Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']Czeeść Madziulka :multi:
Muli, muli, szlag mnie trafia:roll: Chociaż już się polepszyło..

A mnie to już brakuje określeń, żeby opisać urok Mikiego :loveu:

Aa, i byłam w Ikei i na własne oczy widziałam posłanko Mikusia, ach jak je wymacałam i wymiętoliłam:lol:

Ja wysiadłam wczoraj, bo strony ładowały mi się z 5 minut:shake:

Och jej:loveu:

I jak? Fajne, nie? Kupiłaś?:cool3:

[quote name='koregra']Oj posłanko w Ikei a ja nie wiem jakie :-(

Już znalazłaś?:razz:

[quote name='matusz5']Witamy z rana ;)

śliczne fotki :):loveu:

[quote name='koregra']No to witamy się sobotnio:lol:

Witajcie! Miło, że wpadliście:multi: Matusz5 muszę w końcu do Ciebie trafić...:lol:

[quote name='chihuahua']Jakie fajniusie zdjatka, no to czekam na powrot na duzooo dluzejjj

No mam nadzieję:p

[quote name='PositiveThought']witajcie w weekendzik

tęksnimy bałdzo...

Ja też:loveu: Ach te gaduły:loveu:

[quote name='MAREA SHAPIRO']hihi Gizmo po trwalej ondulacji:cool3:
miziaki dla obydwu panow :loveu:

Co?! Hahahahahaha:evil_lol:
Jeden wymiziany, a drugi pewnie też

[quote name='Asiaczek']A jakie były plany w stos. do Gizmo? Czego miał się spodziewać?
pzdr.

[quote name='fidelek2']pewnie Gizmo został ostrzyżony ze swoich lokersów :grins:

cze weekendowo!

Właśnie tak. Owca została ogolona:diabloti:

Ale dzisiaj było nuuuudno!:shake: Koniec sezonu, pogoda taka sobie. Z nudów rozwiązywałam krzyżówki i czytałam "Chwilę dla Ciebie":evil_lol: No po prostu koszmar. Jutro to ja zasnę... do tego tak zimno w tym cieniu...brr... Ale na pocieszenie dostałam 5 zgrzewek Tymbarków Egzotycznych. Tylko jak ja je wszystkie upchnę w lodówkę:crazyeye: Już napoiłam rodziców, jeszcze czekam na brata, żeby wepchnąć w niego:evil_lol:

Na szczęście jeszcze tylko 3 dni!! Jakieś 30 godzin...:cool1: Spoko :cool1:

Posted

Jak przez ten miesiąc który byłam na wakacjach Miki zarósł sierściuchem sweetaśny jest :loveu: A Gizuś kropka w kropke jak Harry.

Ja zapraszam do Haroldowej galerii na wakacyjne fotencje.

Wimiziaj odemnie oba psiacki

Posted

Witajcie poniedziałkowo (Kasiu:cool3::evil_lol:). Jestem już od godziny, ale przez te zaległości dopiero teraz mogę przyjść do siebie. Właśnie teraz dogo musi zaczynać mulić:mad: Postaram się wpaść później do Waszych galerii:loveu:

Teraz muszę się zająć Mikim, bo coś się z nim dzieje:-( Nie jest już taki wesoły, mama zauważyła, że stał się nerwowy, gryzie łapy... Trzęsie się jak wychodzę do pracy, a moją nieobecność przesypia (nawet nie chce wychodzić na spacery). Moja kruszyna. Trzeba poświęcić mu trochę czasu.

Do napisania!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Witajcie poniedziałkowo (Kasiu:cool3::evil_lol:). Jestem już od godziny, ale przez te zaległości dopiero teraz mogę przyjść do siebie. Właśnie teraz dogo musi zaczynać mulić:mad: Postaram się wpaść później do Waszych galerii:loveu:

Teraz muszę się zająć Mikim, bo coś się z nim dzieje:-( Nie jest już taki wesoły, mama zauważyła, że stał się nerwowy, gryzie łapy... Trzęsie się jak wychodzę do pracy, a moją nieobecność przesypia (nawet nie chce wychodzić na spacery). Moja kruszyna. Trzeba poświęcić mu trochę czasu.

Do napisania!

Biedny Mikuliński :(:( Magda witaj znowu:):)

Posted

Miki już w lepszym humorze. Został wykapany, wyrównany na włosiu, wybawiony i teraz smacznie śpi w swoim łóżeczku:loveu:

Kasiu wcześniej dałam już zdjęcie wygolonego Gizma:eviltong:

Miksiu

Zuzia przed

i po