Magda Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dziękujemy:multi: Chyba kładę się do łóżka... oczy mi się zlepiają DOBRANOC!!! Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witam ale piękny uśmieszek... gdyby moja mama zobaczyłaby to zdjęcie to... w sumie nie wiem, ale wiem, ze ona uwielbiała yorki i zawsze o takim martrzyła... Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzień dobry ale masz w domu uroczego śpioszka :loveu: mizianko [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Cerber'] witam ale piękny uśmieszek... gdyby moja mama zobaczyłaby to zdjęcie to... w sumie nie wiem, ale wiem, ze ona uwielbiała yorki i zawsze o takim martrzyła... Hej! Miło nam, że do nas wpadłaś:multi: Miki dziękuje za miłe słowa. [quote name='bGirl'] dzień dobry ale masz w domu uroczego śpioszka :loveu: mizianko [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD A no mam:loveu: Twoja sforka również mi sie podoba. Super zestaw:p Witajcie kochani! Ja od rana zalatana. To do miasta, teraz sprzątanie na mnie czeka. Miki dzisiaj jakiś taki radosny pies sie zrobił. Rozpiera go energia:loveu: Ciągle lata ze swoja piłką i zachęca do zabawy. Mój głupolek kochany:loveu: Potem będą zdjęcia. Teraz lece do Was Quote
Aga76 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry Madziu :loveu: Żesz cudowna fota, że nie mogę, boooska i przepiękna! Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :loveu: Żesz cudowna fota, że nie mogę, boooska i przepiękna! Przestań.....jak zobaczyłam biedronkę Gosi od Axelka to chciałam tą moją skasować:lol: Ta chyba jakaś niedorobiona, bo ma tylko 2 kropki.... Quote
Aga76 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A żesz przebooska jest w całej swej postaci i jedyna w swoim rodzaju :happy1: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jak fajna dronka:loveu: mikus nie chcial jej skonsumowac? ;) wesolych swiat!!! Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Aga76']A żesz przebooska jest w całej swej postaci i jedyna w swoim rodzaju :happy1: Skoro tak mówisz...:evil_lol: Niech jej będzie. Hmm...ciekawe gdzie ona teraz jest:roll: [quote name='Teklunia']jak fajna dronka:loveu: mikus nie chcial jej skonsumowac? ;) wesolych swiat!!! Miki to jej nawet nie widział:lol: On na szczęście nie jest owadożerny (uff...). Muchy tez go nie interesują:eviltong: My również życzymy Wesołych Świąt:loveu: Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przestań.....jak zobaczyłam biedronkę Gosi od Axelka to chciałam tą moją skasować:lol: Ta chyba jakaś niedorobiona, bo ma tylko 2 kropki.... Haha rzeczywiscie :D JAka biedrona :P zgubila kropy raczej po drodze ;D i jaka pomaranczowa takia :D ale ogolnie fotka cudaśna :D Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda_Miki napisał(a): Miki to jej nawet nie widział:lol: On na szczęście nie jest owadożerny (uff...). Muchy tez go nie interesują:eviltong: My również życzymy Wesołych Świąt:loveu:no popatrz - a Tena interesują bardzo :evil_lol: chociaz ma klopoty z ich dojrzeniem ;) ale jak juz dojrzy,to wstepuje w niego morderca:diabloti: Quote
Madzia_19 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Witaj Madziu :p Ojej :loveu: A cóż to za Słodkość leży w tym kojku :loveu: :loveu: :loveu: Wymiziaj ode mnie Mikusia :loveu: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 OOOOooo! Kiedy zamieniłaś Mikiego na pluszaka??? Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='maartucha']Haha rzeczywiscie :D JAka biedrona :P zgubila kropy raczej po drodze ;D i jaka pomaranczowa takia :D ale ogolnie fotka cudaśna Może ma mało kropek, bo jeszcze młoda?:lol: Nie znam się na tych stworach... może jak dorośnie to pojawią się te pryszcze:evil_lol: [quote name='Teklunia']no popatrz - a Tena interesują bardzo :evil_lol: chociaz ma klopoty z ich dojrzeniem ;) ale jak juz dojrzy,to wstepuje w niego morderca:diabloti: Oj biedny:lol: Muchy tańcują gdy Ten nie widzi:diabloti: [quote name='Madzia_19']Witaj Madziu :p Ojej :loveu: A cóż to za Słodkość leży w tym kojku :loveu: :loveu: :loveu: Wymiziaj ode mnie Mikusia :loveu: Hej! A wiesz, że nie wiem? Jakiś kot sie przybłąkał i przespał:loveu: Ide wymiziać:p [quote name='AlKil'] OOOOooo! Kiedy zamieniłaś Mikiego na pluszaka??? Nie zamieniłam tylko wymieniłam baterie:eviltong: Ponoć te lepsze mają być:evil_lol: Ulubione miejsce Mikiego. Tu czuje się jak pan i władca. Każdy pies jest obszczekany:diabloti: I po kąpieli :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam...witam i buziolki wam gorace przesyłam :) Jakie fajniutkie foteczki...piekniusi przystojniaczek z Mikiego:) Hihi a gdzie Miki zgubił główke :) Jaki dostojny kawaler ...wymiziaj go odemnie :) Przyjemnego popołudnia wam życze:) Buziolki :) Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam...witam i buziolki wam gorace przesyłam :) Jakie fajniutkie foteczki...piekniusi przystojniaczek z Mikiego:) Hihi a gdzie Miki zgubił główke :) Jaki dostojny kawaler ...wymiziaj go odemnie :) Przyjemnego popołudnia wam życze:) Buziolki :) Hej! Miki wymiziany. Zaraz szykuje się do wyjścia na ten okropny wiatr brr... A głowę to on już dawno zgubił:evil_lol: Mój głupolek:loveu: Ale dzisiaj super dzień! Cieszę się, że mały Dogo zdrowieje Quote
Magda Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Lecimy na spacer, kąpanie i spanie:p Jutro czeka nas dużo roboty w kuchni (ale jakiej smacznej:loveu:) Quote
Anusia & Alutka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jak piekniusio lezy rodzynkami do gory :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja tez sie zegnam. Dzis tutaj ;) Dobranoc :loveu: Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jej, ależ on jest piękny, a po kąpieli jak dumnie stoi :loveu: cholercia, nie dobrze coraz bardziej mi się Yorki podobają :shake: Quote
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda_Miki napisał(a)::diabloti::diabloti: Taa.....może przyjechać i pomóc? Pomogę Viktorowi (dobrze pamiętam?) Ach ta skleroza...... Nie wiem czy Weszka się zgodzi abyś pomagała Viktorowi bo ona go pokochała :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi::multi::multi:wpadam wcześnie raniutko;)powiedzieć dzień dobry i zameldować ze foteczki widziałam Quote
Sara_i_Aris Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :-? Głowę mu ucięło :evil_lol: Jak się dumnie prezentuje :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Madziu :loveu: Słoneczne spojrzenie kawalera :cool1: Balkonowa gilotyna :eek2: Miki przystojniak :mdleje: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
Recommended Posts