chihuahua Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzieki powiem jej , jest nadziana wiec sie zgodzi:lol:, A Miki gdzie??? Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Miki z Władzą sprzedaje papierochy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Magda dzie Ty sie wloczysz jak my tu tesknimy??? Quote
Aga76 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cze Madzia :loveu: papierosowa damo :evil_lol: Jak się kręci tytoniowy biznes? Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Magda wraccaj!! tylko fajki jej w makówce:shake: niech tylko tu przyjdzie, a już jej nie wypuścimy:diabloti: Quote
chihuahua Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dobrze godosz Helga , dobrze godosz!!!:mad::mad: Quote
Magda Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Przepraszam, że mnie nie ma:placz: i znowu nie będzie... Jadę na działeczkę, maluje ściany i potem praca, tak więc będę dopiero w poniedziałek:-( Jak wrócę to odpiszę na wszystko:p Pozdrawiamy! Quote
Anusia & Alutka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hey Miss Cygaretka! Jak wpadniesz kiedys to zaszczyc nas swoja obecnoscia. Pozdrawiamy :loveu: TRUJAKU TY!! Quote
chihuahua Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cale szczescie , ze Mikiem nie dalas na imie Malboro albo LM!! Quote
Kasia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cze Papierośnico! :grins: Nie przemęczaj sie za bardzo bo jak już będziesz wolna/zwolniona z wszelkich domowo-pracowych obowiazków to nie będziesz miała już siły tu nam władzować! :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czesc kobieto zapracowana :) Ależ Ty sie napracujesz...zameczą Cie i w domu i w pracy...a my tu tesknimi za Mikulkiem i Tobą Pozrdawiamy:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć Madziu - zapracowana kobitko :lol: teraz ja tak mogę napisać :eviltong: Ja dzisiaj leniu****e mam dzień wolny, a jutro wracam na 17 :eviltong: Ale tez tylko do końca miesiąca pracujesz tak? Czy będziesz sobie tez tam dorabiała w roku szkolnym? Mizianki dla Mikulińskiego :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć Madziu! I jak idzie interes papierosowy? http://img255.imageshack.us/img255/9728/p7250020ng1.jpg Mała kulka szczęścia :loveu: Quote
chihuahua Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No , nie zdziwilabym sie gdyby sie naprawde snily:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 widzę u Władzy Papierosowej zielone światełko :eviltong: ciekawe czy tu przyjdzie.... Quote
Magda Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='PositiveThought']oj Madzik, Madzik, a wydawałoby się, że w wakacje będzie Ciebie więcej... [quote name='Anusia & Alutka']Hey Miss Cygaretka! Jak wpadniesz kiedys to zaszczyc nas swoja obecnoscia. Pozdrawiamy :loveu: TRUJAKU TY!! [quote name='chihuahua']Cale szczescie , ze Mikiem nie dalas na imie Malboro albo LM!! [quote name='fidelek2']Cze Papierośnico! :grins: Nie przemęczaj sie za bardzo bo jak już będziesz wolna/zwolniona z wszelkich domowo-pracowych obowiazków to nie będziesz miała już siły tu nam władzować! :eviltong: [quote name='Kasia_zg']Czesc kobieto zapracowana :) Ależ Ty sie napracujesz...zameczą Cie i w domu i w pracy...a my tu tesknimi za Mikulkiem i Tobą Pozrdawiamy:buzi: [quote name='matusz5']Witamy wieczornie ;) Co u WAS? [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! I jak idzie interes papierosowy? Mała kulka szczęścia :loveu: [quote name='PositiveThought']cze Madźka, jutro znów do pracy :p te papierochy to chyba śnią Ci się po nocach... [quote name='chihuahua']No , nie zdziwilabym sie gdyby sie naprawde snily:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='fidelek2']widzę u Władzy Papierosowej zielone światełko :eviltong: ciekawe czy tu przyjdzie.... [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu - zapracowana kobitko :lol: teraz ja tak mogę napisać :eviltong: Ja dzisiaj leniu****e mam dzień wolny, a jutro wracam na 17 :eviltong: Ale tez tylko do końca miesiąca pracujesz tak? Czy będziesz sobie tez tam dorabiała w roku szkolnym? Mizianki dla Mikulińskiego :loveu: Jestem, żeby nie było:eviltong: Niedawno wróciłam z działki i od razu przyciągnął mnie komputer. Nawet nie zdążyłam się rozpakować... Jeszcze tylko weekend i od poniedziałku myślę, że tutaj posiedzę dłużej:multi: Papierosy mi się na szczęście nie śnią (gorzej by było gdyby śniły mi się jakieś choroby związane z paleniem:lol:, albo ludzie). Pracuje jeszcze ten i przyszły weekend. Rozmawiałam już z koleżankami i ustaliłyśmy, że jeżeli trafi się jakaś praca w weekend w roku szkolnym to chętnie weźmiemy. Moja szefowa zajmuje się "werbowaniem" do pracy na stanowisku hostessy np. w firmie MILKA przy sprzedaży czekolad, wafelków itd. Będzie wesoło:p Miki odsypia nieprzespane noce, bo narodził się w nim instynkt myśliwski i cały czas pilnował w oknie czy aby jakiś zając nie urzęduje na jego terenie...jednego nawet pogonił w żywopłot, a potem dostało się mu za wykopanie dziury w miejscu, gdzie wyżej wspomniany zając ucztował:evil_lol: Aha... i pogonił jastrzębia:crazyeye: Latałam za nim jak głupia, bo się bałam, że jeszcze go porwie (naczytałam sie za dużo) To tyle. Teraz zajmuje się pracą na forum i wpadnę jeszcze wstawić zdjęcia.:multi: Quote
Magda Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 I na do widzenia porcyjka zdjęć:loveu: Gizmo jeszcze nie wie co go czeka Dwa ogonki kochana owieczka:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czeeść Madziulka :multi: Muli, muli, szlag mnie trafia:roll: Chociaż już się polepszyło.. A mnie to już brakuje określeń, żeby opisać urok Mikiego :loveu: Aa, i byłam w Ikei i na własne oczy widziałam posłanko Mikusia, ach jak je wymacałam i wymiętoliłam:lol: Quote
koregra Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Oj posłanko w Ikei a ja nie wiem jakie :-( Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Piękne, mięciutkie, czerwone w jasne łapki:loveu: Quote
Recommended Posts