PositiveThought Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 cze Modzie :loveu: weź im coś poowiedz no. Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja lubie takie mocniejsze, typu mademoiselle chanela :loveu: ktora kocham wiernie i ubostwiam.[/quote] Witaj w Klubie Anusia :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Witaj w Klubie Anusia :loveu:[/QUOTE] Aaaaa hi hi hi. Ja wiedzialam, ze jest miedzy nami jakas wiez. Znowu sie zgadzamy :megagrin: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Aaaaa hi hi hi. Ja wiedzialam, ze jest miedzy nami jakas wiez. Znowu sie zgadzamy :megagrin:[/quote] Nie da się ukryć, to silniejsze jest niż by się komuś zdawało :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Nie da się ukryć, to silniejsze jest niż by się komuś zdawało :cool1:[/QUOTE] :calus: :loveu: :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Jak mi dobrze... :mdleje:[/QUOTE] Och jak sie ciesze :loveu: Lubie sprawiac ludziom przyjemnosc :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie ironizuje, naprawde jest straszeczny! Jak go Madzka obtła kiedys to taki nie byl straszny, ale tera jak zarosl no to brrrr...[/QUOTE] Miki :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Och jak sie ciesze :loveu: Lubie sprawiac ludziom przyjemnosc :loveu:[/QUOTE] Mnie dawno nie sprawiałaś. A ja też ludź, inszy, ale ludź... Quote
Magda Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='dzasta']A u Madzi piernikowo tak jak u Mnie :D Super domek masz Madziu i te skosy które ja tak kocham w sypialniach na poddaszu :loveu: Ale fajne foteczki ale to chyba jakieś zaległe czy tak ładnie jeszcze u Was mało jesiennie ?[/quote] Hej! Też lubię skosy. Zawsze miałam proste cztery ściany i teraz nareszcie coś nowego:cool3: Dziękuję! Foteczki z ostatniego weekendu są. U nas jest taka pogoda:cool1: Nie wierzę, żeby w święta był śnieg... cały czas temperatura dodatnia, a mi wystarczy krótka kurtka i szaliczek. Powoli mam już dość naszego klimatu Więcej nie komentuję, ale się przywitam:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Mnie dawno nie sprawiałaś. A ja też ludź, inszy, ale ludź...[/QUOTE] Widzisz, w koncu przyznalas mi racje. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Widzisz, w koncu przyznalas mi racje.[/QUOTE] Nie zmieniaj tematu. Przyjemność mi kiedy sprawiłaś się pytam? Quote
Magda Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Boże jaka tu akcja, a ja się pytam czy w końcu możecie się raz a dobrze pobić i potem pogodzić?:cool1::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Nie zmieniaj tematu. Przyjemność mi kiedy sprawiłaś się pytam?[/QUOTE] A Ty kiedy mie?? [quote name='Magda_Miki']Boże jaka tu akcja, a ja się pytam czy w końcu możecie się raz a dobrze pobić i potem pogodzić?:cool1::evil_lol:[/QUOTE] Nie rozumiem o czym mowisz... Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A Ty kiedy mie?? [/QUOTE] Przecie to Ty mówiłaś, że lubisz sprawiać przyjemność, a nie ja. To o so chozi? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Przecie to Ty mówiłaś, że lubisz sprawiać przyjemność, a nie ja. To o so chozi?[/QUOTE] Tak, ale powiedzialam tez, ze ludziom lubie sprawiac przyjemnosc. A tyżeś jezd ludź? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak, ale powiedzialam tez, ze ludziom lubie sprawiac przyjemnosc. A tyżeś jezd ludź? :hmmmm:[/QUOTE] No a nie? Już Ci gdzieś pisałam, żem inszy, ale ludź. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']No a nie? Już Ci gdzieś pisałam, żem inszy, ale ludź.[/QUOTE] Tak, to jest Twoje zdanie, niezweryfikowane zreszta przez mię. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak, to jest Twoje zdanie, niezweryfikowane zreszta przez mię.[/QUOTE] No to weryfikuj. Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja się ino przywitać przylizłam z Madźką i Mikusiem :loveu: i nie wnikam czy była weryfikacja czy nie....:evil_lol: Choc ciekawam bałdzo :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']No to weryfikuj.[/QUOTE] Jak ciekawa jestem?! Skoro udajesz ze sie uczysz i na zlot czarownic sie udac nie kcesz :obrazic: [quote name='Kasia']Ja się ino przywitać przylizłam z Madźką i Mikusiem :loveu: i nie wnikam czy była weryfikacja czy nie....:evil_lol: Choc ciekawam bałdzo :cool1:[/QUOTE] Hihihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak ciekawa jestem?! Skoro udajesz ze sie uczysz i na zlot czarownic sie udac nie kcesz :obrazic: [/QUOTE] Nie udaję, tylko się uczę:cool1: Zlot do Tworek? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Nie udaję, tylko się uczę:cool1: Zlot do Tworek?[/QUOTE] Taaaaaa. Widze jak sie uczysz... Szkole zycia na dogo przechodzisz :evil_lol: W sumie wyjsciowo mial byc Poznan, no ale niech juz bedom te Tworki. Ladne tereny... Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol: Quote
Recommended Posts