Patikujek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 hej hej co tam słychać wy mi tu o udkach rozprawiacie i aż sie głodna zrobiłam:evil_lol: Pozdrowionka Pati & Baksymilian Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 przylizie ale pewnie nie wczesniej jak w południe albo i po... i pewnie zaś jakies samkołyki ze sobą przytarga...:roll: Quote
Magda Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Sis :multi: Ja też kcem z Oskarciem na plaże, ja w ogole kcem Oskarcia tutaj :placz: A z praca to rzeczywiscie nie bedziesz miała zle, bo w weekendy ne zdazysz sie tak bardzo zmeczyc :eviltong: Oj wierzę, że tęsknisz;) Już niedługo SIS:loveu: NO i właśnie taka praca najlepsza. Będę miała cały tydzień na odpoczynek:razz: Asiaczek napisał(a):Cudna ta Baba!!!:lol: Pzdr. A jaka wielka. No cóż przeciwieństwa się przyciągają. To jest Mikiego dziewczyna:lol: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Ty nas po prostu torturujesz pisząc o takich pysznościach :mad: Ja od samego początku wiedziałam, że nadejdzie ten moment uciekających kurczaków. Przecież Miki to sadysta! A jego pańcia też :obrazic: Nawet ciastem się nie podzieli, phi :obrazic: Same chciałyście!:eviltong: Ja się nie mieszam między kurczaka i Mikiego. Niech rozwiązują swoje problemy sami:evil_lol: PositiveThought napisał(a):bu bu bu, Madzia, Ty rządzisz, zrób coś! zatrzymaj to! A co! Powiedz kto, co i gdzie:lmaa::x Patikujek_Zabrze napisał(a):hej hej co tam słychać wy mi tu o udkach rozprawiacie i aż sie głodna zrobiłam:evil_lol: Pozdrowionka Pati & Baksymilian To ty też udkowy potwór jesteś?:evil_lol: PositiveThought napisał(a):cześć Miki, pozdrów pańcię i powiedz, żeby przylazła tu wogle. buziaki! fidelek2 napisał(a):przylizie ale pewnie nie wczesniej jak w południe albo i po... i pewnie zaś jakies samkołyki ze sobą przytarga...:roll: koregra napisał(a):Witam Mikulka i jego Pańcię Przyjlazłam. Oglądałam film do późnej nocy i wstałam przed południem... Najgorsze jest to, że sama się wcześniej nie obudzę. Jak chcę wcześniej to muszę nastawić budzik:mad: NUDA!!:mdleje: Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jak to Magdaleno - pojechałaś na wakejszyn i masz NUDA? Niedobrze... Quote
Magda Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Gdybym kurka znała Poznań jak Koszalin to już by mnie tu nie było:cool1: Znałam trasy podstawowych tramwajów, ale właśnie się dowiedziałam, że je zmienili:mad: Dlatego teraz muszę czekać na resztę i może wybierzemy się w końcu do jakiegoś centrum na zakupy. Kaska nie może się marnować:evil_lol: Mama dała to trzeba iść wydać hihi Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 O tak. Dobre myślenie - jak jest kasa to nie wolno jej za długo nieużytkować! Ja to od razu jak ma coś na wydaniwe to wydaję i na nic nie czekam :p Quote
Magda Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Oj dawno nie było Mikusia.... nie mam siły.... nic nie robię! Idę po ciasto...... Quote
Magda Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Zakupów nie było... postanowiliśmy iść na stary rynek i sie trochę rozerwać. Kaska nie ucieknie:razz: hihi... Jestem pierwsza:eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Haha, ale cwaniara z tej naszej Władzy :diabloti: Witamy piątkowo!!! Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 witamy:) A Ty Magda w Poznaniu byłaś? na tych zaQpach....;) Quote
Magda Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 fidelek2 napisał(a):Haha, ale cwaniara z tej naszej Władzy :diabloti: Witamy piątkowo!!! Sasasasa.... ale byłam pierwsza!:diabloti: Helga_psiaki napisał(a):witamy:) A Ty Magda w Poznaniu byłaś? na tych zaQpach....;) I nadal jestem:p Do domu wracam 3 VIII PositiveThought napisał(a):dzień dobry szanownej władzy. Witam szanowną koleżankę;) Quote
Magda Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 "O zachodzie słońca":p Nowoczesne poidełko Pan na włościach:lol: Tam w tle jest Mikuś:lol: Quote
Magda Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Kaczka:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Magda_Miki napisał(a): Tam w tle jest Mikuś:lol: http://img248.imageshack.us/img248/8803/p7150078ak5.jpg i kurak :p Quote
spacerowiczka Gosia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :lol: bardzo ładna jest twarzyczka Mikusia :lol: jest taka akurat, mnie podobają się takie Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [CENTER]Miki + zachód zostałam zaspokojona :cool3: [/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cześć Siostra :multi: Dobrze z Mikulinskim sie macie z tą działeczka, jest gdzie wyskoczyc, a jaki pies zadowolony i wybiegany, az milo popatrzec :loveu: śliczne zacody slonca, ja kurcze jeszcze nie widzialam zadnego tutaj, a przeca nad morzem sa takie piekne :loveu: No i wiesz co Ci powiem - pies Ci zarasta :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Witamy się ;) Miki śliczny, fajnie jest obcięty Twój york:loveu::loveu: http://img62.imageshack.us/img62/1748/p7150088gq6.jpg Quote
Sara_i_Aris Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cześć Madziu! Ja nawet nie wiedziałam, że ty do Poznania wyjechałaś :oops: Jakoś mi z głowy wyleciało... http://img62.imageshack.us/img62/2773/p7150085sr2.jpg To zdjęcie mi się bardzo, bardzo, bardzo a to bardzo podoba :loveu: Te ujęcie, poza Mikusia, zachód słońca - mhm, cudo :loveu: Quote
Recommended Posts