Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny codziennie poluję na ciepła koopke ale Felek jak na złość robi dopiero po 16 :/
Nie miałam dziś ani jednego telefonu , z jednej strony mnie to smuci ale z drugiej cieszy.

Wiadomości od Pchełki teraz Frotki:
Szczepienie na wściekliznę ma już za sobą.

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie odzew na pewno, tylko trzeba zaczekać, ale na pewno Gryzelda od razu da znać:) Jakby znalazł się domek dla Felusia, to trzeba Gryzeldzie znaleźć jakiegoś innego psiaczka, bo smutno jej będzie:( ale ten Feluś to maciupki, dopóki nie zobaczyłam go na żywo to nie zdawałam sobie sprawy ile to te około 3,5 kg:)

Posted

Kurcze, sporo przegapiłam dobrych i złych rzeczy.

Do imienin się nie dorzucę, bo Puc i Bursztyn to małe ssawki ;-)

Rozumiem, ze mam przelać kwotę, która mamy na minusie u Gryzeld czyli 92 zł na poczet zwrotu długu czy mam zrobić przelew za klejne dni pobytu?

Tutuł wątku zmieniony.

Jeszcze pare dni i będę swobodniejsza, bardziej czasowa.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Te 200 zł jest też przeznaczone na jedzonko dla Felutka ;) Kup chłopakowi co trzeba; niech je i nie oddaje! :lol:
Krótko:
200 (wpłata ja) + 20 (wpłata Laura) = 220 - 92 (badania Felka, nasz dług u Gryzeldy :oops:) = 128 - 42 (za pobyt od 18.01 do 24.01) = [B]86[/B] zostaje na dzień 18.01.2010 (bez uwzględnienia potrzeb żywieniowych)

W kasie u Negri mamy jeszcze ok. 119,50 zł[/QUOTE]

Negri, u Gryzeldy długów na razie nie mamy. Dług został opłacony ze Skarbonki (50zł), ode mnie (5zł), Laury (20zł) oraz z przelewu Agnieszki (200zł).
Pobyt u Gryzledy Feluś ma opłacony do 24.01.

U Gryzledy zostaje 86zł - ale musi z tego zakupic jedzenie dla Felusia.
U Ciebie w Kasie jest ok. 119,50zł.

Ja proponuje, jesli Grzyleda się zgodzi, aby wszystkie pieniądze przeznaczone dla Felusia Ona trzymała. Bo Negri ma i tak zamieszanie ze swoimi tymczasami :)

Posted

U mnie na razie cisza z telefonami.
Kupiliśmy elektroniczną wagę żeby kontrolować wagę Felusiową i na dzień dzisiejszy jest 3.60kg
Leki dostaje więc powinna być poprawa.

Posted

[quote name='obraczus87']Bo Negri ma i tak zamieszanie ze swoimi tymczasami :)[/QUOTE]
żebyś wiedziała ;-)

wyprowadzenie całej czwórki na dwór jest trochę ciężkie:

I tura - Bunio i Misia
II tura - Dingo i Misia
III tura Pucyłek i Misia - na razie turę III mamy tylko 1 raz dziennie

Tura I i II mamy trzy razy dziennie. Jak domownicy nie chcą/nie mogą mi pomóc - biegam sama ;-)

Pieniądze w każdej chwili są do dyspozycji Gryzeldy.

Trzymam kciuki za Felka :-)

Posted

Ogólna jest bardzo ok.
Priorytetem jest teraz ta koopa ale ja nie dam rady do 17 jej zawieść.
Może któraś z was??
Aha no i mogę już oddać kontenerek. Kto może go zawieść do Zalesia??

Posted

Ogólna jest bardzo ok.
Priorytetem jest teraz ta koopa ale ja nie dam rady do 17 jej zawieść.
Może któraś z was??
Aha no i mogę już oddać kontenerek. Kto może go zawieść do Zalesia??

Posted

Wyniki krwi wyszły nie najlepsze pod względem wątroby.
Na razie dostał lek wspomagający aż do momentu dowiezienia tej nieszczęsnej koopy której ja za cholere nie dam rady dowieść no chyba że w następny weekend. Ale to jeszcze tyle dni.

Dziewczyny która może podjechać i odwieść kontenerek do Zalesia ??

Posted

Zalesie zupełnie mi nie po drodze niestety :roll:
Późno wracam ostatnio do domu. Mnóstwo psiaków plącze się w Ząbkach; w taki mróz nie można ich zostawić samym sobie :shake: Dopiero wróciłam do domu, po kolejnej akcji (w tym konkretnym przypadku rozpoczętej w niedzielę), szczęśliwie zakończonej (właściciele uciekiniera Nero odezwali się i psiak z DT został dzisiaj odtransportowany do domu) ufffffffffff...
Felutku, jak dobrze że Twoja mała doopka nie marznie :loveu:

Posted

Gryzeldo - zrobiłam przelew na Twoje konto 120 zł.

W kasie miałam jeszcze 119,50 ( 0,50 dopłaciłam ale to nieistotny szczegół. Wspominam dla porządku. ;-)

Tym samym Felek ma opłacony pobyt do 13 lutego włącznie ( 20 dni od 25 stycznia).

W pierwszym poście dopisałam wpłaty Agi i Laury. Niestety, nie za bardzo mogę połapać sie z wydatkami tej kwoty.

Jeżeli możecie - wypiszcie dokładnie wydatki to uzupełnie pierwszy post.

W mojej kasie nie ma już kasy dla Felutka. Uważam, że to dobry pomysł aby kasa szła wprost do Gryzeldy. Będzie szybciej.

Wszystkim psiakom gratuluję przytycia ;-)

Posted

Wszystko wytłumaczone jest w poście 456
Miałam na plusie 86zł +120 przelane przez Negri =[B] 206 zł [/B]
- 15 zł na jedzenie ( kasza , 2x udko 1x mała pierś + marchewka )
- 42 zł od 25 do 31 stycznia

Może uda mi się w środę zawieść ta nieszczęsną koope.
[B][COLOR=Purple]Zostało u mnie 149 zł [/COLOR][/B]