Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Cześć! Najgorsza część poniedziałku za nami:multi: Mamy problem, bo napadało pełno deszczu i teraz nie możemy wyjść na spacer... Miki ma stracha przed wielką wodą:cool1: I co ja mem w tej sytuacji zrobić? Może mały szantażyk?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Zrób mu łódkę :cool1: [COLOR="#afeeee"]z papieru hihi[/COLOR] Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Na Ciebie to zawsze można liczyć :grins: A może powiem, że nie będzie obiadu?! Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Na Ciebie to zawsze można liczyć :grins: [B]A może powiem, że nie będzie obiadu?![/B][/QUOTE] No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Piekny macie ten domek i tak elegancko wyszykowany!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Oj biedny Mikuś na na spacerek nie może wyjśc przez ta okropną pogode...ahh te kałuże....;) U Nas jest zupełnie odwrotnie jak żaby lecą z nieba Matuś chce na dworek a nie wiem jaka by była najwieksza kałuża to Mati jej nie przepuści musi w nią sie władować :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i miłego wieczorku życzymy :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam Madzie, nowe mieszkanko i Mikiego:loveu: jak władza zauważyla wróciły moje ukochane emotki:multi: pozdrawiam cieplusio:p Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Madziu a macie sypialnie w tym nowym domku ?? Bo szukam inspiracji .. moze byś dała jakieś zdjęcie ??? Quote
Kasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4'] No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol: [/quote] Bo te twoje chłopaki to są w ogóle ewenementy jakieś...ale za to jakie kochane :loveu: Ciekawe po kim to mają...? :roll: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia']Bo te twoje chłopaki to są w ogóle ewenementy jakieś...ale za to jakie kochane :loveu: Ciekawe po kim to mają...? :roll:[/QUOTE] Pijesz do mnie? :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4'] Pijesz do mnie? :evil_lol: [/quote] No wiesz...Ktos zawsze coś po kimś ma :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia']Ino sztuk 2 :p [/QUOTE] Az sztuk 2. [quote name='tigrunia']Madziu a macie sypialnie w tym nowym domku ?? Bo szukam inspiracji .. moze byś dała jakieś zdjęcie ???[/QUOTE] Prosze prosze... jakie ciekawskie jajo. W sypialnie sie pcha... [quote name='Kasia']Bo te twoje chłopaki to są w ogóle ewenementy jakieś...ale za to jakie kochane :loveu: Ciekawe po kim to mają...? :roll:[/QUOTE] To ze ewenementy to pewnie po Madzce, ale po kim kochane sa... :niewiem: Dzie ja jestem? Aha u Wladzy. Czesc M&M'sy :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] To ze ewenementy to pewnie po Madzce, ale po kim kochane sa... :niewiem: Dzie ja jestem? [/QUOTE] Masz szczęście, że oczu dzisiaj nie zakładałam i nie widzę co wypisujesz. Jak to dzie? Na oddziale dla gooptaków :grins: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Prosze prosze... jakie ciekawskie jajo. W sypialnie sie pcha... [/quote] Ach bo ja lubie sypialnie :cool3: Zresztą .. kto nie lubi ? :eviltong: No a Ty Anusia co ? Nie chcesz powiedzieć co , z kim i gdzie .. co Ty sobie myślisz w ogóle co ? :mad: Tylko sie szwendasz po tych galeriach jak włóczykij [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_8_212.gif[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4']Masz szczęście, że oczu dzisiaj nie zakładałam i nie widzę co wypisujesz. Jak to dzie? Na oddziale dla gooptaków :grins:[/QUOTE] To my juz tam jestesmy? [quote name='tigrunia']Ach bo ja lubie sypialnie :cool3: Zresztą .. kto nie lubi ? :eviltong: No a Ty Anusia co ? Nie chcesz powiedzieć co , z kim i gdzie .. co Ty sobie myślisz w ogóle co ? :mad: Tylko sie szwendasz po tych galeriach jak włóczykij [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_8_212.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Szwedasz sie Ty. Ja odwiedzam przyjaciol :loveu: I kto jest ciekawskim jajem?? Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To my juz tam jestesmy? [/QUOTE] Jakie my? Tyyyy tam jesteś :grins: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Szwedasz sie Ty. Ja odwiedzam przyjaciol :loveu: I kto jest ciekawskim jajem??[/quote] No jak to kto?? Of kors ju !! Kto się do małżenstwa wtryniał :eviltong: Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4']No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol:[/quote] Miki to ostatnio bardzo kulinarny się zrobił. Wpycha w siebie wszystko. Może to przed okresem:evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Piekny macie ten domek i tak elegancko wyszykowany!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Oj biedny Mikuś na na spacerek nie może wyjśc przez ta okropną pogode...ahh te kałuże....;) U Nas jest zupełnie odwrotnie jak żaby lecą z nieba Matuś chce na dworek a nie wiem jaka by była najwieksza kałuża to Mati jej nie przepuści musi w nią sie władować :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i miłego wieczorku życzymy :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu! Dziękuję:loveu: Przed chwilką byliśmy na dłuższym spacerze - w końcu go wyciągnęłam. Na początku stawiał opór, ale potem i tak już był mokry, więc nie robiło różnicy:lol: Również życzę miłego wieczorku [quote name='Pegaza']Witam Madzie, nowe mieszkanko i Mikiego:loveu: jak władza zauważyla wróciły moje ukochane emotki:multi: pozdrawiam cieplusio:p[/quote] Cieszymy się razem z Tobą:cool3: [quote name='tigrunia']Madziu a macie sypialnie w tym nowym domku ?? Bo szukam inspiracji .. moze byś dała jakieś zdjęcie ???[/quote] Nasza sypialnia inspirująca nie jest. Pomalowana jest na kolor oliwkowy oprócz sufitu. Zdjęcia są bardzo ciemne, ale postaram się jakieś znaleźć i wkleję:p [quote name='Anusia & Alutka'] Dzie ja jestem? Aha u Wladzy. Czesc M&M'sy :loveu:[/quote] Hihi...M&M'sy:evil_lol: Dobre. Ja nie lecę w kulki, żeby nie było:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Nasza sypialnia inspirująca nie jest. Pomalowana jest na kolor oliwkowy oprócz sufitu. Zdjęcia są bardzo ciemne, ale postaram się jakieś znaleźć i wkleję:p [/quote] Dzięki, tylko tam po cichu co by Anusia nie widziała bo mi się znów oberwie :eek: Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Dzięki, tylko tam po cichu co by Anusia nie widziała bo mi się znów oberwie :eek:[/quote] Będziemy tajniaki :cool: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Będziemy tajniaki :cool:[/quote] :razz: Jestem za :razz: Quote
Kasia_zg Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie wtoreczowo:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hurra Madziu wreszcie jestes :multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze ale Nam Ciebie i Mikiego brakowalo mimo iz podczas Twojej nieobecności ja na DGM gościłam raptem kilka razy to z utęsknieniem czekałam na jakis post w Twojej galeryjce :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Śliczny domek, super pokoikno i ten piaskowiek - my właśnie teraz remontujemy mieszkanko i też rzuciliśmy sobie piaskowiec tyle, że na ściąne w salonie :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4'] A kiedyś na przykład ubzdurało mi się, że Daga Oskarkowa mieszka w domku z ogrodem, a tu pudło- bo w bloku :lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu bo my mamy domek z ogrodem ze schodami i kominkiem i mieszkanko w bloku z windą :evil_lol: Więc tak do końca to się nie pomyliłaś, póki co jesteśmy rozdwojeni, mieszkamy trochę tu, trochę tam hihih [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts