Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='fidelek2']Ojej...niech ten czas szybciej leci...
Będziemy czekać.
I tęsknić.

Chciałabym, żeby już było po:placz:

[quote name='PositiveThought']cześć Władzo, domyślam się, jak Ci ciężko...

czyli z włoskami to tak jak u nas :cool3:

pozdrowionka!

Dokładnie. Idzie zima, więc trzeba zapuścić:loveu:

[quote name='MAREA SHAPIRO']witamy!
to super ze kitka bedzie!
fajnie tak sprobowac roznych fryzur ale nie odwazylabym
sie Melce sciac kitki...
pozdrovko:lol:

Ja się odważyłam, ale jednak zostaniemy przy kitce. Brakuje mi tego czesania, gumeczek:lol:

Dzisiaj postanowiłam sobie zachorować i siedzę cały dzień w domu:evil_lol: Mimo gorączki dalej pakowałam i zrobiłam też trochę zdjęć.

Trochę fot z placu boju
przed, w trakcie

potem

tego nie komentuję:cool1:

Najlepiej to ma się Miki. Cały czas za mną łazi i roznosi swoje zabawki po całym mieszkaniu:mad: W tygodniu zamknęłam go na 15 min w łazience, bo wynosiliśmy meble i bałam się, że wyjdzie na klatkę. Wtedy to były popisy... piski, szczekanie, marudzenie. Wielka krzywda się działa psu. Gdy tylko otworzyłam drzwi to Miki wystrzelił jak torpeda i wyleciał na klatkę schodową:evil_lol: Bał się, że przeprowadzimy sie bez niego hihi

Posted

Jak taki mały skurczybyk wie, że coś się święci i trzyma sie blisko. Bardzo jestem ciekawa jak zareaguje przez pierwsze dni w domu. Z relacji innych przeprowadzających się dogomaniaków pamiętam, że nie zawsze taka zmiana przebiega bezboleśnie:roll: Damy radę

Posted

Zazdroszczę przeprowadzki;) Tylko najgorsze to pakowanie.. i ten bałagan:cool3: Coś o tym wiem, bo byłam u kumpeli, która się przeprowadza. Koszmar:roll: Ale za to potem jak fajnie:cool3: A Miki jaki śliczniusi:loveu:

Posted

W mordę...ale sajgon masz w chałupie... :lol:

U nas to samo- jak się pakujemy na wyjazdy wakacyjne- to Master nie spuszcza z nas wzroku i łazi krok w krok...A Toro nie wie o co biega, ale na wszelki wypadek robi to samo co Master:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
W mordę...ale sajgon masz w chałupie... :lol:

U nas to samo- jak się pakujemy na wyjazdy wakacyjne- to Master nie spuszcza z nas wzroku i łazi krok w krok...A Toro nie wie o co biega, ale na wszelki wypadek robi to samo co Master:evil_lol:

No... teraz przynajmniej nie muszę się martwić, że muszę posprzątać:lol: Co odkurzę to na nowo się zbiera, więc odpuściłam.

Hihi jak takie maleństwa się boją, że zostaną:evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
:loveu:

ślicznie tam u Ciebie :evil_lol:

mam taki sam piórnik ^^

Dzięki! Też mi się podoba:eviltong: I gdzie zapuszczasz te gały, co? Zaraz mi w szafki zajrzysz:mad:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A pewnie, że tak, wszystko pod ręką, na wierzchu :evil_lol:
Któżby tam szukał po szafkach i szufladach:evil_lol:

I ja tak miałam dopóki Łukaszka nie było.
Teraz jak jest to trza wszystko chować bo roznosi po całej chałupie różne graty :p
Ostatnio położył mi na stole obok talerza z obiadem roboczego wielkiego i śmierdzącego buciora TZta :cool1:

Posted

Ha! a co moi dzisiaj zrobili:cool3:(nie wspominałam - mam 3letnich braci bliźniaków:p). Siedziałyśmy z mamą u mnie w pokoju, a oni w salonie 'oglądali' bajki. Tak oglądali, że nagle coś zaczęło huczeć i było czuć dym. Mama szybko poleciała i całe szczęście,że zdążyła, bo okazało się, że postanowili 'podgrzać' sobie autko w mikrofalówce:lol: Po jej otwarciu ile sadzy wyleciało:roll: Łobuzy jedne:mad:

Posted

Cze Madzia pakowaczka:eviltong:

teraz masz bajzel ale za to jak potem bedziesz miec ładnie ulalla:p
wąż z ikea juz spakowany i mknie do nowego lukum:lol:

hihi Fidelkowa to miałaś wzmocniony aromat dania:evil_lol: