Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='sota36']Nikt nie zauwazyl nowego bannerka... :(zauważyli ...tylko za wami nie nadążam:cool3: Cześć zapracowana Madziu:p Quote
Patka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cudniaste foty z przyjemnoscia taka jesień sie ogląda u ans też pięknie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Katerinas']Zdjęcia się podobają i to bardzo :angel: I dobrze, że tyle I chcemy więcej ;) A z tym szukaniem Gajki to naprawdę bomba :p mmmmm...... jak tylko będzie chwilka czssu i pogoda nam dopisze, to sie wybierzemy z kasia na spacerek, kasia ma manie pstrykania:lol: [quote name='Alka']Madziu, extra foty! fajnie wyglądają wśród jesiennych liści profil cudo hahah benka to jeszcze widac, mojego kudłatka to juz nie koniecznie :oops: [quote name='sota36']Madzia - rodowodowy briard szuka domu! moze abba sie zdecyduje:cool3: [quote name='sota36']- a jo sie pytom kery to tyn briard?????? ekhm...ze co?:eviltong: [quote name='panienkabubu']no to widze, ze bedzie nowy briard w sosnowcu haha jeszcze nie teraz, helena by mnie z domu wyrzuciła z całym moim zwierzyncem :lol: [quote name='Alicjarydzewska']ale cudne jesienne fotki aa jesien mamy w tym roku wyjątkowo piękną alu, prawda:loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi: Ale naprodukowałyście tych fot aż miło było popatrzec na taką cudną jesien i 2 rozbrykane pieski hahaha daga ty bys musiała na zywo zobaczyc jak wygląda brykanie gaja i benka :cool3: [quote name='eria']Portreciki Gajki idealne na banerki :cool3: galeria jest do twojej dyspozycji eria, widze ze cie talent męczy :eviltong: [quote name='zuzolandia']WOW ....... Madziu Ty to wiesz jak człowieka uszczesliwic hehe Wchodze i co widze ?????? duzooooooo przepiknychhhhhh fociszyyyyy...........echhhhh jaki to miod na moje spekane usteczka heeheheh..........bombowe !....... Całuchy do poduchy oj kochana kochana, zeby tak ciebie te zdjecia uzdrawiały, to bym ci napstrykała ze hooo [quote name='olcha'] buaahhaahha jaki Gaja ma wzrok :roflt: Czy Ty jej aby za mocno nie trzymasz? :evil_lol: no i sie wydało:lol: ze sie nad psem znecam az mu oczy wyłazą :eviltong: [quote name='bigos']Świetna foteczka:loveu::loveu::loveu: a ile sie trzeba było nameczyc zeby kundle koło siebie na chwile siadły :diabloti: kasia moze potwierdzic :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć zapracowana Madziu:p witaj ala, oj człowiek normalnie styrany po pracy wraca a tutaj nadal nas kochają :loveu: [quote name='Patka']cudniaste foty z przyjemnoscia taka jesień sie ogląda u ans też pięknie no własnie, jesien teraz piękna, az na spacery chce sie chodzic :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć Madziu - piękną masz tam u siebie jesień :loveu: takie wspaniałe kolorki :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Madziu - piękną masz tam u siebie jesień :loveu: takie wspaniałe kolorki :multi: mnie tez sie strasznie podobają, nigdy nie myslałam, ze jesien moze byc taka piękna:oops: wrzucam jedną foteczke jesienna i mówie dobranoc, jutro i w niedziele czeka mnie 10h pracy :placz: pędzący niedzwiadek gaja :loveu: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mnie tez sie strasznie podobają, nigdy nie myslałam, ze jesien moze byc taka piękna:oops: wrzucam jedną foteczke jesienna i mówie dobranoc, jutro i w niedziele czeka mnie 10h pracy :placz: pędzący niedzwiadek gaja :loveu: śliczny z niej misiaczek :multi::loveu: szybko płynącego czasu w pracy i dobrej nocki Madziu Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']śliczny z niej misiaczek :multi::loveu: szybko płynącego czasu w pracy i dobrej nocki Madziu dziękujemy, przyda się :-( :eviltong: zosatwiam was z moim kudełkiem d*o*b*r*a*n*o*c* Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] świetne :loveu: - tylko gdzie jest drugi pies?????????;) :evil_lol: Quote
Usia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 jak jej sie grzyweczka do tyłu ładnie ułozyła:p Quote
bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 a ile sie trzeba było nameczyc zeby kundle koło siebie na chwile siadły :diabloti: kasia moze potwierdzic :eviltong: Domyślam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :multi: :loveu: piękne fotki - zwłaszcza portreciki :loveu: :multi: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale u was kolorowo :loveu: Gaja jak zwykle cudna :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Madzia :mad: ale sie was naszukalam na liscie! :mad: Do galerii zapraszam! :mad: Quote
panienkabubu Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No dobra, to ja dodam zdjecia :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Magda, nie ma Cię tak samo jak mnie... [quote name='panienkabubu'] Dobrze że chociaż Kasia dba o honor Twojej galerii i wstawia zdjęcia. I to takie ładne! :) Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :loveu::loveu::loveu: cudna jesienna Gajeczka Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='panienkabubu']No dobra, to ja dodam zdjecia :eviltong: :eviltong: Czy to są zdjęcia z serii "Znajdź 10 różnic" ??? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 olcha napisał(a):Czy to są zdjęcia z serii "Znajdź 10 różnic" ??? :evil_lol: tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 witam moje kochane robaczki, ostatanio znowu zaganiana jestem, dzisiaj spadł nam śnieg i korzystając z wolnej chwili wrzucam troche zimowej psiny :loveu: i mordka Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']witam moje kochane robaczki, ostatanio znowu zaganiana jestem, dzisiaj spadł nam śnieg i korzystając z wolnej chwili wrzucam troche zimowej psiny :loveu: i mordka Magda, powiedz, że to fotomontaż albo zdjęcia z zeszęgo roku :crazyeye: Nie wierzę, że już taka zima u Was jest :shake: Brrr Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 O jezu, OSZUKUJESZ !!!! :mad: To nie może być prawda ! U nas biało- ale cienko . A u Ciebie grubo :placz: Zdecydowanie opowiadam się za takim widokiem jak ten : Quote
Recommended Posts