Teklunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Nie wyglądasz na niską osobę. Ile mierzysz?:cool3:163 cm............ Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Daga pod prysznic! Marsz!:mad: [FONT=Comic Sans MS]Już pędze :eviltong:[/FONT] [quote name='Teklunia']a co, Daga brzydko pachnie, ze ją pod prysznic wysyłasz? :evil_lol: [FONT=Book Antiqua]sorki Daguś za ten zarcik :buzi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hehe spoko Kasiu:mad: :eviltong:[/FONT] [quote name='Teklunia']163 cm............ [FONT=Comic Sans MS]O to dokładnie tyle co ja, no chyba, ze urosłam od zeszłego roku :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wagowo jednak się różnimy ja mam gdzieś z 52 kg :eviltong: Kawał baby ze mnie :cool3:[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Teklunia']a co, Daga brzydko pachnie, ze ją pod prysznic wysyłasz? :evil_lol: [FONT=Book Antiqua]sorki Daguś za ten zarcik :buzi:[/FONT] hahahahaha.........:evil_lol::evil_lol: [quote name='Teklunia']163 cm............ Pff....jaka tam malutka. W sam raz:cool3: Quote
koregra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ja nienawidzę tego paskudztwa. Tfuu!!:mad: Jak spalę to mam pewność, że nie wróci:diabloti: JA i MIKI I JA:evil_lol: No niezła laska :cool3: [quote name='Teklunia']no i dalej nie wiem od czego tak Cie rece bola... zdjęc faktycznie sporo powstawiałas, ale nie napisałas jakoś dużo ;) duża jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ten nie miał w zeszłym roku ani jednego kleszcza... w tym jeszcze też nie :) strasznie sie ciesze :multi: Cori miała jednego takiego jeszcze dobrze nie wbitego jak była mała, teraz zakrapiamy ją i na razie nie mamy kleszczy. Ale też nie wyciągałabym tylko zleciłabym mężulkowi - a co:evil_lol: Quote
Magda Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 koregra napisał(a):No niezła laska :cool3: Cori miała jednego takiego jeszcze dobrze nie wbitego jak była mała, teraz zakrapiamy ją i na razie nie mamy kleszczy. Ale też nie wyciągałabym tylko zleciłabym mężulkowi - a co:evil_lol: Ja też zakropiłam ostatnio, ale i tak przyniósł:mad: Muszę kupić obróżkę, żeby zwiększyć nasze szanse:evil_lol: Quote
koregra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Cori jest leniuchem i nawet na spacerki nie chce wychodzić. Tylko jak gdzieś autkiem jedziemy to lubi, ale pod domem to nie, więc mamy też mniejsze szanse niż u szalonego Mikiego:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hallo Magdaleno![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Proszę mi tu nie zasypiać![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przeca młodą godzinę mmay, wyśpisz się jutro :evil_lol:[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 koregra napisał(a):Cori jest leniuchem i nawet na spacerki nie chce wychodzić. Tylko jak gdzieś autkiem jedziemy to lubi, ale pod domem to nie, więc mamy też mniejsze szanse niż u szalonego Mikiego:lol: Kochany leniuszek:loveu: Ucałuj ją od nas Quote
Magda Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hallo Magdaleno![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Proszę mi tu nie zasypiać![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przeca młodą godzinę mmay, wyśpisz się jutro :evil_lol:[/FONT] Może u Ciebie nie, ale u mnie jest już jutro:cool1::eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Może u Ciebie nie, ale u mnie jest już jutro:cool1::eviltong: [FONT=Comic Sans MS]U mnie się zbliża :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czasem fajnie tak siedzieć przed kompem dwa dni :evil_lol:[/FONT] Quote
Magda Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]U mnie się zbliża :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czasem fajnie tak siedzieć przed kompem dwa dni :evil_lol:[/FONT] Hahaha.....to będzie mój rekord:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj Madziu! [quote name='Magda_Miki'] Zmokła kura :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] Wow, jaki teren do biegania :-o [quote name='Magda_Miki'] Prawie jak Superman :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] Miki, gdzieś tam obok nogi przypałętał Ci się jakiś kurczak. Zajmij się nim :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hallo Madziu :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wstawaj! już południe u Was dochodzi :eviltong: kto to widział tak długo w łóżku leniuchować :evil_lol: :eviltong:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Zmokła kura :evil_lol: Wow, jaki teren do biegania :-o Prawie jak Superman :evil_lol: Miki, gdzieś tam obok nogi przypałętał Ci się jakiś kurczak. Zajmij się nim :evil_lol: Hej! Tereny to pokażę za jakiś czas, bo specjalnie dla Was porobiłam troszkę zdjęć:cool3: Kurczak to już kilkakrotnie zamordowany [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hallo Madziu :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wstawaj! już południe u Was dochodzi :eviltong: kto to widział tak długo w łóżku leniuchować :evil_lol: :eviltong:[/FONT] Cześć:p Już wstałam. Nie śpię od.......godziny:lol: Taki upał, że nie wytrzymam:cool1: Quote
Kasia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Miki goniący ptaki jest świetny :p Tak zawzięcie i zaciekle na nie poluje, że aż włos potargany mu się robi :p Cześć Magdaleno!!! Dzis również wypad na działeczkę sie szykuje? :lol: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='fidelek2']Miki goniący ptaki jest świetny :p Tak zawzięcie i zaciekle na nie poluje, że aż włos potargany mu się robi :p Cześć Magdaleno!!! Dzis również wypad na działeczkę sie szykuje? :lol: Hej Kasiu!:p Niestety działeczka się skończyła dla mnie na jakiś czas:-( Spałam z czwartku na piątek, dzisiaj do teatru, a w następnym tygodniu operacja... Zabita kobita łapcia:loveu: Quote
Kasia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Niestety działeczka się skończyła dla mnie na jakiś czas:-( Spałam z czwartku na piątek, dzisiaj do teatru, a w następnym tygodniu operacja... Zabita kobita Pamiętam, pisałaś o tym jakis czas temu...coś koło 15-go, prawda? :roll: Madziu z całych sił będziemy trzymać za Ciebie kciuki!!!! Miki morderca!!! :diabloti: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Pamiętam, pisałaś o tym jakis czas temu...coś koło 15-go, prawda? :roll: Madziu z całych sił będziemy trzymać za Ciebie kciuki!!!! Miki morderca!!! :diabloti: 14 mnie przyjmą na oddział, a zabieg 15. Potem zobaczymy jak się potoczy. Mam nadzieję, że nie będę długo siedziała w szpitalu. Dziękuję:loveu: Kura wydała ostatni dźwięk i poległa Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Halo MAGDA MIKI:p ta fota mnie powaliła:roflt: piękna modelka z Ciebie:cool1: i ta też Miki pędziwiatr:lol: pozdrowienia papap:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Coś odwróciło uwagę łowcy :razz: Czyżby nowy kurczak? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Madziu, a na co będziesz miała zabieg, jak można zapytać?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz chyba obowiązkowo trzeba być w szpitalu 5 dni jak mnie pamięć nie myli, ja leżałam chyba tylko 3 góra 4 dni, ale to kilka tam temu, za czasów gimnazjum, pierwszego dnia mnie przyjęli, następnego zabieg, później oberwacja i do domku :multi: Nie będzie źle, zobaczysz :)[/FONT] Quote
koregra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No no ja też będe kciuki trzymać i myślami będę z tobą ;) Cori ma podobnego kurczaka tzn taki sam tylko o połowę mniejszy :lol: A mnie dziś wieczorkiem nie będzie wybieram się na panieński wieczorek :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Niemartw sie zabiegiem, wszysto bedzie dobrze my tutaj bedziemy mocno trzymali kciuki za Twój szybciutki powrót do zdrówka :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hihi fajniusia ta fotusia Mikuś upolował kuraka i w nogi ze zdobycza :D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka i przyjemnego pobytu w teatrze :) Buziaczki[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pegaza']Halo MAGDA MIKI:p ta fota mnie powaliła:roflt: piękna modelka z Ciebie:cool1: i ta też Miki pędziwiatr:lol: pozdrowienia papap:p No co, wszystko widać. Czego chcieć więcej:eviltong::evil_lol: Dzięki [quote name='Yorkie']Coś odwróciło uwagę łowcy :razz: Czyżby nowy kurczak? :lol: Bocian przelatujący nad działką sąsiadów:cool1: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Madziu, a na co będziesz miała zabieg, jak można zapytać?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz chyba obowiązkowo trzeba być w szpitalu 5 dni jak mnie pamięć nie myli, ja leżałam chyba tylko 3 góra 4 dni, ale to kilka tam temu, za czasów gimnazjum, pierwszego dnia mnie przyjęli, następnego zabieg, później oberwacja i do domku :multi: Nie będzie źle, zobaczysz :)[/FONT] Będę mieć wycinaną narośl na nodze. Jakiś nowotwór niezłośliwy. Przez niego mam cały czas stan zapalny w organizmie. Trzeba to cholerstwo usunąć:mad: Kiedyś w podstawówce miałam wycinany wyrostek robaczkowy i leżałam 5 dni w szpitalu, a potem tydzień w domu... [quote name='koregra']No no ja też będe kciuki trzymać i myślami będę z tobą ;) Cori ma podobnego kurczaka tzn taki sam tylko o połowę mniejszy :lol: A mnie dziś wieczorkiem nie będzie wybieram się na panieński wieczorek :eviltong: Dziękuję:loveu: No to życzę udanego wieczoru panieńskiego:cool3: Będą jakieś atrakcje?:razz: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Niemartw sie zabiegiem, wszysto bedzie dobrze my tutaj bedziemy mocno trzymali kciuki za Twój szybciutki powrót do zdrówka :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hihi fajniusia ta fotusia Mikuś upolował kuraka i w nogi ze zdobycza :D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka i przyjemnego pobytu w teatrze :) Buziaczki[/FONT] Dziękuję Kasiu:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Będę mieć wycinaną narośl na nodze. Jakiś nowotwór niezłośliwy. Przez niego mam cały czas stan zapalny w organizmie. Trzeba to cholerstwo usunąć:mad: Kiedyś w podstawówce miałam wycinany wyrostek robaczkowy i leżałam 5 dni w szpitalu, a potem tydzień w domu... [FONT=Comic Sans MS]Znajoma sprawa ... ja również miałam wycinaną narośl na nodze, ale na szczęście okazalo się, ze to tylko (uff) kaszak był, więc odetchnęłam ... Tak więc mam blizne sobie na prawej nodze poniżej kolana, ale mała, nie jest rzucająca sie w oczy na szczęście :eviltong: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U Was też wszytsko będzie ok, kilka dni i po sprawie ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts