Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Hej! Witamy czwartkowo (ale ten czas leci!) Dzisiaj kierunek --> kuchnia i moja zupa pomidorowa. Mam nadzieję, że nie otruję rodziny:cool1: Jednak wolę piec ciasta... Miki leży w swoim posłanku i wylizuje łapencję. Co chwile coś z tym pazurem wstrętnym:mad: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Niegrzeczny pazur i biedny Mikuś mod-kucharz Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witamy Madzię kucharkę:cool1: Ja poproszę jedną porcję pomidorówki, jak się załapię:diabloti::loveu: Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Taa....i jeszcze cukiernik i ogrodnik i budowlaniec:grins: Ostatnie fotki Hej Helga Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Nie mam już zdjęć:-( Skończyły się... Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 hej super fotki jak zwykle:loveu: to załapię się na talerz Twojej zupki:roll: Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 A pewnie! Jak się zrobi to zdjęcie bydzie:p Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a): Taa....i jeszcze cukiernik i ogrodnik i budowlaniec:grins: ...i sprzedawacz fajkowy i fryzjer psowy i MOD WŁADZOWY :p Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 O jeju jaka ja jestem wszechstronnie uzdolniejszyn:megagrin: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 i jeszcze malarz, budowlaniec, i piekacz ciast:megagrin: o bedzie foto, super! :D Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):O jeju jaka ja jestem wszechstronnie uzdolniejszyn:megagrin: wyrafinowana skromność bije po gałach przez monitor, normalnie :roll: Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):i jeszcze malarz, budowlaniec, i piekacz ciast:megagrin: o bedzie foto, super! :D Niom:cool3: Aga76 napisał(a):wyrafinowana skromność bije po gałach przez monitor, normalnie :roll: 8-):sg168::cool: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Oooo Madzia, jak ci to ładnie wychodzi, chyba się nauczyłaś? Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Niet. Nigdy się nie trułam i nie zamierzam tego robić:mad: Papierosy są BE! A Ty?:cool3: Quote
Kasia_zg Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witaj Madziu wszechstonnie uzdolniona :) Foteczki srebełek sa fntastyczne cudne mordeczki...ehh jak ja bym chciała żeby ten moj brunecik był taki jasniutki i cudny jak Mikuś...ehh fajnie pomarzyć ;) Tulaski dla srebełek:calus: Pozdrawiam ciepło :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']Niet. Nigdy się nie trułam i nie zamierzam tego robić:mad: Papierosy są BE! A Ty?:cool3: A Aga nie!! :obrazic: A Daria-Ewa dzisiaj u mnie byla ha ha ha! Wyszla na tężę okazję z łoża :razz: EDIT: E Modzie! Ty jestes pierwszy piecowy IV RP, to wez Ty mi podaj jakis przepisik na pstraga, tylko co by soli nie bylo. Quote
chihuahua Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 O no to ja poprosze przepis na jakies pyszne i bardzo bananowe , i bardzo czekoladowe, i , bardzo pyszne ciasto Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ile nowych zdjec! ja tez chce dame do towarzystwa dla Melki!!:lol: Quote
Magda Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Aga76']A jak myślisz??? Myślę, że Nie:loveu: [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu wszechstonnie uzdolniona :) Foteczki srebełek sa fntastyczne cudne mordeczki...ehh jak ja bym chciała żeby ten moj brunecik był taki jasniutki i cudny jak Mikuś...ehh fajnie pomarzyć ;) Tulaski dla srebełek:calus: Pozdrawiam ciepło :loveu: Hej Kasiu! Dziękujemy za bardzo miłe słowa:loveu: Wymiziaj swojego przystojniaka:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']A Aga nie!! :obrazic: A Daria-Ewa dzisiaj u mnie byla ha ha ha! Wyszla na tężę okazję z łoża :razz: EDIT: E Modzie! Ty jestes pierwszy piecowy IV RP, to wez Ty mi podaj jakis przepisik na pstraga, tylko co by soli nie bylo. Wiedziałam, że się przyczepisz:diabloti: Czekałam tylko kiedy! I co się chwalisz:eviltong: Do mnie tez kiedyś przyjdzie.... na pewno przyjdzie... musi....prawda?:-( [quote name='chihuahua']O no to ja poprosze przepis na jakies pyszne i bardzo bananowe , i bardzo czekoladowe, i , bardzo pyszne ciasto A Wy co? Na Google nie można poszukać?:evil_lol: Szefem kuchni to ja jeszcze nie jestem (i nie zamierzam być). Chociaż niedługo w Koszalinie będzie Kuroń to może się załapię do oceny:evil_lol: [quote name='MAREA SHAPIRO']ile nowych zdjec! ja tez chce dame do towarzystwa dla Melki!!:lol: A dlaczego nie kawalera?:cool3: [quote name='koregra']Witam, witam Mikusia i moda:loveu: Witaj! Muszę zajść do Ciebie i poczytać jak minął wczorajszy dzień:razz: [quote name='Helga_psiaki']Magda, gdzie te fotki>??:mad: No właśnie w tym problem, że wczoraj nie mogłam się połączyć z internetem...dopiero po 23 mi się udało:mad: Potem będzie. Obiecuję:loveu: Hihi...zupka się udała do przyjścia mamy. I zapaszek i smaczek, a tu nagle mama postanowiła dodać Vegety i zamiast nabrać łyżeczką to postanowiła wysypać z opakowania. Oczywiście zamiast szczypty wpadła taka wielka sklejona klucha (z 1/3 opakowania):evil_lol: Słone było, że hej! Na szczęście jakoś wybrnęłyśmy i zupa była zjadliwa:lol: Aguś nie żałuj, że Cię nie było!:eviltong: A Miki udaje obłożnie chorego. Racja ma naderwanego pazura i kuleje, ale kiedy szykujemy się na spacer, albo usłyszy szczekanie psów to nagle cudownie uzdrowiony:diabloti: Obcięliśmy mu to co pozostało, nasmarowałam maścią i założyłam skarpetę dla lalek, żeby nie lizał. Żal mi go... jeśli do weekendu sie nie poprawi to idziemy do weta. Kochana kruszyna:loveu: Pozdrawiamy! I do poniedziałku, bo praca:diabloti: Hurra! Ostatni weekend i wypłata:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hey Madzia to jest najlepsza część pracy - WYPŁATA:diabloti: Quote
Magda Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 A jak! Idziemy na zakupy:multi::multi: Quote
Recommended Posts