Kasia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cze z wieczora :loveu: A jak nowi czworonożni koledzy Mikusia? Zapoznał przez płota juz jais kumpli? Quote
Magda Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Wszystkie psy pozamykane są... Prawie same owczarki w budach lub kojcach:-( Tak mi ich żal. Chodzimy z Mikusiem na pobliskie pole, a te psy cały czas na 2 metrach kwadratowych przez cały rok. Jest taka fajna suńka mieszanka sznaucerka i yorka, z która Miki się troche pobawi. Z jednym kundelkiem to sie prawie pożarł na początku:lol: Jak dobrze, że nie mamy więcej zabawek:mad: Wiecie, że nielot musi być zamknięty? Ma zakaz wychodzenia na dwór....:placz: Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jaki on pikny :loveu::loveu::loveu: A gdzie ta sypialnia, co ? ;) Quote
Magda Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 tigrunia napisał(a):Jaki on pikny :loveu::loveu::loveu: A gdzie ta sypialnia, co ? ;) Pogoda jest beee... Nic nie widać na zdjęciach. Quote
Anusia & Alutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cytuje trzecia fote od gory i mowie ze sliczny Miki zaspany :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a):Why nielot ma zakaz? Ptasia grypa!! Cze emenemsy :grins: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Ptasia grypa!! :splat:upss Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Ptasia grypa!! Cze emenemsy :grins: My tez jestesmy M&Msy! cze! Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a): My tez jestesmy M&Msy! cze! Jak bym się uparła to i ja po częście jestem M&M's :grins: M&M's plus T :grins: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 My tak sie upierac nie musimy...na prawde jestesmy M&Msy! hihi cytuje to zdjecie stasnie sie stesknilismy za naszym bojfrendem Mikim! http://img220.imageshack.us/img220/5033/pc040396po8.jpg cudny i jaki seksowny (z Melki punktu widzenia hihi) Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak bym się uparła to i ja po częście jestem M&M's :grins: M&M's plus T :grins: Mozesz byc co najwyzej T, bo to sie zle kojarzy! Cze Wasza Wysokosc :eviltong: Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Mozesz byc co najwyzej T, bo to sie zle kojarzy! Cze Wasza Wysokosc :eviltong: T to największe zło :cool1: Cze Władzy Madźkowa :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Mozesz byc co najwyzej T, bo to sie zle kojarzy! Cze Wasza Wysokosc :eviltong: Jak śmiesz mnie do T porównywać! Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cze Madzia:p do Twojego domku Mikołaj wejdzie tym wejściem oby tylko wniósł prezenty a nie rózge:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak śmiesz mnie do T porównywać! Sama zes se T napisla. Czesc Modzie. Quote
Magda Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Hej! Grzeczna byłam to i Mikołaj był:loveu: Wypsikałam się prezentem i teraz ze mnie paruje:lol: Jestem w szkole...ale ciiii! Wiecie może do kiedy nieloty mają zakaz wychodzenia? Chcemy zabrać go na spacer... biedny:-( Aha i M&M'sy są TYLKO jedne i niepowtarzalne. My jesteśmy czerwone i żółte:evil_lol: Wy możecie być niebieskie, brązowe, zielone... Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Sama zes se T napisla. Czesc Modzie. T jak Torcio a nie T jak T! Magda_Miki napisał(a):Hej! Grzeczna byłam to i Mikołaj był:loveu: Wypsikałam się prezentem i teraz ze mnie paruje:lol: Aha i M&M'sy są TYLKO jedne i niepowtarzalne. My jesteśmy czerwone i żółte:evil_lol: Wy możecie być niebieskie, brązowe, zielone... Ładny zapaszek?:loveu: Noo, zielona to ja będę.. Jutro na biologii:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A wiecie, że M&M'sy lecą w kulki? :razz: Hohoho Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Co by Ci Władzo mało nie było masz tu i od nas prezenta mikołajowego Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! Grzeczna byłam to i Mikołaj był:loveu: Wypsikałam się prezentem i teraz ze mnie paruje:lol: Wiecie może do kiedy nieloty mają zakaz wychodzenia? Chcemy zabrać go na spacer... biedny:-( Biedny nielot :-( A co zes dostala pachnacego? Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): A co zes dostala pachnacego? Może Brisa do łazienki? Odświeżacz taki. :evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dobry wieczór :D Ja tu pierwszy raz ;) Miki śliczny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Może Brisa do łazienki? Odświeżacz taki. :evil_lol: Hi hi hi :evil_lol: Czesc Wladzo Uciekinierko! Quote
Recommended Posts