Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Agata_B
Posted

O Boże komu skradziono yorka? :-o :((
Ty tylko uważaj na Mikusia...

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Hurtowo w tym
Easy Thumbnails - TUTAJ do pobrania

A zawsze robiłam to w programie dołączonym do drukarki:p I chyba powrócę do tego

ja też w tym i nie narzekam :lol:
jakbym miała zmniejszać pojedyńczo to szlag jasny by mnie trafił i krew nagła zalała!

Posted

Ja zmniejszam w IrfanView pojedynczo. Na początku to było straszne, tyle zdjęć, ale teraz już się przyzwyczaiłam poświęcić parę minut.

Argument mamy naprawdę mocny... Moja jak na razie mówi, że jak wyjadę na studia, Arisek zostaje z nimi. Nie wytrzymam takiej rozłąki. Na szczęście jeszcze parę lat mogę się nim nacieszyć :loveu:

Sama słodycz :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):
ja też, ale mi ładne wychodzą :p

śmierć krowy :evil_lol:

cze!

A mi nie...:cool1:

Krowa nie ma wesoło w naszym domu. Wykorzystywana cały czas...:diabloti:

Agata_B napisał(a):
O Boże komu skradziono yorka? :-o :((
Ty tylko uważaj na Mikusia...

Sąsiadce... w sumie to jej wina, bo psiak chodził pod płotem z drugiej strony. Kiedyś nawet zabrałam maluszka do samochodu, bo byśmy go przejechali, a potem go zwróciliśmy. Widocznie ktoś nie miał dobrych intencji:shake:

Już wszystkim zapowiedziałam, że pies będzie na ogrodzie tylko wtedy kiedy będzie pod nadzorem. W przeciwnym wypadku będzie zamykany w domu.

MAREA SHAPIRO napisał(a):
Mikutek siusiaczek!
oh dlaczego od razu:mad:
trzeba byc troszke wyrozumiala...:cool3:

Stałam z nim na dworze chyba z 15 minut w deszczu i starałam się go zachęcić do spaceru i siku, ale on ciągnął tylko do klatki i tyle. Bałam się, że przy większym wysiłku zrobię mu coś w tego pazurka:cool1: I teraz mam za swoje. Następnym razem będziemy stać tak długo aż się nie załatwi do końca:mad:

fidelek2 napisał(a):
ja też w tym i nie narzekam :lol:
jakbym miała zmniejszać pojedyńczo to szlag jasny by mnie trafił i krew nagła zalała!

To ja nie wiem..... wszystko mam ładnie, pięknie wpisane w ustawieniach i wychodzi takie badziewie... razi mnie to w oczy:diabloti: Może pogrzebię jeszcze i coś wygrzebię:roll:

Yorkie napisał(a):
Ja zmniejszam w IrfanView pojedynczo. Na początku to było straszne, tyle zdjęć, ale teraz już się przyzwyczaiłam poświęcić parę minut.

Argument mamy naprawdę mocny... Moja jak na razie mówi, że jak wyjadę na studia, Arisek zostaje z nimi. Nie wytrzymam takiej rozłąki. Na szczęście jeszcze parę lat mogę się nim nacieszyć :loveu:

Ja też zawsze zmniejszałam pojedynczo, ale w końcu uznałam po co sobie utrudniać. Ehh...:roll:

Ja Mikiego biorę na bank:loveu: Nie przeżyję tej rozłąki.

Przed chwilą wyprałam tego burka i nagle zapanował w domu ten orzeźwiający zapach.... zapach podwórka, kości, uszu i chrupek wyparował:loveu: Chociaż na chwilę

Posted

PositiveThought napisał(a):
ja myłam Siusiaka wczoraj, kiedyś trzeba było...

ja Dusiaka też ze sobą do Wrocławia[mam nadzieję!] ciągnę :loveu:

Nasze kochane smrody:loveu:

Ja Poznań:razz:

Posted

Aga76 napisał(a):
No wiesz, znów nie pamiętasz :placz: o mnie nie pamiętasz

:placz::placz::placz: Zamkłam się w sobie wiesz? Za dużo krzyczysz.......

Anusia & Alutka napisał(a):
Co nas tu tyle nie bylo?
Czemu nikt nie krzyczal?

Aga nadrabia za mnie krzyczeniem:placz:

Posted

Syscy uciekli?

To cię mówię i po raz kolejny powtarzać nie będę, za nic. W tej chwili jestem w Wawie, późnym popołudniem będę w Mińsku, a najpiękniejsze lata szkolne upłynęły mi w ukochanym Giżycku.

Poza tym mieszkałam w Białymstoku, Sokółce, Suwałkach i Wawie. Teraz powoli wcielam w życie plan kolejnej przeprowadzki...

Posted

Hej Magda-Miki:p
też taka krówke milke posiadam:p ale moja ma szczęście bo sobie
leży gdzieś wsród innych maskotek-kolezanek:eviltong:

o kurcze Aga Ty to faktycznie poł zycia przejeżdzisz:eviltong:
zanim się na dobre osiedlisz;)

Guest Agata_B
Posted

Ja pójdę na studia do Poznania, bo tam mieszkam.
Kierunek: nie wiem jeszcze :p Albo grafik komputerowy; informatyk albo hotelarstwo ...