Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ojej nie ma Moda... A ja tu z pytaniem przyszlam... Szukam jakiejs podyplomowki w koszalinie. Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witam Madziu :) Ale Mikuś słodko już zarósł słodziaczek cudowny:loveu::loveu:...Ale bałaganiku to Ci kochana nie zazdroszcze ;) Pozdrawiamy Was cieplusieńko i milusieńko:loveu: Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cze Modzie :p Jak przeprowadzka? Bliżej czy dalej? Quote
Magda Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cześć kochani! Zaczęło się... Jutro zaczynamy najgorszy etap. Wywozimy meble, sprzątamy, układamy i znowu sprzątamy:cool1: Internet będzie pewnie tylko do wieczora... ech. Mam nadzieję, że jak najszybciej wrócę:loveu: Będę wiercić dziurę w brzuchu rodzicom sasasa:diabloti: Miki staje się nieznośny! Doprowadza nas do szału ciągle szczekając. Dzisiaj dostał kapciem w tyłek od mamy, bo nie reagował na nasze krzyki:mad: Potem się obraził i nie widziałam go z pół godziny. Pozdrawiamy Was cieplutko i do napisania!! Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć Władze :loveu: Oj wiem coś o tym szczekaniu, Ares też na krzyki nie reaguje, ale mam na niego sposób :diabloti: wystarczy, że spojrzę mu w oczy - wtedy przestaje, hi hi , to dziwne :cool1: Quote
Magda Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Cześć Władze :loveu: Oj wiem coś o tym szczekaniu, Ares też na krzyki nie reaguje, ale mam na niego sposób :diabloti: wystarczy, że spojrzę mu w oczy - wtedy przestaje, hi hi , to dziwne :cool1: Teraz mamy nowy sposób - mówimy, że go zostawimy:diabloti: Korzystam z chwili wolności i dostępu do neta:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):Teraz mamy nowy sposób - mówimy, że go zostawimy:diabloti: Korzystam z chwili wolności i dostępu do neta:loveu: Najważniejsze, że działa czasami mi uszy pękały od hałasu Quote
Magda Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 My się już pięknie żegnamy:loveu: Wpadnijcie od czasu do czasu posprzątać i przewietrzyć:eviltong: Do zobaczenia!! Już tęsknię:placz: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Buuuuu...:shake: Władzy nie ma, myszy harcują:evil_lol: Quote
Dominiqa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Słodko tu jak w bajce!!!!!!!!:)) Miki ale jestes przystojniaczeq! CUDO!!!!!!!!!!!! :D Quote
chihuahua Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Franklin Gothic Medium]Przewietrzam, a i mam nadzieje , ze szybko dojdziesz do kompa i poopowiadasz!!![/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No to załatwiajcie te "końcowe fragmenty przeprowadzki". My tu poczekamy, ale nie powiem, że jesteśmy bardzo cierpliwi... Melduj się najszybciej, jak będziesz mogła... Pzdr. Quote
Pegaza Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cze Madzia upss chyba przeszkadzam bo panowie pracują:evil_lol:to znikam pa Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 witamy wszystkiego naj na nowych "smieciach" hihi ciekawe jak Miki spedzi pierwsza nocke w nowym domQ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
binkaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):witamy wszystkiego naj na nowych "smieciach" hihi ciekawe jak Miki spedzi pierwsza nocke w nowym domQ! :loveu::loveu::loveu::loveu: I ciekawe jak szybko oswoi się z nowym miejscem zamieszkania:cool3: Ależ ja Ci zazdroszczę końcowych efektów:loveu: Faajnie tam będziesz miała:cool3: To wracaj do nas szybko:loveu: Quote
Kasia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witamy pozdrawiamy czekamy i tęsknimy :loveu: Quote
chihuahua Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS]czy Miki''oznaczyl'' juz swoj teren???[/FONT] Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a czy dzialka juz ogrodzona?:lol: pozdrawiamy czekamy! Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witaj Madziu :) Wracaj do Nas jak najszybciej...Pozdrawiamy:loveu: Quote
Kasia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cze Modzie :loveu: Jesteście już bliżej jak dalej czy dalej niż bliżej...? :p Quote
Recommended Posts