Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ach ty nasz pracowity modzie co sobie kupisz?

Ciekawe skąd wziął się tekst: bo zupa była za słona?

Masz rację - nigdy i nawet nie ciągnie mnie spróbować, jakby ktoś kazał mi się zaciągnąć papierochem to pewnie uszami dym by mi wyszedł, hihihi

Posted

Cze Madziu:loveu:
o jak to miło że zauważyłaś że mnie nie było:eviltong:
jestem juz jestem byłam na urlopie a Ty sklerozo jedna pisałam Ci kiedyś
że jade za Poznan około 70 km:cool1:
czy mi się dwoi czy ja widziałam na fotkach 2 yorki prosze o wyjaśnienia
czyj to, kto to itd...:eviltong:

i nie smutaj sie w końcu przyszłam jeszcze sporo mi blogów zostało do nadrobienia mam nadzieje, że dziewczyny zrozumią i wybaczą opieszałośc:roll:
czytałam że naderwany pazur posypuje się mąką:cool1: mam nadzieje że już jest oki
uściski buziaki papa:loveu:

Posted

Witamy!
Dużo się działo przez ostatnie dni. Sezon na papierosy się skończył, wypłata jest i teraz mam wolny weekend przed sobą:multi: W ciągu roku na pewno będę pomagać przy innych promocjach, ale jeszcze zobaczymy.

Miki był u weta, bo pazurek nadal był spuchnięty i go bolał. Dostał tabletki i żel do smarowania. Kuracja 6-dniowa. Jeśli nic się nie zmieni zostanie on wyrwany (tego wolimy uniknąć). Chodzi sobie ładnie w skarpetce.

Dzisiaj zrobiłam ciasto z przepisu z kalendarza. Siedzi jeszcze w piekarniku... zobaczymy co z tego będzie:razz:

Jak baterie się naładują to wkleję kilka fot:p

Pozdrawiamy!

Posted

:lol: :lol: ojej mamy nadzieje ze pazurka nie trzeba wyrywac:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:placz: :placz: :placz:
i oni tak na "zywca" beda rwac tego pazurka?
matko:placz: :placz: :placz:
piatek + wyplata = splukana w poniedzialek:lol:
pewno ze wklei foty ciasta...chce nas wykonczyc!:lol: :lol: :lol:
zapraszamy do nas!

Posted

Witam :)
Ojejciu jejcju to nieciekawie z tym pazurkiem Mikusia mamy nadzieje ze ta 6-dniwa kuracja poskutkuje i bedzie wszystko dobrze...Zdrowiej Mikusiu :):iloveyou:
Pozdrawiamy Was cieplusio:calus:

Posted

[quote name='chihuahua']tYLKO NIE WKLEJAJ FOTEK CIASTA, BO JESTEM NA DIECIE... a PRZY MIKIM JUZ TRUDNO SIE OPANOWAC , A MIKI I CIASTO -NIEMOZLIWE..

Dobra. Nie zrobię Tobie tego:diabloti:

[quote name='MAREA SHAPIRO']:lol: :lol: ojej mamy nadzieje ze pazurka nie trzeba wyrywac:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:placz:
i oni tak na "zywca" beda rwac tego pazurka?
matko:placz:
piatek + wyplata = splukana w poniedzialek:lol:
pewno ze wklei foty ciasta...chce nas wykonczyc!:lol: :lol: :lol:
zapraszamy do nas!

No ja też mam taką nadzieję. Na razie się goi i jest lepiej. Wierzę, że obejdzie się bez ponownej wizyty u weta;)

Wypłatę jeszcze mam. To co wydałam odda mi mama, bo to głównie za moje pieniądze robiłam jej zakupy:eviltong: Takie układy hihi

[quote name='Kasia_zg']

Witam :)
Ojejciu jejcju to nieciekawie z tym pazurkiem Mikusia mamy nadzieje ze ta 6-dniwa kuracja poskutkuje i bedzie wszystko dobrze...Zdrowiej Mikusiu :):iloveyou:
Pozdrawiamy Was cieplusio:calus:

My też mamy taką nadzieję. Dziękujemy:loveu:

[quote name='PositiveThought']cześć Madziu, i gdzie te fotki? :p

a wyrywanie pazurka znamy, niestety... głupi jaś, że głupi jaś to kroplówka i wpółprzytomny pies. trzymam kciuki!

Już się ładują:razz:
Weź mnie nie strasz! Ty wstrętna babo:x

[quote name='Helga_psiaki']Cześć Madzia

Biedny Mikuś, oby kuracja tabletkowo - maściowa pomogła:placz::placz:

Czekam na fotki:cool3:
[quote name='fidelek2']Cze Modzie! :grins:

Jak Mikuś i jego pazur? Lepiej?
Wypłate już wydałaś...? ;)

Hej! Wszystko jest na razie na dobrej drodze, choć od czasu do czasu pobolewa go ta łapka. Chodzi dzielnie w skarpecie:p

CDN