madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Katerinas'] No tylko schrupać boooze swiniaka chca mi jesc :placz: [quote name='Katerinas'] waszeczko ... bo zaraz wybuchniesz z tej wsiekłości hahaha złosc pieknosci szkodzi, jakbys byla facetem to jeszcze na jedną rzecz by co to szkodziło :eviltong: [quote name='Katerinas']U nas też obcinanie paputków to podstawa. ;) Ma się wrażenie że mniej piachu :"wchodzi" do domu :lol: Ale to chyba tylko złudzenie :lol: hahaha no ja tez mam takie wrazenie, chociaz teraz przycielismy dosc sporo mozna powiedzieć, jeszcze nas wet czeka i pazurki przed zimą i wtedy bedzie cacunio :eviltong: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 wpadam z rewizyta:eviltong: jak tu dzieciaczkowo:p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wiq napisał(a):wpadam z rewizyta:eviltong: jak tu dzieciaczkowo:p witamy w naszej skromnej galerii :p a dzieciaczkowo...bo nas rodzinka odwiedziała w niedzielke i troche ubawu było z Oliwierem... :lol: a szatan mały jeden mówić nie chce za cholere :mad: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jeszcze wrzucam małego rozbójnika :cool3: :loveu: To jest Olwierek, lat AZ 2 :lol: nawet sam juz umie jesc :eviltong: chociaz mama rozpiesciła okrooopnie :mad: i komputerowiec po tatusiu :evil_lol: A ten Twój rozbójnik to kto? :oops: Fajowy chłopaczek :p Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']boooze swiniaka chca mi jesc :placz: Ale to z miłości [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no ja tez mam takie wrazenie, chociaz teraz przycielismy dosc sporo mozna powiedzieć, jeszcze nas wet czeka i pazurki przed zimą i wtedy bedzie cacunio To pazurki też jej przycinasz? kurcze.... nigdy żadnemu ze swoich psów nie przycinałam pazurów :oops: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 pewnie sie uparl i smieszy go, jak dorosli sie blaznia:evil_lol::evil_lol: co do pazurkow - ja tne wszystkim Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Katerinas napisał(a):A ten Twój rozbójnik to kto? :oops: Fajowy chłopaczek :p to moje małe kuzynostwo :oops: taka mała przepaść 17 lat między nami:oops: Co ciekawsze, mama Olwiera (siostra mojej mamy) nie słyszy, tata tak samo i wszyscy sie martwiliśmy przy jego narodzinach, czy będzie słyszał:oops: ale słyszy i to całkiem nieźle, natomiast jak napisałam wczesniej, mówić za cholere nie chce :shake: :mad: mały potwór podpatruje jak Sylwia rozmawia z Przemkiem (jego rodzice) w języku miogwym i zamiast mówić...pokazuje...:oops: Katerinas napisał(a):To pazurki też jej przycinasz? kurcze.... nigdy żadnemu ze swoich psów nie przycinałam pazurów :oops: no ja nigdy nie przycinałam, ale chce zobaczyc jak to jest i wogole, jesli będzie wporzadku to bedziemy przycinać jeśli niekoniecznie, to sobie darujemy ten zabieg :lol: wiq napisał(a):co do pazurkow - ja tne wszystkim a do weta łazisz?czy w domku samemu? Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to moje małe kuzynostwo :oops: taka mała przepaść 17 lat między nami:oops: Co ciekawsze, mama Olwiera (siostra mojej mamy) nie słyszy, tata tak samo i wszyscy sie martwiliśmy przy jego narodzinach, czy będzie słyszał:oops: ale słyszy i to całkiem nieźle, natomiast jak napisałam wczesniej, mówić za cholere nie chce :shake: :mad: mały potwór podpatruje jak Sylwia rozmawia z Przemkiem (jego rodzice) w języku miogwym i zamiast mówić...pokazuje...:oops: Może patrząc na rodziców wychodzi z założenia że mówić nie trzeba. Ale napewno zacznie :smile: Mój brzdąc będzie miał w marcu 2007 dwa lata i teraz też ni w ząb nic normalnie nie mówi... tylko po swojemu :roll: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 wiq napisał(a):co do pazurkow - ja tne wszystkim :hmmmm: ja nie mam co ciąć.... same się zdzierają ... Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witanko moje kochane pokosmane dziewczynki ;-) Jak milutko znowu tu byc ....rozpisalo sie towarzystwo oooo matkooo,4 strony musialam nadrabiac ..;-).Gajusia jest taka slodziutka....a ten maly kolorowy potfforek tyz ;-)....widze ze i dzieci ci przybylo ;-)...w galeri oczywiscie heheheeh Buziole .... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć Madziu :multi: mam potworne zaległości, ze się nawet za nie nie zabieram, bo mam zamiar odwiedzić jeszcze kilka galeryjek dzisiaj :lol: póki trochę wolnego czasu jest, więc trzeba to odpowiednio wykorzystac :razz: Tylko się zastanawiam co to za chłopczyk?? Przeczytałam, ze nie Twój, więc mi ulżyło :evil_lol: Bo jakby był Twoim to bym się zastanawiała, gdzie go ukrywałaś, kiedy byłam u Ciebie :eviltong: Głaskunie i całuski dla Gajuśki :loveu: P.s od kiedy masz wolne?? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Katerinas']Może patrząc na rodziców wychodzi z założenia że mówić nie trzeba. Ale napewno zacznie :smile: Mój brzdąc będzie miał w marcu 2007 dwa lata i teraz też ni w ząb nic normalnie nie mówi... tylko po swojemu :roll: bardziej chodzi o sam fakt jak będzie mówił, rodzice jako, że nie słyszą nie mówią też zbyt wyraźnie :oops: wrzucam jeszcze mojego zbója komputerowego :evil_lol: trzeba podłączyć sprzęt w międzyczasie pobawić sie z dziadkiem popatrezc co prosiak robi :cool3: i teraz cacunio, wszystko gra :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='zuzolandia']....widze ze i dzieci ci przybylo ;-)...w galeri oczywiscie heheheeh hahahahah na całe szczescie tylko w galerii nigdzie wiecej :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar'] P.s od kiedy masz wolne?? witaj z zaświatów daga :evil_lol: wolne to ja bede miala...po smierci pewnie dopiero bo palcem sobie trafic nie moge :placz: Quote
barbara.h Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć :multi: ja tym bardziej nie nadrobię:cool3: a ta fotka powaliła mnie na kolana!!! Madziu! dziękuję za odwiedzenie naszej galerii :loveu: aaaa zapomniałam,Briardy są najpiękniesze! ale oczywiście po owczarkach niemieckich ;);) Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):mały potwór podpatruje jak Sylwia rozmawia z Przemkiem (jego rodzice) w języku miogwym i zamiast mówić...pokazuje...:oops: boshe ale to trudne musi być...bo jak on ma Madziu płynnie mówić jeśli w domu posługują sie takim własnie językiem???;) i jakie to trudne wychowywać dzieciaka i w ciszy...:roll: niewyobrażam sobie tego..a mały faaajny,niejedno damskie serducho złamie :loveu: po cioci :loveu: i wujku Bubu prawda ??:lol: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='barbara.h'] hahahaha Major wygląda jakby był trójwymiarowy :lol: :lol: i ten jego zabójczy wzrok buahaha sikam...:p :eviltong: Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ooo foteczki znalazłam !!!!!! Coco cudna, ale mi się zawsze wydaje że prosiaki morskie i króliczki gryzą :oops: Quote
Mi. Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hej, hej:cool3: A co to za pomidory w avku?:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No wlasnie - juz tyle osob pyta o te tomaty!Te Tesciowa - co to za tomaty? Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alka']Madziu, zrobiłam przeróbeczkę dla was:p Ja cie krece ale fajneeeeeeeee.......jo ty kca jo tyz !!!! az mi sie uzalilo ... Piekneeeeeee...................:loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']bardziej chodzi o sam fakt jak będzie mówił, rodzice jako, że nie słyszą nie mówią też zbyt wyraźnie :oops: Ja myślę, że normalnie. Przecież ma kontakt też z innymi ludźmi naokoło. :smile: Tylko może dłużej zajmie mu pojęcie dlaczego jego rodzice mówią inaczej. Ale jestem prawie pewna, że będzie dobrze mówił. :p [quote name='madzia18sosnowiec'] trzeba podłączyć sprzęt Techniczny rośnie, nie? ;) Zdjęcie z dziadkiem przeurocze :multi: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alka']Madziu, zrobiłam przeróbeczkę dla was:p Przepiękne :loveu: :loveu: Patrzcie jakie on ma tu bursztynowe oczy Quote
alive Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Katerinas'] śliczny prosiaczek :loveu: Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale rewelacyjne te przeróbeczki Alki !!!!! W czym to robisz????? Quote
Recommended Posts