Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przepraszam, że mnie nie ma:placz: i znowu nie będzie... Jadę na działeczkę, maluje ściany i potem praca, tak więc będę dopiero w poniedziałek:-( Jak wrócę to odpiszę na wszystko:p

Pozdrawiamy!

Posted

Cze Papierośnico! :grins:

Nie przemęczaj sie za bardzo bo jak już będziesz wolna/zwolniona z wszelkich domowo-pracowych obowiazków to nie będziesz miała już siły tu nam władzować! :eviltong:

Posted

Cześć Madziu - zapracowana kobitko :lol: teraz ja tak mogę napisać :eviltong: Ja dzisiaj leniu****e mam dzień wolny, a jutro wracam na 17 :eviltong: Ale tez tylko do końca miesiąca pracujesz tak? Czy będziesz sobie tez tam dorabiała w roku szkolnym?

Mizianki dla Mikulińskiego :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']oj Madzik, Madzik, a wydawałoby się, że w wakacje będzie Ciebie więcej...

[quote name='Anusia & Alutka']Hey Miss Cygaretka!
Jak wpadniesz kiedys to zaszczyc nas swoja obecnoscia.

Pozdrawiamy :loveu: TRUJAKU TY!!

[quote name='chihuahua']Cale szczescie , ze Mikiem nie dalas na imie Malboro albo LM!!

[quote name='fidelek2']Cze Papierośnico! :grins:

Nie przemęczaj sie za bardzo bo jak już będziesz wolna/zwolniona z wszelkich domowo-pracowych obowiazków to nie będziesz miała już siły tu nam władzować! :eviltong:

[quote name='Kasia_zg']

Czesc kobieto zapracowana :)
Ależ Ty sie napracujesz...zameczą Cie i w domu i w pracy...a my tu tesknimi za Mikulkiem i Tobą Pozrdawiamy:buzi:

[quote name='matusz5']Witamy wieczornie ;)

Co u WAS?

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!
I jak idzie interes papierosowy?
Mała kulka szczęścia :loveu:

[quote name='PositiveThought']cze Madźka, jutro znów do pracy :p

te papierochy to chyba śnią Ci się po nocach...

[quote name='chihuahua']No , nie zdziwilabym sie gdyby sie naprawde snily:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='fidelek2']widzę u Władzy Papierosowej zielone światełko :eviltong:

ciekawe czy tu przyjdzie....

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu - zapracowana kobitko :lol: teraz ja tak mogę napisać :eviltong: Ja dzisiaj leniu****e mam dzień wolny, a jutro wracam na 17 :eviltong: Ale tez tylko do końca miesiąca pracujesz tak? Czy będziesz sobie tez tam dorabiała w roku szkolnym?

Mizianki dla Mikulińskiego :loveu:

Jestem, żeby nie było:eviltong: Niedawno wróciłam z działki i od razu przyciągnął mnie komputer. Nawet nie zdążyłam się rozpakować... Jeszcze tylko weekend i od poniedziałku myślę, że tutaj posiedzę dłużej:multi: Papierosy mi się na szczęście nie śnią (gorzej by było gdyby śniły mi się jakieś choroby związane z paleniem:lol:, albo ludzie). Pracuje jeszcze ten i przyszły weekend. Rozmawiałam już z koleżankami i ustaliłyśmy, że jeżeli trafi się jakaś praca w weekend w roku szkolnym to chętnie weźmiemy. Moja szefowa zajmuje się "werbowaniem" do pracy na stanowisku hostessy np. w firmie MILKA przy sprzedaży czekolad, wafelków itd. Będzie wesoło:p

Miki odsypia nieprzespane noce, bo narodził się w nim instynkt myśliwski i cały czas pilnował w oknie czy aby jakiś zając nie urzęduje na jego terenie...jednego nawet pogonił w żywopłot, a potem dostało się mu za wykopanie dziury w miejscu, gdzie wyżej wspomniany zając ucztował:evil_lol: Aha... i pogonił jastrzębia:crazyeye: Latałam za nim jak głupia, bo się bałam, że jeszcze go porwie (naczytałam sie za dużo)

To tyle. Teraz zajmuje się pracą na forum i wpadnę jeszcze wstawić zdjęcia.:multi:

Posted

Czeeść Madziulka :multi:
Muli, muli, szlag mnie trafia:roll: Chociaż już się polepszyło..

A mnie to już brakuje określeń, żeby opisać urok Mikiego :loveu:

Aa, i byłam w Ikei i na własne oczy widziałam posłanko Mikusia, ach jak je wymacałam i wymiętoliłam:lol: