Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Witajcie Kochani!:loveu:
Strasznie się stęskniłam za Wami:multi: Sierpień nie należy do wakacji (przynajmniej dla mnie). Cały czas gdzieś latam... Przeprowadzka się zbliża, a tu jeszcze mebli nie ma. Ściany nie pomalowane (dobrze, że kolor wybrany). Niech mi ktoś pomoże!!:placz:

Wpadam tylko na moment, sprawdzam pocztę, przelecę po swoim obszarach:evil_lol: i wylatuję.

Aaa.... zabierzcie moją mamę! Ma urlop i głupieje! W tej chwili śpiewa "Spidee Gonzalesa" (czy jak to się tam pisze):crazyeye::cool1:

Fotki zaraz wkleję

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hmm...w pracy bardzo fajnie:p I wesoło przede wszystkim. Ludzie bardzo mili, uśmiechnięci, zagadają. Dostałyśmy z koleżanką 4 zaproszenia na imprezy po pracy:lol: Oczywiście my grzeczne dziewczynki nigdzie z obcymi chłopami nie łaziłyśmy:eviltong: Robili sobie z nami zdjęcia... hihi Najgorsze jest to zmęczenie, bo jednak 10 godzin w jednym miejscu to kupa czasu. Jak wstaję po 8 to wracam do domu o 21 (dojazd zajmuje 20min) i od razu idę spać, bo rano znowu do pracy. Jednak nie narzekamy.

Mikuchnek

Posted

[quote name='PositiveThought']hej Madzik!

co za minka, mały potargany pycholek :loveu:

no to fajnie, najważniejsze, że wesoło i że z koleżanką (;

Hihi
Ja się cieszę, że to tylko w weekendy:evil_lol:

Moja słodycz:loveu:

Posted

Witaj Madziu :)
Jak ja sie stesknilam za slodkim pycholkiem Mikusia:loveu:
Fajna masz tą prace a najwazniejsze że jestes z niej zadowolona :)
Pozdrawiamy Cieplusienko :calus:

Posted

No przyszłam w końcu. Zmęczona, ale przyszłam. Powinniście to docenić:eviltong:

Helga o pracy napisałam kilka stron wcześniej -> przy papierosach;)

Miałam ambicje wkleić zdjęcia, a tu d***. Nie mogę ich znaleźć w gąszczu folderów. Nawet nie pamiętam czy je zgrywałam....:lol: Oj starość nie radość.

Jeszcze jutro się pomęczę i w końcu muszę do Was zajrzeć! Proszę krzyczeć to wtedy może mi to jakoś szybciej pójdzie:cool1:

Posted

koregra napisał(a):
Hej Madziu, wracaj do nas na dłużej:lol:
Fajowy masz banerek;)

Wrócę.... będą trochę kłopoty, bo mama ma urlop i ciągle mnie zabiera na jakieś zakupy itd.:lol: Jak już sobie pójdzie do pracy to wtedy zagoszczę na dłużej.

A dziękuję:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Wrócę.... będą trochę kłopoty, bo mama ma urlop i ciągle mnie zabiera na jakieś zakupy itd.:lol: Jak już sobie pójdzie do pracy to wtedy zagoszczę na dłużej.

No ja myślę bo my tu tęsknimy:p

Posted

PositiveThought napisał(a):

ej, a Ty może paradujesz przebrana za wielkiego papierocha? widziałam takich ostatnio :lol:

'Męskie bez filtra' :p
kiedyś takie widziałam, czy jeszcze są...?

Posted

Mam prosbe , bo kuzynkaona kupila yorka i nie wie co zrobi , bo nie hce ( pies) zadnych suchyh , wcina tylko mokre (Animonde i Belcando) i ona sie pytala czy moze zywic psa mokra karma i zy to zdrowe? Moze?Tu jest duzo psiomaniakow wiec sie pytam. Pliss odpowiedzcie , bo wyjde na debilke , ze nie wiem:-(:-(

Posted

Moja Cori też nie chciała jeść ale po belcando strasznie dużo siusiała zmieniliśmy na hils i było super, Animondy nie chciała nawet powąchać:evil_lol: ale teraz przechodzimy na suche może się uda;)
Polecam raczej hils z mokrej karmy;)