Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Witamy Kochani!
Mam chwilkę na odpoczynek. Internet jeszcze mam:lol:

Czeka mnie duużo roboty (to nie nowość:eviltong:). W tym tygodniu przyjeżdżają moje mebelki i zaczynam pakowanie... Tylko od czego mam zacząć? Pogoda wcale nie dopisuje, cały czas jestem senna. Miki przesypia 2/3 dnia na okienku. W sobotę dzielnie pilnował swojej chałupy i o dziwo przegonił owczarka niemieckiego:crazyeye: Pewnie to dla tego, że stałam za nim, ale i tak byliśmy pod wrażeniem. Takiego ujadania to my jeszcze nie słyszeliśmy, Nawet sąsiedzi się zdziwili:lol:
Jak takiego rozwścieczonego malucha trudno uspokoić:evil_lol: Poczuł się ważny

Nie będę dalej opisywać jak wyglądał po deszczu i kopaniu w błocie... zdjęcia bardziej by pasowały, ale niestety nie zabrałam aparatu:cool1:

Pozdrawiamy!

BTW Jak mnie najdzie ochota to wstawię zdjęcia:oops:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pffuuuu.....przyszłam zdmuchnąć kurze:lol:

Jutro będą zdjęcia! Dogo umiera:mad:

[FONT=Arial Black]SUPEr , ze sie wyprowadzasz, czyli Miki do wziecia???:cool3::cool3::evil_lol:[/FONT]

Taaa... razem z wyprawką:eviltong: Miki ma już zaklepane miejsce przy kominku.

Jutro zaczynamy weekendować. Jupiii!

Posted

Ja też lubię jak ma włoski. Dlatego nie ścinam do następnego lata. Niech sobie trochę zarośnie. Jest wtedy taki słodziak:loveu:

Muszę się zabrać za jego czesanie, bo w tym tygodniu jeszcze go nie dopadłam ze szczotką... aż wstyd sie przyznać:cool1:

Posted

Fidlasty też już zarasta i sie właśnie zastanawiam czy iść z Nim do fryzjera czy czekać do wiosny...? :roll:
Podoba mi się taki włochaty ale wiem, zę przez jesień i zimę to będzie tragedia z długimi włosami....No i mam dylemat :roll:

Miki to w ogóle przystojniak - czy z włosami czy bez i tak ślicznie wygląda :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Sis :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No zaroścnięty chopok :evil_lol: obcięłabyś go :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A tak serio to słodko wygląda, ale ja jakoś mam słabośc do łysolków :loveu: mój to już jest całorocznie obcinany :loveu: teraz miał już włoski na 4 cm a jednak tego tak na zdjęciach nie było widać hihih, ale teraz to dopiero fajnie wygląda, no i widać, ze facetem jest, bo co nieco się odsłoniło :evil_lol:[/FONT]

Posted

Witajcie!
Postanowiłam zapuścić włoski. Będę go obcinać tylko na lato, żeby się nie męczył. Kitka też zostaje. Jednak wolę go z palemką na głowie:loveu:

Na razie przymierzam się do kupna jakiegoś ubranka, bo stare już za małe i odsłania nerki. Nigdzie nie mogę znaleźć takich zwykłych z polarem pod spodem...jeżeli już są to z dodatkami (koraliki itp.):shake: Świat schodzi na psy:mad:

Od razu muszę napisać, że będę jeszcze rzadziej przez te 2 tygodnie, a później to wogle... Nie wiem kiedy będę mieć internet w domu:roll: Jeśli się przedłuży to wpadnę z jakiejś kafejki, albo od znajomych. Na prawdę powoli nie daję rady wyrobić się z tym wszystkim. Po nocach siedzę z książkami, bo w dzień nie ma czasu...
Jak tylko wszystko wróci do normy to przywitamy się z porcją świeżych fotek:loveu: