Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 przyjedz do Poznania :multi: a ile zarobiłaś?? (jeśli można wiedzieć i jeśli to nie jest ściśle tajne:diabloti:) Quote
Magda Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nie powiem:eviltong: TOP SECRET:evil_lol: 680zł Quote
Aga76 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ach ty nasz pracowity modzie co sobie kupisz? Ciekawe skąd wziął się tekst: bo zupa była za słona? Masz rację - nigdy i nawet nie ciągnie mnie spróbować, jakby ktoś kazał mi się zaciągnąć papierochem to pewnie uszami dym by mi wyszedł, hihihi Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Nie powiem:eviltong: TOP SECRET:evil_lol: 680zł super, jest tajnie:eviltong: Duuuużo Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witaj Uzdolniona Moderatorko. Ostatnio nie za bardzo stoję z czasem, ale chociaż tak na kilka słów to wpadam... Miłego weekendu! Pzdr. Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 biedny Miki!:placz: niech szybciutko lapka goi!:loveu: Quote
Pegaza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cze Madziu:loveu: o jak to miło że zauważyłaś że mnie nie było:eviltong: jestem juz jestem byłam na urlopie a Ty sklerozo jedna pisałam Ci kiedyś że jade za Poznan około 70 km:cool1: czy mi się dwoi czy ja widziałam na fotkach 2 yorki prosze o wyjaśnienia czyj to, kto to itd...:eviltong: i nie smutaj sie w końcu przyszłam jeszcze sporo mi blogów zostało do nadrobienia mam nadzieje, że dziewczyny zrozumią i wybaczą opieszałośc:roll: czytałam że naderwany pazur posypuje się mąką:cool1: mam nadzieje że już jest oki uściski buziaki papa:loveu: Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Pewnie wypłata już w kieszni, co nie? :cool3: Kiedy wypad na sklepy? Cze Władzo! Za tydzień szkoła...:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witamy ciezko pracujaca Madzie! jak tam lapcia?:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cześć Madziula:p Kasa z wypłaty jeszcze jest czy już przehulałaś?:p Quote
Sara_i_Aris Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cześć Madziu! Wypłatę już dostałaś? W roku szkolnym też będziesz pracowała? Miki to mądrala. No co, chory jest, to niech Pańcia się nim opiekuje :lol: http://img264.imageshack.us/img264/8445/tnp8020133ei2.jpg Sama słodycz :loveu: Quote
Magda Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Witamy! Dużo się działo przez ostatnie dni. Sezon na papierosy się skończył, wypłata jest i teraz mam wolny weekend przed sobą:multi: W ciągu roku na pewno będę pomagać przy innych promocjach, ale jeszcze zobaczymy. Miki był u weta, bo pazurek nadal był spuchnięty i go bolał. Dostał tabletki i żel do smarowania. Kuracja 6-dniowa. Jeśli nic się nie zmieni zostanie on wyrwany (tego wolimy uniknąć). Chodzi sobie ładnie w skarpetce. Dzisiaj zrobiłam ciasto z przepisu z kalendarza. Siedzi jeszcze w piekarniku... zobaczymy co z tego będzie:razz: Jak baterie się naładują to wkleję kilka fot:p Pozdrawiamy! Quote
chihuahua Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 tYLKO NIE WKLEJAJ FOTEK CIASTA, BO JESTEM NA DIECIE... a PRZY MIKIM JUZ TRUDNO SIE OPANOWAC , A MIKI I CIASTO -NIEMOZLIWE.. Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :lol: :lol: ojej mamy nadzieje ze pazurka nie trzeba wyrywac:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: :placz: :placz: i oni tak na "zywca" beda rwac tego pazurka? matko:placz: :placz: :placz: piatek + wyplata = splukana w poniedzialek:lol: pewno ze wklei foty ciasta...chce nas wykonczyc!:lol: :lol: :lol: zapraszamy do nas! Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witam :) Ojejciu jejcju to nieciekawie z tym pazurkiem Mikusia mamy nadzieje ze ta 6-dniwa kuracja poskutkuje i bedzie wszystko dobrze...Zdrowiej Mikusiu :):iloveyou: Pozdrawiamy Was cieplusio:calus: Quote
Helga&Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć Madzia Biedny Mikuś, oby kuracja tabletkowo - maściowa pomogła:placz::placz: Czekam na fotki:cool3: Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cze Modzie! :grins: Jak Mikuś i jego pazur? Lepiej? Wypłate już wydałaś...? ;) Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='chihuahua']tYLKO NIE WKLEJAJ FOTEK CIASTA, BO JESTEM NA DIECIE... a PRZY MIKIM JUZ TRUDNO SIE OPANOWAC , A MIKI I CIASTO -NIEMOZLIWE.. Dobra. Nie zrobię Tobie tego:diabloti: [quote name='MAREA SHAPIRO']:lol: :lol: ojej mamy nadzieje ze pazurka nie trzeba wyrywac:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: i oni tak na "zywca" beda rwac tego pazurka? matko:placz: piatek + wyplata = splukana w poniedzialek:lol: pewno ze wklei foty ciasta...chce nas wykonczyc!:lol: :lol: :lol: zapraszamy do nas! No ja też mam taką nadzieję. Na razie się goi i jest lepiej. Wierzę, że obejdzie się bez ponownej wizyty u weta;) Wypłatę jeszcze mam. To co wydałam odda mi mama, bo to głównie za moje pieniądze robiłam jej zakupy:eviltong: Takie układy hihi [quote name='Kasia_zg'] Witam :) Ojejciu jejcju to nieciekawie z tym pazurkiem Mikusia mamy nadzieje ze ta 6-dniwa kuracja poskutkuje i bedzie wszystko dobrze...Zdrowiej Mikusiu :):iloveyou: Pozdrawiamy Was cieplusio:calus: My też mamy taką nadzieję. Dziękujemy:loveu: [quote name='PositiveThought']cześć Madziu, i gdzie te fotki? :p a wyrywanie pazurka znamy, niestety... głupi jaś, że głupi jaś to kroplówka i wpółprzytomny pies. trzymam kciuki! Już się ładują:razz: Weź mnie nie strasz! Ty wstrętna babo:x [quote name='Helga_psiaki']Cześć Madzia Biedny Mikuś, oby kuracja tabletkowo - maściowa pomogła:placz::placz: Czekam na fotki:cool3: [quote name='fidelek2']Cze Modzie! :grins: Jak Mikuś i jego pazur? Lepiej? Wypłate już wydałaś...? ;) Hej! Wszystko jest na razie na dobrej drodze, choć od czasu do czasu pobolewa go ta łapka. Chodzi dzielnie w skarpecie:p CDN Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Aga76']Mod wracaj na etat i to już! Już jestem:eviltong: Ciacho ze śliwkami Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Miki pierwszego dnia..... taka bida:-( Quote
Recommended Posts