Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Witaj Madgo!!! :lol:

Trzymamy kciuki za świniorka!

Mi się też podoba decyzja Admina o nienaliczaniu postów na FB i Offie ;)

Madziu, jak długo możesz zostać w tym szpitalu?

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaj Madziu!
Już jutro zabieg? Ale ten czas szybko leci... (miało być dzisiaj, co nie, uciekinierko? :razz: ).
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do nas cała i zdrowa :thumbs:

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]Eee tam, mówi się trudno :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]A co robi kawaler Miki?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote]

Teraz kawaler Miki urzęduje na oknie, a szczegółowo mówiąc to śpi:lol:

[quote name='fidelek2']Witaj Madgo!!! :lol:

Trzymamy kciuki za świniorka!

Mi się też podoba decyzja Admina o nienaliczaniu postów na FB i Offie ;)

Madziu, jak długo możesz zostać w tym szpitalu?[/quote]

[quote name='madziasto4']Cześć ;)

To na którą jutro masz się stawić na zabieg? Będę w szkole kciuki trzymać :loveu:

Wyściskaj prosiaka :calus:[/quote]

[quote name='Pegaza']Witaj Madziu:p
będe trzymać [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/3156.gif[/IMG]za Ciebie i futrzaczka chorego
wracaj do nas prędziutko:p[/quote]

[quote name='Yorkie']Witaj Madziu!
Już jutro zabieg? Ale ten czas szybko leci... (miało być dzisiaj, co nie, uciekinierko? :razz: ).
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do nas cała i zdrowa :thumbs:[/quote]

Już piszę. Zacznę ode mnie. Przed chwilką dzwonił lekarz i przesunął zabieg na poniedziałek:cool1: Tak, więc lecę do lodówki:bigcool:

Świnka dostała kolejny zastrzyk i jutro znowu wizyta. Mała nie chce jeść, mało się rusza. Na szczęście dostałam krople z wit. C, które mam jej podawać. Jestem dobrej myśli:loveu::loveu:

Posted

Cześc Madziu!:multi:

No to przyjdzie nam w poniedziałek trzymać kciukasy.Madziu, będzie ok.Trzymaj się .:loveu:

buziaczki dla Was!

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia Ty do lodówki a ja do barku po coś słodkiego ja chyba nigdy nie schudne tych 4 kilo tylko ze 4 jeszcze przytyje:mad:[/quote]

HA! Zjadłam 2 miseczki lodów i kilka ptasich mleczek:evil_lol: Przed chwilką jeszcze kolacja... I pomyśleć, że jeszcze nie ważę 80kg:lol:

[quote name='Asia&Misia']Grupowe chudnięcie??? Najlepszy jest alerobik! Wstawac leniuszki!! :evil_lol:[/quote]

Jestem za leniwa na takie skakanie:lol: Wolę oglądać aerobik w TV:evil_lol:

[quote name='Alka']Cześc Madziu!:multi:

No to przyjdzie nam w poniedziałek trzymać kciukasy.Madziu, będzie ok.Trzymaj się .:loveu:

buziaczki dla Was![/quote]

Hej Alu!
No mam nadzieję, że będziecie trzymać:razz::p Jutro polatam po galeryjkach.

Zaraz wrzucam Mikiego do wanny:diabloti:

Hahahahaha....Miki właśnie siedzi na oknie i drapie w szybę do......pszczoły:evil_lol:

Posted

Witajcie kochani
wybaczcie że się nie odzywam, ale czytam wszystko. Nie pisze na forum bo się trochę zraziłam, jest tu coraz gorzej, a te kłótnie tragedia :-(
Pozdrawiam gorąco
P.S. co do kąpieli Mikiego to foteczki z kąpieli mile widziane :cool3:

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cześć Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]To niech żyje lodówka, do poniedziałku...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='koregra']Witajcie kochani
wybaczcie że się nie odzywam, ale czytam wszystko. Nie pisze na forum bo się trochę zraziłam, jest tu coraz gorzej, a te kłótnie tragedia :-(
Pozdrawiam gorąco
P.S. co do kąpieli Mikiego to foteczki z kąpieli mile widziane :cool3:[/quote]

Hej Kamilko!
Tragedia z yorkami...:-( Kiedy będzie koniec?:mad:

Fotek kąpielowych nie mam:shake:

[quote name='pysiulka86']Fajniusie fotki :loveu: :loveu: :loveu: a piesio poprostu śliczny :)[/quote]

Dzięki!

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cześć Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]To niech żyje lodówka, do poniedziałku...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote]

Hej!

Jakoś nie mam weny do pisania... Mam yorkowo - forumowego doła:angryy: I szczerze mówiąc myślałam, że naliczanie postów skończy się dopiero teraz i zostawią naliczone posty. Zdążyłam się przyzwyczaić do swoich:evil_lol:

Miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie jak dawniej:loveu:

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Mówi się trudno, niebieskie łapki są śliczne :loveu: Schudłam przez noc, aż miło hihihi - na takie upały jak znalazł :wink:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Mówi się trudno, niebieskie łapki są śliczne :loveu: Schudłam przez noc, aż miło hihihi - na takie upały jak znalazł :wink:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote]

Mi to nie przeszkadza. Nie patrzę na ilość postów, ale na ich jakość:p

Dobra lecę do innych

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej Kamilko!
Tragedia z yorkami...:-( Kiedy będzie koniec?:mad:

[/quote]
Madziu, mnie włos się jeży na głowie kiedy tam wchodzę ... miliony pozakładanych podobnych tematów ,nie trzymanie się treści topików , ogólnie jedno wielkie miszmasz...:diabloti:

z rozrzewnieniem wspominam 'nasze stare" forum ,aż chciało się pisać.

Posted

[quote name='Magda_Miki']To prawda! Ale ja tylko czekam na Admina. Pomożecie mi i posprzątamy. Ja będę od czarnej roboty:diabloti:[/quote]
zobacz o czym piszą i co wklejają na "spotkanka na wystawach"

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Alka']zobacz o czym piszą i co wklejają na "spotkanka na wystawach"[/quote]

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote]

Wiem, wiem... najgorsze jest to, że nawet jak się napiszę, żeby przestać tak robić to oni na to nie patrzą:shake: Piszą dalej:mad:

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]W temacie TYLKO FOTY... również żenada, i niestety większość wątków zatraciła swoja początkową atmosferę. Już nie wspomnę o nagonce... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote]
Szkoda słów...:diabloti:
kilkakrotnie chciałam zwrócić uwagę , ale wiem ,że to bez sensu.Pisze jak byk "Zadnych komentarzy".Zwykle komentowaliśmy za dobrych czasów na offie i wszystkim to pasowało.Był osobny temacik "cztery "pory roku " i tam zapodawaliśmy różniste foteczki i komentarze. Inny był do śmiesznych fotek , ateraz jakieś mineczki, kiteczki i bóg wie co jeszcze...:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']No to może założymy temat z najlepszymi komentarzami na forum:diabloti:[/quote]

:roflt: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred]brak mi słów[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :roflt: