Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do kontenerka, to jak jutro do 19 stej wrócę, to mogę go przekazać właścicielce w piasecznie, więc mam nadzieję, że jutro zostanie sfinalizowana sprawa oddania kontenerka:)

Posted

po pierwsze to chciałam poinformować, że kontenerek dotarł dziś (w środę) do właścicielki:)
po drugie to chciałam zapytać to żelazo to dlatego, że ma anemię?
po trzecie to udało się dziś z tą kupką?
a po czwarte to mały Feluś wygląda na spacerkach jak mini batmanek:) ale fajny jest, podchodzi do człowieka, nie ma takiego lęku jak niekktóre maluchy z duczek. pozdrowionka nocne:)

Posted

Żelazo dlatego - żeby nie zjadał kocich koopek podobno jego niedobór powoduje zjadanie odchodów.
UDAŁO SIĘ !!- dziś będą wyniki. Ale wisicie mi dużą kawę za to. Jak ta wariatka ponad godzinę spacerowałam ze słoikiem z gorącą wodą owiniętym w 2 ręczniki i wsadzonym do mojej czapki ala z lisa.
Biegiem do weta i ufffffff udało się zresztą tfu tfu nie zapeszam dopóki nie będzie wyników.
Teraz trochę żałuję że nie zrobiłam foty mojemu zawiniątku.
Badanie 20 zl

Justynka jeszcze raz dzięki za kontenerek :*

Posted

Ciotki mam wyniki i nie są dobre.
Trzustka w stanie bardzo złym :(
Norma 100 a Feluś ma 15 !!!!!!!!!!
Negri proszę zmień opis z wątroby na trzustkę.
Czeka nas codzinne dawanie leków nie wykluczają że dozgonne :(

Posted

Ja w zeszłym miesiącu walczyłam z zapaleniem trzustki u mojej Gabrysi. Tydzień była na zastrzykach i kroplówkach. Jest już lepiej. Ale do końca życia musi być na diecie niskotłuszczowej. Najlepszy jest Royal Canin Low Fat Digestive - droga ale za to skuteczna.

Posted

Z tego co mówiła Gryzelda, w przypadku Felka nie jest aż tak źle.
Jeśli powtórne badania przyniosą podobny do poprzedniego wynik, Felek będzie musiał po prostu przyjmować tylko gotowane żarełko i tableteczki (1 dziennie);(koszt opakowania na m-c, ok. 20 zł) - to wszystko.

Posted

Dokładnie tak jak mówi Agnieszka.
U Felka nie ma zapalenia tylko niepszyswajalność pokarmowa.
Jedna tabletka dziennie.
Jeśli będzie karmiony 2 razy dziennie to po pól tabletki jeśli trzy razy to po 1/3 i tak dalej.
Koszt dokładnie 30 tab-18zł.