Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']

No tylko schrupać

boooze swiniaka chca mi jesc :placz:

[quote name='Katerinas']

waszeczko ... bo zaraz wybuchniesz z tej wsiekłości

hahaha złosc pieknosci szkodzi, jakbys byla facetem to jeszcze na jedną rzecz by co to szkodziło :eviltong:

[quote name='Katerinas']U nas też obcinanie paputków to podstawa. ;) Ma się wrażenie że mniej piachu :"wchodzi" do domu :lol: Ale to chyba tylko złudzenie :lol:

hahaha no ja tez mam takie wrazenie, chociaz teraz przycielismy dosc sporo mozna powiedzieć, jeszcze nas wet czeka i pazurki przed zimą i wtedy bedzie cacunio :eviltong:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiq napisał(a):
wpadam z rewizyta:eviltong:
jak tu dzieciaczkowo:p

witamy w naszej skromnej galerii :p

a dzieciaczkowo...bo nas rodzinka odwiedziała w niedzielke i troche ubawu było z Oliwierem... :lol: a szatan mały jeden mówić nie chce za cholere :mad:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jeszcze wrzucam małego rozbójnika :cool3: :loveu:

To jest Olwierek, lat AZ 2 :lol:

nawet sam juz umie jesc :eviltong: chociaz mama rozpiesciła okrooopnie :mad:

i komputerowiec po tatusiu :evil_lol:

A ten Twój rozbójnik to kto? :oops:
Fajowy chłopaczek :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']boooze swiniaka chca mi jesc :placz:
Ale to z miłości

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no ja tez mam takie wrazenie, chociaz teraz przycielismy dosc sporo mozna powiedzieć, jeszcze nas wet czeka i pazurki przed zimą i wtedy bedzie cacunio To pazurki też jej przycinasz?
kurcze.... nigdy żadnemu ze swoich psów nie przycinałam pazurów :oops:

Posted

Katerinas napisał(a):
A ten Twój rozbójnik to kto? :oops:
Fajowy chłopaczek :p

to moje małe kuzynostwo :oops: taka mała przepaść 17 lat między nami:oops: Co ciekawsze, mama Olwiera (siostra mojej mamy) nie słyszy, tata tak samo i wszyscy sie martwiliśmy przy jego narodzinach, czy będzie słyszał:oops: ale słyszy i to całkiem nieźle, natomiast jak napisałam wczesniej, mówić za cholere nie chce :shake: :mad:

mały potwór podpatruje jak Sylwia rozmawia z Przemkiem (jego rodzice) w języku miogwym i zamiast mówić...pokazuje...:oops:

Katerinas napisał(a):
To pazurki też jej przycinasz?
kurcze.... nigdy żadnemu ze swoich psów nie przycinałam pazurów :oops:

no ja nigdy nie przycinałam, ale chce zobaczyc jak to jest i wogole, jesli będzie wporzadku to bedziemy przycinać jeśli niekoniecznie, to sobie darujemy ten zabieg :lol:

wiq napisał(a):
co do pazurkow - ja tne wszystkim

a do weta łazisz?czy w domku samemu?

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to moje małe kuzynostwo :oops: taka mała przepaść 17 lat między nami:oops: Co ciekawsze, mama Olwiera (siostra mojej mamy) nie słyszy, tata tak samo i wszyscy sie martwiliśmy przy jego narodzinach, czy będzie słyszał:oops: ale słyszy i to całkiem nieźle, natomiast jak napisałam wczesniej, mówić za cholere nie chce :shake: :mad:

mały potwór podpatruje jak Sylwia rozmawia z Przemkiem (jego rodzice) w języku miogwym i zamiast mówić...pokazuje...:oops:

Może patrząc na rodziców wychodzi z założenia że mówić nie trzeba. Ale napewno zacznie :smile: Mój brzdąc będzie miał w marcu 2007 dwa lata i teraz też ni w ząb nic normalnie nie mówi... tylko po swojemu :roll:

Posted

Witanko moje kochane pokosmane dziewczynki ;-)
Jak milutko znowu tu byc ....rozpisalo sie towarzystwo oooo matkooo,4 strony musialam nadrabiac ..;-).Gajusia jest taka slodziutka....a ten maly kolorowy potfforek tyz ;-)....widze ze i dzieci ci przybylo ;-)...w galeri oczywiscie heheheeh
Buziole ....

Posted

Cześć Madziu :multi:

mam potworne zaległości, ze się nawet za nie nie zabieram, bo mam zamiar odwiedzić jeszcze kilka galeryjek dzisiaj :lol: póki trochę wolnego czasu jest, więc trzeba to odpowiednio wykorzystac :razz:

Tylko się zastanawiam co to za chłopczyk?? Przeczytałam, ze nie Twój, więc mi ulżyło :evil_lol: Bo jakby był Twoim to bym się zastanawiała, gdzie go ukrywałaś, kiedy byłam u Ciebie :eviltong:

Głaskunie i całuski dla Gajuśki :loveu:

P.s od kiedy masz wolne??

Posted

[quote name='Katerinas']Może patrząc na rodziców wychodzi z założenia że mówić nie trzeba. Ale napewno zacznie :smile: Mój brzdąc będzie miał w marcu 2007 dwa lata i teraz też ni w ząb nic normalnie nie mówi... tylko po swojemu :roll:

bardziej chodzi o sam fakt jak będzie mówił, rodzice jako, że nie słyszą nie mówią też zbyt wyraźnie :oops:

wrzucam jeszcze mojego zbója komputerowego :evil_lol:

trzeba podłączyć sprzęt

w międzyczasie pobawić sie z dziadkiem

popatrezc co prosiak robi :cool3:

i teraz cacunio, wszystko gra :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']....widze ze i dzieci ci przybylo ;-)...w galeri oczywiscie heheheeh

hahahahah na całe szczescie tylko w galerii nigdzie wiecej :eviltong:

[quote name='Daga_i_Oskar']
P.s od kiedy masz wolne??

witaj z zaświatów daga :evil_lol: wolne to ja bede miala...po smierci pewnie dopiero bo palcem sobie trafic nie moge :placz:

Posted

Cześć :multi:
ja tym bardziej nie nadrobię:cool3:

a ta fotka powaliła mnie na kolana!!! Madziu! dziękuję za odwiedzenie naszej galerii :loveu: aaaa zapomniałam,Briardy są najpiękniesze! ale oczywiście po owczarkach niemieckich ;);)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
boshe ale to trudne musi być...bo jak on ma Madziu płynnie mówić jeśli w domu posługują sie takim własnie językiem???;)
i jakie to trudne wychowywać dzieciaka i w ciszy...:roll: niewyobrażam sobie tego..a mały faaajny,niejedno damskie serducho złamie :loveu: po cioci :loveu: i wujku Bubu prawda ??:lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']bardziej chodzi o sam fakt jak będzie mówił, rodzice jako, że nie słyszą nie mówią też zbyt wyraźnie :oops: Ja myślę, że normalnie. Przecież ma kontakt też z innymi ludźmi naokoło. :smile: Tylko może dłużej zajmie mu pojęcie dlaczego jego rodzice mówią inaczej. Ale jestem prawie pewna, że będzie dobrze mówił. :p

[quote name='madzia18sosnowiec']
trzeba podłączyć sprzęt

Techniczny rośnie, nie? ;)

Zdjęcie z dziadkiem przeurocze :multi: