MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 doberek - dobermanek w sobote;) Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Też masz kominek?:cool3: No dzieee, w bloku kominek?? Centralne mam :roll: PositiveThought napisał(a):ja myłam Siusiaka wczoraj, kiedyś trzeba było... No wiesz Atka, radzę Ci bardziej zadbać o higienę osobistą...:roll: :roflt: :roflt: Quote
Guest Agata_B Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 madziasto4 napisał(a): No wiesz Atka, radzę Ci bardziej zadbać o higienę osobistą...:roll: :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: bo walne xDD :evil_lol: Quote
Magda Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Hihihi.... same powalające komentarze:evil_lol: Wpadam migusiem i lecę. Dzisiaj siedziałam 7h na budowie i malowałam, czyściłam itd.:cool1: Jestem padnięta, więc szybciutko idę pod kocyk z Mikuchnem:loveu: Dzisiaj jestem sama w domu sasasasasasasasasa.......:diabloti: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Atka czyzby byłaś chłopakiem?:eviltong: Hej Madzia:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :lol: :lol: :lol: no przecie ze z chlopakiem! Z Mikim pod kocykiem!;) Quote
Guest Agata_B Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 mi się jeszcze chce z tego śmiać :evil_lol: :lol: Quote
BBeta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry ;) Wpadliśmy z wizytą :) http://img211.imageshack.us/img211/7803/tnp8290047wn2.jpg A co on taki nie wyraźny ?? :diabloti: Świetny jest :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witam Madzie :loveu: a Madzia cięzko na budowie pracuje:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a gdzie to Wladzia Wladeczka sie podziewa>? Wladzia_Miki?:loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cze Modzie :loveu: Jak roboty budowlane idą Pani Majster? :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witaj Madziu :) Władza bardzo zapracowana a jak tam postępy dużo jeszcze pracy zostało?? Pozdrawiamy Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 szkoła się zaczęła, budowa nowej chałupy trwa, w międzyczasie udoskonala pewnie swe kulinarne zdolności to i czasu dla nas brak...:p Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Madzia:loveu: daj se luz wracaj do nas:eviltong: Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Mikusiu co tam u ciebie ja to musze tu dużo czytać wiesz bo te cioteczki to napisały sie oj oj:shake: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cześć Magda :) czemu Cię nie ma:(:( Quote
Magda Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='BBeta']Dzień dobry ;) Wpadliśmy z wizytą :) http://img211.imageshack.us/img211/7803/tnp8290047wn2.jpg A co on taki nie wyraźny ?? :diabloti: Świetny jest :loveu: :loveu: Hej BBeta;) Miło nam, że wpadłaś. Za szybko trzęsie makówką i nie da się zrobić dobrego ujęcia:lol: [quote name='Pegaza']Witam Madzie :loveu: a Madzia cięzko na budowie pracuje:eviltong: [quote name='PositiveThought']pozdrawiamy Wladzię wtorkowo :loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']a gdzie to Wladzia Wladeczka sie podziewa>? Wladzia_Miki?:loveu: [quote name='fidelek2']Cze Modzie :loveu: Jak roboty budowlane idą Pani Majster? :eviltong: [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu :) Władza bardzo zapracowana a jak tam postępy dużo jeszcze pracy zostało?? Pozdrawiamy [quote name='fidelek2']szkoła się zaczęła, budowa nowej chałupy trwa, w międzyczasie udoskonala pewnie swe kulinarne zdolności to i czasu dla nas brak...:p [quote name='Aga76']Cze Mod [quote name='Pegaza']Hej Madzia:loveu: daj se luz wracaj do nas:eviltong: [quote name='PositiveThought']cze Madźka, co tam budowlańcu? dogo bez nas to nie to samo :evil_lol: [quote name='koregra']Hej Mikusiu co tam u ciebie ja to musze tu dużo czytać wiesz bo te cioteczki to napisały sie oj oj:shake: [quote name='Helga_psiaki']Cześć Magda :) czemu Cię nie ma:(:( Witajcie kochani! Będzie mnie coraz mniej na forum. Będę wpadać na chwilkę odebrać wiadomości i pomoderować. Budowa idzie pełną parą. Jesteśmy na etapie drugiego malowania dołu. Jeszcze dużo przed nami, ale na szczęście "brudnych" prac mniej:p W sobotę jadę umyć podłogi i okna, bo w następnym tygodniu przyjeżdżają moje meble. Powoli zaczynam pakować wszystko w kartony. Bardzo dziwne uczucie... zostawiam cząstkę siebie, wszystkie moje wspomnienia związane z tym miejscem. Już mi go zaczyna brakować:-( No, ale trzeba iść na przód i nie oglądać się za siebie. Martwię się, że nie będę tam miała internetu przez dłuższy czas, ale postaram się to załatwić jak najszybciej:razz: Pierwszorzędna sprawa w końcu:eviltong: Miki już po pazurkowej kuracji. Na razie jest bardzo dobrze. Wszystko się zrosło, a jak więcej urośnie to zetniemy, żeby w przyszłości nie było powtórki. Śpiocha sobie teraz na dywanie:loveu: Dobrej nocki życzymy i do miłego! Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam:loveu: fajnie że wszystko idzie zgodnie z planem:p nie żałuj tam tez sie zadomowisz:p a net załatwiaj szybko bo tęsknic bedziemy:loveu: mizianko dla Mikiego:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja też się do miejsca przywiązuję...Jak kot cholera :roll: Dobrze, że z pazurkiem ok. Musiało być bolesne toto dla Mikiego chyba? Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Doberek przeprowadzająca sie;):):):) Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Sie przyzwyczaisz, nie ma innego wyjścia :p Wracaj do nas szybko! Czekamy! :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 super czekamy na fotki oczywiscie tulasy dla Mikiego! Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj Madziu :) Pozdrawiamy Cie gorąco i ślemy Wam buziale Quote
Pegaza Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 My też pamiętamy o Madzi:loveu: trzymaj się cieplusio:p Quote
Recommended Posts