie rewelacyjne:loveu: prawdziwe piękności masz w domku Madziu:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wrzucam specjalnie na życzenie kasi coco :loveu: karmimy świniaka :p posłuszny żarłok żre :lol: poza jedzeniem jeszcze miziamy padline :lol: i uczymy korzystać z komputera :p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Alka napisał(a):pierwsze ujęcie rewelacyjne:loveu: prawdziwe piękności masz w domku Madziu:loveu: rude wredoty ala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']taaak, kiedys jej przycinałam, jak widac...nic nie widac :evil_lol: :roflt: nie no ... jasne że widać :roflt: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ...i pomimo tego całego głodu i bólu mój słodki nos czekał na mnie... ojejej... jaka bidoczka :sad: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 obcinaniu brody mówimy stanowcze NIE Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jakie cudeńko :loveu: :loveu: No prawdziwa Coco Chanel :angel: No tylko schrupać [quote name='madzia18sosnowiec']wrzucam specjalnie na życzenie kasi coco :loveu: poza jedzeniem jeszcze miziamy padline :lol: i uczymy korzystać z komputera :p To jest boskie :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Katerinas']:roflt: nie no ... jasne że widać :roflt: hahaha no własnie...dzisiaj przycinalismy...ale paputki :loveu: [quote name='Katerinas']ojejej... jaka bidoczka :sad: ahhh jak sobie pomyśle, ze moj pies az dwa razy był w schronisku i ten głod, to wszystko...:angryy: [quote name='malawaszka']obcinaniu brody mówimy stanowcze NIE alez oczywiscie, teraz zapuszczamy bo gaja gra swietego mikolaja na swietach i broda musi byc :p Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']obcinaniu brody mówimy stanowcze NIE waszeczko ... bo zaraz wybuchniesz z tej wsiekłości Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no własnie...dzisiaj przycinalismy...ale paputki :loveu: U nas też obcinanie paputków to podstawa. ;) Ma się wrażenie że mniej piachu :"wchodzi" do domu :lol: Ale to chyba tylko złudzenie :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] alez oczywiscie, teraz zapuszczamy bo gaja gra swietego mikolaja na swietach i broda musi byc :p To musisz jej brodę na biało pomalować Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 jeszcze wrzucam małego rozbójnika :cool3: :loveu: To jest Olwierek, lat AZ 2 :lol: nawet sam juz umie jesc :eviltong: chociaz mama rozpiesciła okrooopnie :mad: i komputerowiec po tatusiu :evil_lol: Quote
Recommended Posts