Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):

No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol:

Bo te twoje chłopaki to są w ogóle ewenementy jakieś...ale za to jakie kochane :loveu:
Ciekawe po kim to mają...? :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
Ino sztuk 2 :p

Az sztuk 2.

tigrunia napisał(a):
Madziu a macie sypialnie w tym nowym domku ?? Bo szukam inspiracji .. moze byś dała jakieś zdjęcie ???

Prosze prosze... jakie ciekawskie jajo.
W sypialnie sie pcha...

Kasia napisał(a):
Bo te twoje chłopaki to są w ogóle ewenementy jakieś...ale za to jakie kochane :loveu:
Ciekawe po kim to mają...? :roll:

To ze ewenementy to pewnie po Madzce, ale po kim kochane sa... :niewiem:

Dzie ja jestem?
Aha u Wladzy.
Czesc M&M'sy :loveu:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

To ze ewenementy to pewnie po Madzce, ale po kim kochane sa... :niewiem:

Dzie ja jestem?

Masz szczęście, że oczu dzisiaj nie zakładałam i nie widzę co wypisujesz.

Jak to dzie? Na oddziale dla gooptaków :grins:

Posted

Prosze prosze... jakie ciekawskie jajo.
W sypialnie sie pcha...

Ach bo ja lubie sypialnie :cool3: Zresztą .. kto nie lubi ? :eviltong:
No a Ty Anusia co ? Nie chcesz powiedzieć co , z kim i gdzie .. co Ty sobie myślisz w ogóle co ? :mad: Tylko sie szwendasz po tych galeriach jak włóczykij

Posted

madziasto4 napisał(a):
Masz szczęście, że oczu dzisiaj nie zakładałam i nie widzę co wypisujesz.

Jak to dzie? Na oddziale dla gooptaków :grins:

To my juz tam jestesmy?

tigrunia napisał(a):
Ach bo ja lubie sypialnie :cool3: Zresztą .. kto nie lubi ? :eviltong:
No a Ty Anusia co ? Nie chcesz powiedzieć co , z kim i gdzie .. co Ty sobie myślisz w ogóle co ? :mad: Tylko sie szwendasz po tych galeriach jak włóczykij

Szwedasz sie Ty.
Ja odwiedzam przyjaciol :loveu:
I kto jest ciekawskim jajem??

Posted

Szwedasz sie Ty.
Ja odwiedzam przyjaciol :loveu:
I kto jest ciekawskim jajem??

No jak to kto?? Of kors ju !! Kto się do małżenstwa wtryniał :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol:

Miki to ostatnio bardzo kulinarny się zrobił. Wpycha w siebie wszystko. Może to przed okresem:evil_lol:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Madziu :)
Piekny macie ten domek i tak elegancko wyszykowany!!
Oj biedny Mikuś na na spacerek nie może wyjśc przez ta okropną pogode...ahh te kałuże....;) U Nas jest zupełnie odwrotnie jak żaby lecą z nieba Matuś chce na dworek a nie wiem jaka by była najwieksza kałuża to Mati jej nie przepuści musi w nią sie władować :)
Pozdrawiamy i miłego wieczorku życzymy :loveu:

Cześć Kasiu! Dziękuję:loveu:
Przed chwilką byliśmy na dłuższym spacerze - w końcu go wyciągnęłam. Na początku stawiał opór, ale potem i tak już był mokry, więc nie robiło różnicy:lol:
Również życzę miłego wieczorku

Pegaza napisał(a):
Witam Madzie, nowe mieszkanko i Mikiego:loveu:
jak władza zauważyla wróciły moje ukochane emotki:multi:
pozdrawiam cieplusio:p

Cieszymy się razem z Tobą:cool3:

tigrunia napisał(a):
Madziu a macie sypialnie w tym nowym domku ?? Bo szukam inspiracji .. moze byś dała jakieś zdjęcie ???

Nasza sypialnia inspirująca nie jest. Pomalowana jest na kolor oliwkowy oprócz sufitu. Zdjęcia są bardzo ciemne, ale postaram się jakieś znaleźć i wkleję:p

Dzie ja jestem?
Aha u Wladzy.
Czesc M&M'sy :loveu:

Hihi...M&M'sy:evil_lol: Dobre. Ja nie lecę w kulki, żeby nie było:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Nasza sypialnia inspirująca nie jest. Pomalowana jest na kolor oliwkowy oprócz sufitu. Zdjęcia są bardzo ciemne, ale postaram się jakieś znaleźć i wkleję:p

Dzięki, tylko tam po cichu co by Anusia nie widziała bo mi się znów oberwie :eek:

Posted

Hurra Madziu wreszcie jestes :multi::multi:
Kurcze ale Nam Ciebie i Mikiego brakowalo mimo iz podczas Twojej nieobecności ja na DGM gościłam raptem kilka razy to z utęsknieniem czekałam na jakis post w Twojej galeryjce :loveu:
Śliczny domek, super pokoikno i ten piaskowiek - my właśnie teraz remontujemy mieszkanko i też rzuciliśmy sobie piaskowiec tyle, że na ściąne w salonie :cool3:

madziasto4 napisał(a):

A kiedyś na przykład ubzdurało mi się, że Daga Oskarkowa mieszka w domku z ogrodem, a tu pudło- bo w bloku :lol:

Madziu bo my mamy domek z ogrodem ze schodami i kominkiem i mieszkanko w bloku z windą :evil_lol: Więc tak do końca to się nie pomyliłaś, póki co jesteśmy rozdwojeni, mieszkamy trochę tu, trochę tam hihih

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Madziu bo my mamy domek z ogrodem ze schodami i kominkiem i mieszkanko w bloku z windą :evil_lol: Więc tak do końca to się nie pomyliłaś, póki co jesteśmy rozdwojeni, mieszkamy trochę tu, trochę tam hihih

:huh::huh::huh:
:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

Cześć Madziu :calus:

Domek cudowny :loveu: Tylko tyle, bo brak mi słów.

Aris też nie lubi kałuż. Wyjście z nim na dwór, kiedy pada, graniczy z cudem :-o Pomijając fakt, że muszę go przenosić na rękach przez kałuże. Ostatnio się zdenerowałam i musiał po niej przejść, a patrzył takimi biednymi oczkami :lol:
Tak jak Masterek Madzi, Aris też by się ucieszył, gdyby nie dostał obiadu. Może za bardzo podkoloryzowałam, raczej by to zignorował. Ale jeśli u Mikiego taki szantaż zadziała... :cool3:

Pozdrawiamy.

Posted

Medorowa napisał(a):
Ale macie ładny domek:p:p

Cześć Medorowa! Jak dawno się nie widziałyśmy:loveu:

Doooobry :loveu:

Kasia_zg napisał(a):
Witamy sie wtoreczowo:loveu:

Hej!

Daga_i_Oskar napisał(a):
Hurra Madziu wreszcie jestes :multi::multi:
Kurcze ale Nam Ciebie i Mikiego brakowalo mimo iz podczas Twojej nieobecności ja na DGM gościłam raptem kilka razy to z utęsknieniem czekałam na jakis post w Twojej galeryjce :loveu:
Śliczny domek, super pokoikno i ten piaskowiek - my właśnie teraz remontujemy mieszkanko i też rzuciliśmy sobie piaskowiec tyle, że na ściąne w salonie :cool3:

Dziękuję :oops: Bardzo mi miło! Kochana jesteś:buzi: To ja liczę na fotki piaskowca.

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu :calus:

Domek cudowny :loveu: Tylko tyle, bo brak mi słów.

Aris też nie lubi kałuż. Wyjście z nim na dwór, kiedy pada, graniczy z cudem :-o Pomijając fakt, że muszę go przenosić na rękach przez kałuże. Ostatnio się zdenerowałam i musiał po niej przejść, a patrzył takimi biednymi oczkami :lol:
Tak jak Masterek Madzi, Aris też by się ucieszył, gdyby nie dostał obiadu. Może za bardzo podkoloryzowałam, raczej by to zignorował. Ale jeśli u Mikiego taki szantaż zadziała... :cool3:

Pozdrawiamy.

Hej Sara! Jesteś nareszcie. Szkoła całkowicie Cię pochłania:razz: Arisek to ma charakterek jak typowy terrier. Co się będzie moczył.

Hmmm....były gdzieś zdjęcia...

Posted

Patikujek napisał(a):
Cześć Mikulinki:loveu:
Dawno mnie u was nie było i wpadłam się przywitać a tu zamiast fotek widzę całe strony gadania:shake::mad:

Zapomniałam o Pati:lol: Fotki będą... jakieś. Nie mam weny

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Madziula :hand:
Toro kiedyś wlazł kroczek za kroczkiem do wielkiej kałuży, po czym z wielkim zainteresowaniem zaczął wygrzebywać łapką kamyczki :cool1:

A może próbował dotknąć kolegę po drugiej stronie?:eviltong: Miki dzisiaj się poświęcił i przeszedł przez kałuże żeby zrobić siku na usypanej ziemi:evil_lol:

Jeszcze świeże