madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sama zes se T napisla. Czesc Modzie.[/QUOTE] T jak Torcio a nie T jak T! [quote name='Magda_Miki']Hej! Grzeczna byłam to i Mikołaj był:loveu: Wypsikałam się prezentem i teraz ze mnie paruje:lol: Aha i M&M'sy są TYLKO jedne i niepowtarzalne. My jesteśmy czerwone i żółte:evil_lol: Wy możecie być niebieskie, brązowe, zielone...[/QUOTE] Ładny zapaszek?:loveu: Noo, zielona to ja będę.. Jutro na biologii:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A wiecie, że M&M'sy lecą w kulki? :razz: Hohoho [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_61.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Co by Ci Władzo mało nie było masz tu i od nas prezenta mikołajowego [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20holyday/36154.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Grzeczna byłam to i Mikołaj był:loveu: Wypsikałam się prezentem i teraz ze mnie paruje:lol: Wiecie może do kiedy nieloty mają zakaz wychodzenia? Chcemy zabrać go na spacer... biedny:-( [/QUOTE] Biedny nielot :-( A co zes dostala pachnacego? Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A co zes dostala pachnacego?[/QUOTE] Może Brisa do łazienki? Odświeżacz taki. :evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dobry wieczór :D Ja tu pierwszy raz ;) Miki śliczny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4']Może Brisa do łazienki? Odświeżacz taki. :evil_lol:[/QUOTE] Hi hi hi :evil_lol: Czesc Wladzo Uciekinierko! Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Ładny zapaszek?:loveu: Noo, zielona to ja będę.. Jutro na biologii:evil_lol:[/quote] Zapaszek Dolce Gabbana Light Blue:loveu: Miałam go wcześniej, ale się skończył... teraz powrócił! I jak poszło? Byłaś zielona? [quote name='tigrunia']A wiecie, że M&M'sy lecą w kulki? :razz: Hohoho [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_61.gif[/IMG][/quote] Nieprawda! Tamte to podróby są:cool1: [quote name='Kasia']Co by Ci Władzo mało nie było masz tu i od nas prezenta mikołajowego [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20holyday/36154.gif[/IMG][/quote] Kasiu dziękuję!:loveu: Pamiętałaś! Dziwie się dlaczego dostałam same skarpety... i od Mikołaja domowego i klasowego:cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Biedny nielot :-( A co zes dostala pachnacego?[/quote] Niom...teraz siedzi w klatce. Miki nawet się go wyparł:placz: [quote name='madziasto4']Może Brisa do łazienki? Odświeżacz taki. :evil_lol:[/quote] Taaa.....taki do kibelka. [quote name='Pimpek']Dobry wieczór :D Ja tu pierwszy raz ;) Miki śliczny :loveu:[/quote] Witamy Pimpku:lol: Mam nadzieję, że nie ostatni:cool3: Dzięki:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi hi :evil_lol: Czesc Wladzo Uciekinierko![/quote] Władza zrobiła sobie ustawowo wolne!! Musiałam, bo jutro idę do pracy. Zaczął się sezon piernikowy:eviltong: Wczoraj robiłam ciasto Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Zapaszek Dolce Gabbana Light Blue:loveu: Miałam go wcześniej, ale się skończył... teraz powrócił! I jak poszło? Byłaś zielona? Władza zrobiła sobie ustawowo wolne!! Musiałam, bo jutro idę do pracy. Zaczął się sezon piernikowy:eviltong: Wczoraj robiłam ciasto[/QUOTE] O nie znam takiego. Ja mam Miracle :hmmmm: Poszłam zielona zobaczyć co pamiętam, jakoś poszło, pewnie część mam źle, bo ja jestem dopiero w trakcie przygotowań, a nie już po :mad: To jak mam umieć wszystko już na grudzień :mad: Ooo, se piernąć idziesz jutro?:eviltong: Będą płacić za jedzenie pierników?:eviltong: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Gooopia jesteś:eviltong: Będę pierniczyć, a nie piernąć:evil_lol: Wczoraj przygotowałam masę Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Gooopia jesteś:eviltong: Będę pierniczyć, a nie piernąć:evil_lol: Wczoraj przygotowałam masę[/QUOTE] Oj :sad: Oj to Ci dobrze idzie, czasami tak pierniczysz od rzeczy, że hej:evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Pff....nikt Ci nie każe słuchać:mad: Cholibcia, ale mam burdel w domu..... Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Pff....nikt Ci nie każe słuchać:mad: Cholibcia, ale mam burdel w domu.....[/QUOTE] :evil_lol: Ja też :p I nie musimy zamawiać czerwonego burdelowego posłanka jak Fidlasta :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dobrze chociaż płacą za to pierniczenie? :cool1: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Ja też :p I nie musimy zamawiać czerwonego burdelowego posłanka jak Fidlasta :evil_lol: [/quote] To posłanko to tylko uroku doda mojemu burdelowi :p Będzie full wypas :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4']:evil_lol: Ja też :p I nie musimy zamawiać czerwonego burdelowego posłanka jak Fidlasta :evil_lol:[/quote] Pfffff..... -> opluty monitor:evil_lol: Hihi....ale ja już mam takie czerwone... i co mam teraz zrobić? Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Kasia']Dobrze chociaż płacą za to pierniczenie? :cool1:[/quote] Zobaczymy jaki będzie finał:evil_lol: [quote name='Kasia']To posłanko to tylko uroku doda mojemu burdelowi :p Będzie full wypas :evil_lol:[/quote] Pewnie tak... Poduchy masz? Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wiecie co? Ja to w zasadzie też mam 3 czerwone posłanka :evil_lol: To znaczy chłopcy mają. Z nas to kurna burdelówy pierwsza klasa :roflt: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Poducha będzie razem z posłankiem w komplecie :cool1: Ja to mam jeszcze rolety, które po zasłonięciu wyglądaja jak czerwone i taki też daja klimat więc lampy mi nie trzeba czerwonej montować :p Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja bardzo lubię czerwony kolorek:loveu: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 A ja mam jeszcze różowy pokój i wielkie wyro:evil_lol::evil_lol: Jesu...! Mamo ratuj! Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ufff...na szczęście nie. Miki cały czas śpi to jak ja mam mu zrobić jakieś ciekawe zdjęcia?:cool1: Quote
Aga76 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4']Wiecie co? Ja to w zasadzie też mam 3 czerwone posłanka :evil_lol: To znaczy chłopcy mają. Z nas to kurna burdelówy pierwsza klasa :roflt:[/quote] Noo piknie :-? Cze Drops Wagarowicz. Quote
Magda Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Cześć... :loveu: Zaraz zmykam psiątać Quote
Recommended Posts