Kinia1984 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [url]www.adopcje.org[/url] - czeka na zatwierdzenie [url]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=53419[/url] [url]www.mojpupil.pl[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Felus-w-typie-ratlerka-szuka-domku,8997[/url] narazie tyle... Quote
Aga-33-76 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gryzeldo, czy nie było odpowiedzi chociażby na jedno z zamieszczonych na str. 45 ogłoszeń? :oops: Aż dziw bierze, że tak mały i energiczny psiak nie może domku znaleźć :shake: Quote
Awit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tyle ogłoszeń, takie śliczne małe piesiątko i nic...Zadnego nawet maleńkiego telefonu? Quote
Gryzelda Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pierwszy telefon miałam od dziecka, później sms z pytaniem: "ile chcesz za tego psa?" no i jeszcze Pan dość konkretny ale był przekonany że dodzwonił się do hodowli ratlerków. Z moich ogłoszeń dzwoniły dwie sensowne osoby ale miały się zastanowić i nie zadzwoniły ponownie. A ja cały czas mam obawy ;( czy oby na pewno chcę tą małą gnidę oddać. Kinia dzięki :* Quote
Gryzelda Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny dzwoniła do mnie przed chwilą Pani której bez mrugnięcia okiem oddałabym Felunia. Cudowna Pani prze ponad pół godziny opowiadała o swoich pieskach. Niestety problemy z trzustką Panią przeraziły ponieważ miała ostatnio bardzo chorego psa i boi się że problem trzustki może ja przerosnąć. Jak byście miały coś w typie pinczerka do oddania to ja zachowałam do Pani namiary. Nie byłam na przedadopcyjnej a psa bym od reki Pani oddała. Czuje się to po samej rozmowie. Strasznie żałuję że Pani się nie zdecyduje ;( bo druga taka może się nie trafić. Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 szkoda ze Felus z Gabi nie moze isc do domu...i ja bym byla spokojniejsza ze Gabi ma kolege i Felunio bylby w dobrych rekach... Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dla mnie to dziwne, że ludzie nie moga zdecydowac sie na Felusia. problemy z trzustka.... przeciez to nie jest koniec świata. Ludzie maja rózne problemy ze zdrowiem... a leki Felutka są naprawde tanie. Moj Tobi ma problemy z wchłanianiem oraz niewydolnośc trzustki i jakos zyje. Tylko, że w Jego wypadku kwestia finanasowa jest powazniejsza - bo dostaje karme bardzo droga, a Felutetk TYLKO leki za 2 dychy miesiecznie... Juz zaczyna wkurzac mnie tez zastój w adopcjach ... Quote
tripti Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zuzia - trzeba polecic Bunia - jest w typie pińczera... a jak nie to poproszę o numer, polecę moją Lenkę:) - nowy chwilowy nabytek:) Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bunia jak najbardziej nalezy polecic. Lenka chyba musi poczekać jeszcze na nowy domek :( Quote
tripti Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Lenkę to tak już na zapas, najpierw to trzeba ją troszkę naprawić:( [B]Bunia - polecić Bunia trzeba - jak fajna osoba to koniecznie i najlepiej jutro!!! [/B] Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bunio jest w pełni adopcyjny chłopak!!!!!! :) Quote
tripti Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zuzia a mogłabyś przesłać zdjęcia pani zainteresowanej wcześniej Felkiem? Bunio jest w typie pińczerka (wagowo to może nawet łapie się na pińczerka miniaturkę). Negri narazie nie zawracajmy głowy wsteonymi rozmowami, narazie chodzi o wysłanie zdjęć i kilka słów o nim, jak spodoba się to już przekieruje się pania na Negrii, bo chyba najwięcej może o nim powiedzieć i wyczuć panią czy się nada na nową opiekunkę... Quote
mala_czarna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='obraczus87'] Juz zaczyna wkurzac mnie tez zastój w adopcjach ...[/QUOTE] Pewnie to przez tę wstrętną zimę, ferie, urlopy. Ludziom nie chce się tyłka ruszyć żeby podjechać i pieska zobaczyć. Chcieliby wszystko z dowozem do domu, z kokardką na szyi. Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='mala_czarna']Pewnie to przez tę wstrętną zimę, ferie, urlopy. Ludziom nie chce się tyłka ruszyć żeby podjechać i pieska zobaczyć. Chcieliby wszystko z dowozem do domu, z kokardką na szyi.[/QUOTE] tiaaaaaaa....... dokładnie. Mam nadzieje ze lada chwila coś ruszy. Quote
mala_czarna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Martuś, masz kogoś do sprawdzenia domku w Krakowie? U cudnego oneczka z Krakowa pojawiło się światełko w tunelu... [url]http://www.allegro.pl/item917263190_reksio_onek_ktory_gasnie_w_schronisku.html[/url] Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='mala_czarna']Martuś, masz kogoś do sprawdzenia domku w Krakowie? U cudnego oneczka z Krakowa pojawiło się światełko w tunelu... [url]http://www.allegro.pl/item917263190_reksio_onek_ktory_gasnie_w_schronisku.html[/url][/QUOTE] Z KRK są: wtatara, salibinka, Irenaka ;) Quote
tripti Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gryzelda udało się ze zdjęciami Bunia? Quote
Gryzelda Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie zagladalam tu od ostatniego mojego postu. Bunia nie polece Pani bo chciała czarnego psiaka z brązowym a Bunio taki nie jest :( Aga zaraz wyśle Ci zdjęcia o ktore wczoraj prosilas. Quote
Gryzelda Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Feluś rano :) [IMG]http://images47.fotosik.pl/258/97b490013e68bf93med.jpg[/IMG] Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 o masz:) on sie chowa w rozne pozwijane koce, koldry jak moj Benek, chyba te wszystkie w typie pinczerow tak maja:) Quote
Gryzelda Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kinia to stałe miejsce Felusia do spania. Jego osobiste piernaty jak to moj mąż mówi :) Jak jest chłodniej oczywiście ładuje się pod kołdrę. Quote
Aga-33-76 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na biegu zrobiła Felkowi tutaj ogłoszenie: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mix-ratlerka-pinczera-szuka-domku-W0QQAdIdZ185227139[/URL] reszta ogłoszeń lada chwila, tym razem musi się udać! Quote
Recommended Posts