Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Hej! Witamy czwartkowo (ale ten czas leci!)

Dzisiaj kierunek --> kuchnia i moja zupa pomidorowa. Mam nadzieję, że nie otruję rodziny:cool1: Jednak wolę piec ciasta...

Miki leży w swoim posłanku i wylizuje łapencję. Co chwile coś z tym pazurem wstrętnym:mad:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda_Miki napisał(a):
O jeju jaka ja jestem wszechstronnie uzdolniejszyn:megagrin:

wyrafinowana skromność bije po gałach przez monitor, normalnie :roll:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
i jeszcze malarz, budowlaniec, i piekacz ciast:megagrin:
o bedzie foto, super! :D

Niom:cool3:

Aga76 napisał(a):
wyrafinowana skromność bije po gałach przez monitor, normalnie :roll:

8-):sg168::cool:

Posted

Witaj Madziu wszechstonnie uzdolniona :)
Foteczki srebełek sa fntastyczne cudne mordeczki...ehh jak ja bym chciała żeby ten moj brunecik był taki jasniutki i cudny jak Mikuś...ehh fajnie pomarzyć ;)
Tulaski dla srebełek:calus:
Pozdrawiam ciepło :loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Niet. Nigdy się nie trułam i nie zamierzam tego robić:mad: Papierosy są BE! A Ty?:cool3:

A Aga nie!! :obrazic:

A Daria-Ewa dzisiaj u mnie byla ha ha ha!
Wyszla na tężę okazję z łoża :razz:

EDIT: E Modzie! Ty jestes pierwszy piecowy IV RP, to wez Ty mi podaj jakis przepisik na pstraga, tylko co by soli nie bylo.

Posted

[quote name='Aga76']A jak myślisz???

Myślę, że Nie:loveu:

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Madziu wszechstonnie uzdolniona :)
Foteczki srebełek sa fntastyczne cudne mordeczki...ehh jak ja bym chciała żeby ten moj brunecik był taki jasniutki i cudny jak Mikuś...ehh fajnie pomarzyć ;)
Tulaski dla srebełek:calus:
Pozdrawiam ciepło :loveu:

Hej Kasiu! Dziękujemy za bardzo miłe słowa:loveu: Wymiziaj swojego przystojniaka:loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']A Aga nie!! :obrazic:

A Daria-Ewa dzisiaj u mnie byla ha ha ha!
Wyszla na tężę okazję z łoża :razz:

EDIT: E Modzie! Ty jestes pierwszy piecowy IV RP, to wez Ty mi podaj jakis przepisik na pstraga, tylko co by soli nie bylo.

Wiedziałam, że się przyczepisz:diabloti: Czekałam tylko kiedy!

I co się chwalisz:eviltong: Do mnie tez kiedyś przyjdzie.... na pewno przyjdzie... musi....prawda?:-(

[quote name='chihuahua']O no to ja poprosze przepis na jakies pyszne i bardzo bananowe , i bardzo czekoladowe, i , bardzo pyszne ciasto

A Wy co? Na Google nie można poszukać?:evil_lol: Szefem kuchni to ja jeszcze nie jestem (i nie zamierzam być). Chociaż niedługo w Koszalinie będzie Kuroń to może się załapię do oceny:evil_lol:

[quote name='MAREA SHAPIRO']ile nowych zdjec!
ja tez chce dame do towarzystwa dla Melki!!:lol:

A dlaczego nie kawalera?:cool3:

[quote name='koregra']Witam, witam Mikusia i moda:loveu:

Witaj! Muszę zajść do Ciebie i poczytać jak minął wczorajszy dzień:razz:

[quote name='Helga_psiaki']Magda, gdzie te fotki>??:mad:

No właśnie w tym problem, że wczoraj nie mogłam się połączyć z internetem...dopiero po 23 mi się udało:mad: Potem będzie. Obiecuję:loveu:

Hihi...zupka się udała do przyjścia mamy. I zapaszek i smaczek, a tu nagle mama postanowiła dodać Vegety i zamiast nabrać łyżeczką to postanowiła wysypać z opakowania. Oczywiście zamiast szczypty wpadła taka wielka sklejona klucha (z 1/3 opakowania):evil_lol: Słone było, że hej! Na szczęście jakoś wybrnęłyśmy i zupa była zjadliwa:lol:

Aguś nie żałuj, że Cię nie było!:eviltong:

A Miki udaje obłożnie chorego. Racja ma naderwanego pazura i kuleje, ale kiedy szykujemy się na spacer, albo usłyszy szczekanie psów to nagle cudownie uzdrowiony:diabloti: Obcięliśmy mu to co pozostało, nasmarowałam maścią i założyłam skarpetę dla lalek, żeby nie lizał. Żal mi go... jeśli do weekendu sie nie poprawi to idziemy do weta. Kochana kruszyna:loveu:

Pozdrawiamy!

I do poniedziałku, bo praca:diabloti: Hurra! Ostatni weekend i wypłata:loveu: