Aga-33-76 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Gryzelda']Wymioty z powodu nietrawienia pokarmów.[/QUOTE] Fellini kochany, gdzie Twój domek? Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fellini, nie przestajemy walczyć o domek dla Ciebie !!! Quote
tripti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 widziałam dziś ogłoszenie Felutka na gumtree:) ładnie się prezentuje. Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 postanowiłam zrobić (na próbę) Felkowi ogłoszenie takie "na kolanie pisane", tak jak zrobiłam przy spanielce (co nie wynikało akurat z lenistwa tylko braku polotu w pisaniu) i zobaczymy... w sprawie spanielki, tylko jednego dnia dostałam 6 zapytań mailem - wszystko to odp. z gumtree (domki te będą sprawdzone, postaram się je wykorzystać dla naszych psiaków, bo wiadomo że spanielka trafi tylko do jednego z nich) a tu wątek koleżanki kochanego Felutka http://www.dogomania.pl/threads/179027-MA-oda-suczka-spaniela-do-oddania-w-dobre-rAE-ce Quote
tripti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 "Twoja" spanielka pójdzie do domu pewnie szybciutko, jest rasowa, a to dla wielu ludzi plus... To trzymam kciuki za dobre domki:) pamiętaj o mojej Soni proszę, tak na wszelki wypadek... Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pamiętam kochana, jej link też już "poszedł w świat"; podobnie jak Sary od Anouk92 (przepraszam Felutku, ale może przy jednej rasowej spanielce uda nam się kilka bied do dobrych domków posłać :oops: ) Quote
Gryzelda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mój tekst ogłoszeń :) śmiało możecie kopiować. Aga czemu nie podałaś w ogłoszeniu nr do mnie ?? Feluś to cudowny psiak w typie ratlerka. Opowiem wam jego historie … Felonio został znaleziony w małej miejscowości niedaleko Warszawy. Nocował ze swoją psią rodziną w drewutni w wykopanej norze. Zlitowały się nad psami dobre duszę i zabrały psy do domów tymczasowych. Teraz szukamy Felusiowi domu stałego , najlepszego na świecie , gdzie już nigdy nie zazna chłodu ani głodu gdzie będzie kochany i rozpieszczany , traktowany jak członek rodziny. Z domu tymczasowego wiemy o Felusiu już całkiem sporo… Uwielbia zabawy piłeczką , długie spacery ( gdy jest ciepło ) , spanie pod kołdra , dobre jedzonko i duuuużo głaskania. Feluś to idealny przyjaciel , jak kogoś pokocha nie odstępuje go na krok. Oddany i dzielny bardziej niż niejeden duży pies. Psinka ma niecałe dwa lata więc osoba która zdecyduje się na adopcję nie może być w podeszłym wieku. Piesek jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Adopcja możliwa w Warszawie lub obrzeżach Warszawy. Felusia historia nie zaczyna się jak bajka ale tak może się zakończyć dzięki Tobie. Jeśli chcesz mieć przyjaciela na całe psie życie zadzwoń 794 - 254 - 436 Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Suuuuuuuuuuuuper Gryzeldo :loveu: Mam nadzieję, że żołądkowe rewolucje Felka minęły? :roll: Nie odnotowalaś u niego spadku formy do szaleństw z piłeczką? ;) Quote
Gryzelda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zabawy nigdy za wiele. Miałam w sprawie Felunia jeden telefon od dziecka :/ i jeden sms od Pana ze Śląska. Teraz mocno chorowałam i nie udało mi się zrobić powtórki badań ale w najbliższym czasie zrobię. Quote
Gryzelda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aha i z tymi dziećmi w ogłoszeniach to nie ma co się rozpędzać. Bo on wcale tak dzieci nie lubi jak napisałaś. Jak mocniej się go pociągnie np za nogę czy za ucho to pokazuje zębiska. Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Gryzelda']Aha i z tymi dziećmi w ogłoszeniach to nie ma co się rozpędzać. Bo on wcale tak dzieci nie lubi jak napisałaś. Jak mocniej się go pociągnie np za nogę czy za ucho to pokazuje zębiska.[/QUOTE] ups, no to poprawię :oops: Quote
Gryzelda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Idealne zdjęcie do ogłoszeń :p A tak się oblizuje po ugryzieniu :p Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A to Felek kurdupelek :evil_lol: A swoją drogą, to mógłbyś się w końcu łaskawie odezwać domku i zabrać psinkę do siebie :) Quote
Kinia1984 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 trzeba wrzucic Felusia na mikro psy, tylko trzeba wedlug szablonu: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-5-kg-DOZI-skazala-sie-na-smierc-DT-PILNIE-info-1-post Quote
Gryzelda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Trzeba mu porobić ogłoszenia z moim tekstem. Ja dałam tylko na 2 portale a miałam parę telefonów. Może coś z tego wyjdzie zobaczymy. Cieżko mi będzie się z nim rozstać i jemu ze mna tez bo widać że strasznie sie przywiazał dlatego oddam go tylko w najlepsze rece. U Pchełki wszystko ok. Rośnie panna jak na drożdżach. Wszczepiony ma czip. Powoli przyzwyczaja sie do nowych Państwa. Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Taki fajny psiak, kieszonkowy (prawie), z wielkim serduchem dla ludzi a tak trudno żeby się w nim jakiś domek zakochał ... Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Kinia1984']trzeba wrzucic Felusia na mikro psy, tylko trzeba wedlug szablonu: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-5-kg-DOZI-skazala-sie-na-smierc-DT-PILNIE-info-1-post Gryzeldo spróbujesz? Ty najlepiej znasz Felka ... Quote
Gryzelda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tak wstawie zaraz chociaż nie wiem czy dam radę go oddać. Strasznie go pokochaliśmy. Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Uważam, że ciężko będzie Felkowi znaleźć domek lepszy niż Twój, więc może jeszcze raz (zapewne po raz 1000) rozważysz pozostanie u Ciebie Felka na stałe ;) Quote
Gryzelda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dałam Feliniego na mikroskopy. Aga ja codziennie jak wstaje a jego małe perełki wpatrują się we mnie mam obawy że kiedyś ten widok stracę, ale obiecałam sobie biorąc Pchełkę i Felusia do siebie że ich nie zostawię. Będzie płacz i rozpacz na miliard procent ;( Wiem jednak że jak trafi się domek który będzie dla niego to będę to czuć jak przy innych adoptowanych przeze mnie psiakach. Quote
Kinia1984 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gryzeldo bardzo dobrze wiem o czym mowisz...dzis jedziemy na przedadopcyjna z gabi i ja troche mam nadzieje ze to jeszcze nie ten domek;) Quote
Gryzelda Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czy mógłby ktoś porobić ogłoszenia z tym tekstem ???? Proszę :oops: Feluś to cudowny psiak w typie ratlerka. Opowiem wam jego historie … Felonio został znaleziony w małej miejscowości niedaleko Warszawy. Nocował ze swoją psią rodziną w drewutni w wykopanej norze. Zlitowały się nad psami dobre duszę i zabrały psy do domów tymczasowych. Teraz szukamy Felusiowi domu stałego , najlepszego na świecie , gdzie już nigdy nie zazna chłodu ani głodu gdzie będzie kochany i rozpieszczany , traktowany jak członek rodziny. Z domu tymczasowego wiemy o Felusiu już całkiem sporo… Uwielbia zabawy piłeczką , długie spacery ( gdy jest ciepło ) , spanie pod kołdra , dobre jedzonko i duuuużo głaskania. Feluś to idealny przyjaciel , jak kogoś pokocha nie odstępuje go na krok. Oddany i dzielny bardziej niż niejeden duży pies. Psinka ma niecałe dwa lata więc osoba która zdecyduje się na adopcję nie może być w podeszłym wieku. Piesek jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Adopcja możliwa w Warszawie lub obrzeżach Warszawy. Felusia historia nie zaczyna się jak bajka ale tak może się zakończyć dzięki Tobie. Jeśli chcesz mieć przyjaciela na całe psie życie zadzwoń 794 - 254 - 436 Quote
Recommended Posts