Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witajcie Kochani!:loveu: Strasznie się stęskniłam za Wami:multi: Sierpień nie należy do wakacji (przynajmniej dla mnie). Cały czas gdzieś latam... Przeprowadzka się zbliża, a tu jeszcze mebli nie ma. Ściany nie pomalowane (dobrze, że kolor wybrany). Niech mi ktoś pomoże!!:placz: Wpadam tylko na moment, sprawdzam pocztę, przelecę po swoim obszarach:evil_lol: i wylatuję. Aaa.... zabierzcie moją mamę! Ma urlop i głupieje! W tej chwili śpiewa "Spidee Gonzalesa" (czy jak to się tam pisze):crazyeye::cool1: Fotki zaraz wkleję Quote
Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Hmm...w pracy bardzo fajnie:p I wesoło przede wszystkim. Ludzie bardzo mili, uśmiechnięci, zagadają. Dostałyśmy z koleżanką 4 zaproszenia na imprezy po pracy:lol: Oczywiście my grzeczne dziewczynki nigdzie z obcymi chłopami nie łaziłyśmy:eviltong: Robili sobie z nami zdjęcia... hihi Najgorsze jest to zmęczenie, bo jednak 10 godzin w jednym miejscu to kupa czasu. Jak wstaję po 8 to wracam do domu o 21 (dojazd zajmuje 20min) i od razu idę spać, bo rano znowu do pracy. Jednak nie narzekamy. Mikuchnek Quote
Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ojej te zdjęcia już były:lol: A niech będą. Wkleję kolejne zachód:loveu: takie były upały, że pies chował się pod łóżkiem:-o Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To pełen GIT jak nie narzekacie! :p Hihi, te zdjecia juz tu były :eviltong: Quote
Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Oj cicho!:eviltong: Zmniejszam kolejne Quote
Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Na początek coś specjalnego:diabloti: Pies z nudów nie wiedział co robić:lol: Quote
Magda Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='PositiveThought']hej Madzik! co za minka, mały potargany pycholek :loveu: no to fajnie, najważniejsze, że wesoło i że z koleżanką (; Hihi Ja się cieszę, że to tylko w weekendy:evil_lol: Moja słodycz:loveu: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kochany Mikulek Nareszcie:multi: Ten pycholek to mi się już nie raz przyśnił:loveu: Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witaj Madziu :) Jak ja sie stesknilam za slodkim pycholkiem Mikusia:loveu: Fajna masz tą prace a najwazniejsze że jestes z niej zadowolona :) Pozdrawiamy Cieplusienko :calus: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='chihuahua']Miki ladnie to tak jadra pokazywac??? ma chlopak to pokazuje nie...hihi:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Madzika Ma dzika bestio:diabloti::diabloti: gdzie Ty pracujesz?????? Quote
Aga76 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cze Madzia :buzi: Mikusiowe rodzynasy :sweetCyb: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy :multi: Zaś weekend, zaś Madźki nie będzie bo polazła handlarować...:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aga76 napisał(a):Cze Madzia :buzi: Mikusiowe rodzynasy :sweetCyb::diabloti: :diabloti: :diabloti: :p :p :p Quote
chihuahua Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No i ma co pokazac :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Magda Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No przyszłam w końcu. Zmęczona, ale przyszłam. Powinniście to docenić:eviltong: Helga o pracy napisałam kilka stron wcześniej -> przy papierosach;) Miałam ambicje wkleić zdjęcia, a tu d***. Nie mogę ich znaleźć w gąszczu folderów. Nawet nie pamiętam czy je zgrywałam....:lol: Oj starość nie radość. Jeszcze jutro się pomęczę i w końcu muszę do Was zajrzeć! Proszę krzyczeć to wtedy może mi to jakoś szybciej pójdzie:cool1: Quote
koregra Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej Madziu, wracaj do nas na dłużej:lol: Fajowy masz banerek;) Quote
Magda Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 koregra napisał(a):Hej Madziu, wracaj do nas na dłużej:lol: Fajowy masz banerek;) Wrócę.... będą trochę kłopoty, bo mama ma urlop i ciągle mnie zabiera na jakieś zakupy itd.:lol: Jak już sobie pójdzie do pracy to wtedy zagoszczę na dłużej. A dziękuję:p Quote
madziasto4 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Umfa umfa umfa fa Czeeść papierośnico :eviltong: Quote
koregra Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wrócę.... będą trochę kłopoty, bo mama ma urlop i ciągle mnie zabiera na jakieś zakupy itd.:lol: Jak już sobie pójdzie do pracy to wtedy zagoszczę na dłużej. No ja myślę bo my tu tęsknimy:p Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 PositiveThought napisał(a): ej, a Ty może paradujesz przebrana za wielkiego papierocha? widziałam takich ostatnio :lol: 'Męskie bez filtra' :p kiedyś takie widziałam, czy jeszcze są...? Quote
chihuahua Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Mam prosbe , bo kuzynkaona kupila yorka i nie wie co zrobi , bo nie hce ( pies) zadnych suchyh , wcina tylko mokre (Animonde i Belcando) i ona sie pytala czy moze zywic psa mokra karma i zy to zdrowe? Moze?Tu jest duzo psiomaniakow wiec sie pytam. Pliss odpowiedzcie , bo wyjde na debilke , ze nie wiem:-(:-( Quote
koregra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Moja Cori też nie chciała jeść ale po belcando strasznie dużo siusiała zmieniliśmy na hils i było super, Animondy nie chciała nawet powąchać:evil_lol: ale teraz przechodzimy na suche może się uda;) Polecam raczej hils z mokrej karmy;) Quote
Recommended Posts