madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Teklunia']Magda, powiedz, że to fotomontaż albo zdjęcia z zeszęgo roku :crazyeye: Nie wierzę, że już taka zima u Was jest :shake: Brrr to nie jest zaden fotomontaz nawet data jest :cool3: a akurat tak wyszłysmy z gaja ze zasuwało okropnieeeee:oops: :placz: [quote name='HankaRupczewska']O jezu, OSZUKUJESZ !!!! :mad: To nie może być prawda ! U nas biało- ale cienko . A u Ciebie grubo :placz: Zdecydowanie opowiadam się za takim widokiem jak ten : Haniu, gdzie ja bym śmiała oszukiwać :oops: Mnie też sie ten widok bardziej podoba niż zimowy ale co począć :oops: Quote
Katerinas Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']witam moje kochane robaczki, ostatanio znowu zaganiana jestem, dzisiaj spadł nam śnieg i korzystając z wolnej chwili wrzucam troche zimowej psiny :loveu: i mordka Ależ piękne zimowe zdjęcia :angel: Normalnie jak z zeszłego roku ... aż tyle śniegu u Was? :crazyeye: Quote
eria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nie wiem jak tam w Sosnowcu, u nas ciągle sypie od rana... ale ponoć za trzy dni ma wrócić do nas jesień, więc Madziu nie strasz tytułem galerii i zmień go z powrotem na jesienny :mad: :evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ja nie znajduję :niewiem: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']witam moje kochane robaczki, ostatanio znowu zaganiana jestem, dzisiaj spadł nam śnieg i korzystając z wolnej chwili wrzucam troche zimowej psiny :loveu: i mordka :mdleje: Chyba sobie żartujesz! Ja się wyprowadzam do Afryki :shake: Moje psy właśnie leżą na poduszce elektrycznej i nie chcą na dwór wychodzić :shake: Nie wyobrażam sobie co to będzie jak spadnie dużo śniegu :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czesc Madziu, Gajka to mi sie pdooba:loveu: , ale w jesiennej scenerii, ta zimowa jakos tak negatywnie na mnie działą :diabloti: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, powiedz, że to fotomontaż albo zdjęcia z zeszęgo roku :crazyeye: Nie wierzę, że już taka zima u Was jest :shake: Brrr No, Kasiu, u Nas zima zaczyna byc peeełną parą ;) Szkoda, ze mam letnie opony w aucie no ;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :crazyeye: no u mnie aż tyle śniegu nie ma :crazyeye: a to tylko kilka km dalej :mdleje: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: no u mnie aż tyle śniegu nie ma :crazyeye: a to tylko kilka km dalej :mdleje: a jutro pewnie bedzie jeszcze wiecej :multi: :multi: tylko te opony w aucie musze se zmienic hie hie.. a tak to poza tym to ja się bardzo ciesze z tej zimy :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']tylko te opony w aucie musze se zmienic hie hie.. ja też muszę zmienić :roll: dziś się troszkie ślizgałam :shake: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A witanko kochane kobitki ;-) w ten jakze mrozny wieczorek ;-) U nas tez napadalo i nawiało tego paskudnego sniegu ;-( byłysmy na spacerku ..oczywiscie Zuzia w ferworze sniegowej walki byla i nic i nikt jej nie interesował heeh ...potem ogromniaste kule na łapach i wiadro z ciepła woda zeby to pskudztwo jakos odmrozic heeh ;-) Uroki kudłatego psioka sie kłaniaja ;-_) Całuski .. Quote
eria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wszystko to znamy....Madzia i Jola zapewne też...Sam czysty śnieg to jeszcze pół biedy, ale jak jest tak jak u nas : napada-topnieje i jest błotko to już gorzej...:roll: Pozdrawiamy zapracowaną Madzię i Gajka Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']witam moje kochane robaczki, ostatanio znowu zaganiana jestem, dzisiaj spadł nam śnieg i korzystając z wolnej chwili wrzucam troche zimowej psiny :loveu: i mordka o rany aż tyle sniegu? ale będzie chlapa po niedzieli :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja nie wiem co wy macie do tego śniegu, śnieg jest super :) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Katerinas']Ależ piękne zimowe zdjęcia Normalnie jak z zeszłego roku ... aż tyle śniegu u Was? aż tyle kasiu...było rano :roll: :oops: [quote name='eria']Nie wiem jak tam w Sosnowcu, u nas ciągle sypie od rana... ale ponoć za trzy dni ma wrócić do nas jesień, więc Madziu nie strasz tytułem galerii i zmień go z powrotem na jesienny zaraz zmienie kochana na twoje zyczenie :eviltong: [quote name='olcha']:mdleje: Chyba sobie żartujesz! a nie śmiałabym olcha :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu, Gajka to mi sie pdooba:loveu: , ale w jesiennej scenerii, ta zimowa jakos tak negatywnie na mnie działą :eviltong: na mnie tez, zwłaszcza, ze nie mam butów zimowych i juz dzisiaj lezałam :diabloti: [quote name='malawaszka']:crazyeye: no u mnie aż tyle śniegu nie ma a to tylko kilka km dalej :mdleje: u nas monika to jest dzielnica cudów :cool3: [quote name='panienkabubu']a jutro pewnie bedzie jeszcze wiecej :multi: :multi: wypluj to :mad: :eviltong: [quote name='zuzolandia']A witanko kochane kobitki w ten jakze mrozny wieczorek U nas tez napadalo i nawiało tego paskudnego sniegu ;-( byłysmy na spacerku ..oczywiscie Zuzia w ferworze sniegowej walki byla i nic i nikt jej nie interesował heeh ...potem ogromniaste kule na łapach i wiadro z ciepła woda zeby to pskudztwo jakos odmrozic heeh Uroki kudłatego psioka sie kłaniaja ;-_) Całuski .. a widzisz zuza my sie zawsze obieramy ze snieznych kulek przed drzwiami ale ta ciepła woda to niezły pomysł jest :razz: :evil_lol: [quote name='eria']Wszystko to znamy....Madzia i Jola zapewne też...Sam czysty śnieg to jeszcze pół biedy, ale jak jest tak jak u nas : napada-topnieje i jest błotko to już gorzej...:roll: Pozdrawiamy zapracowaną Madzię i Gajka dziękować eria, dziękować, az mi sie lepiej pracowało jak tak o mnie myślałas :eviltong: [quote name='Gosiek']o rany aż tyle sniegu? ale będzie chlapa po niedzieli :evil_lol: aaaaz tyleeee :eviltong: i wypuj tą chlape, oby nie, bo sobie kolana pozdzieram :mad: jeszcze z dzisiaj troche na zimowo ktos chetny na buzi :cool3: i nasza okolica :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 panienkabubu napisał(a):Ja nie wiem co wy macie do tego śniegu, śnieg jest super :) cwaniara bo psa ma na dworze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 buuuu nie zdążyłam na jesienny słoneczny spacerek :placz: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a):buuuu nie zdążyłam na jesienny słoneczny spacerek :placz: i zaluj :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']buuuu nie zdążyłam na jesienny słoneczny spacerek :placz: załuj załuj z jesieni jeszcze:cool3: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 dobranoooooc zmarzluchy :loveu: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobranoooooc zmarzluchy :loveu: :loveu:bloblanoc Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dzieńdoberek :p jak tam? Śnieżek jeszcze jest czy stopniał? u mnie nadal zielona trawka :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek :p jak tam? Śnieżek jeszcze jest czy stopniał? u mnie nadal zielona trawka :evil_lol: śniegu przybyło :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:bloblanoc [quote name='malawaszka']jesuu całus w nochalek :loveu: moje kofaneee :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Gosiek']dzieńdoberek :p jak tam? Śnieżek jeszcze jest czy stopniał? u mnie nadal zielona trawka :evil_lol: doberek gosia, doberek, snieżek nadal mamy, nawet jakby wiecej :evil_lol: a pies szczęsliwy miłego dnia, lece do pracki :buzi: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']moje kofaneee :loveu: :loveu: :loveu: doberek gosia, doberek, snieżek nadal mamy, nawet jakby wiecej :evil_lol: a pies szczęsliwy miłego dnia, lece do pracki :buzi: :cool3:kurcze ja nie wiem z czego mój łysol się tak na podwórku cieszy:shake: i jeszcze zaczepia mnie do zabawy:razz: Ja już po pracy ...jadę o 16 na zebranko do szkółki Quote
Recommended Posts