Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Czesc Madziu :multi:

Ales Mikulisinski sie zmienil :crazyeye: zarosniety na maxa, kiedy macie wizyte u fryzjera :evil_lol: :eviltong: Musi dolaczyc do reszty forumowych golasow :loveu: Kudelki lataja mu na wsyztskie strony swiata no i pewnie chlopak sie poci kiedy na dworze sloneczko przygrzeje :evil_lol: A tak powaznie to mam nadzieje, ze planujecie go obciac?

Dzialkowe fotencje super, widac, ze wiosenka przyszla bo wsyztskie focicie swoje pociechy wsrod zieleni, az milo patrzec, jest czym oko nacieszyc :loveu: My pewnie jutro tez sie na dzialeczke wybierzemy to jakies swieze fotki zrobimy swiezo wykapanego Oskarka :loveu:

Zdrowka zycze :p

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madziu :p

To Ty znowu chora? :hmmmm:
Chata wolna, pewnie balujecie z Mikim :evil_lol:

No właśnie, kiedy wizyta u fryzjera? :lol: Mikuś już obrósł :lol:
Działkowe zdjęcia cudne :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Ales Mikulisinski sie zmienil :crazyeye: zarosniety na maxa, kiedy macie wizyte u fryzjera :evil_lol: :eviltong: Musi dolaczyc do reszty forumowych golasow :loveu: Kudelki lataja mu na wsyztskie strony swiata no i pewnie chlopak sie poci kiedy na dworze sloneczko przygrzeje :evil_lol: A tak powaznie to mam nadzieje, ze planujecie go obciac?

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]

Zdrowka zycze :p

[quote name='madziasto4']Cześć Madziu :p

No właśnie, kiedy wizyta u fryzjera? :lol: Mikuś już obrósł :lol:

Hej dziewczynki:p
A co wy tak sie zmowilyscie:eviltong: Ja sie upre i go nie obetne jeszcze przez jakis czas:obrazic: :obrazic:

My już po spacerku, szkoda że krótkim... Zapowiada sie piekna pogoda, wiec mam nadzieje, ze pojedziecie na swoje dzialeczki, a ja bede mogla podziwiac piekne foteczki:loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wariat tylko z tym kurczakiem lata :lol:

Miki! Baczność! Spocznij! W lewo zwrot! Do fryzjera marsz! :diabloti:

Kurczak to numer jeden! Po jakims czasie odpada mi reka...:lol: Mam gdzies filmik....hmmm....zaraz poszukam

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alka']haha, widzę ,że na działce odbyło się polowanie na kurczaki...:evil_lol:

buziaczki dla Mikiego !

miłej niedzieli :loveu:

Ale ciiiiiiicho......:evil_lol: Jeszcze mi psa zabiora

Buziaczki przekazane:p

Posted

Mam filmik, ale cos mi sie nie podoba.... Czemu on musi byc powiekszony przez ta strone? Prawie nic nie widac:mad: :angryy:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='Aga76']Biedny kurczak :shake: taki rozszarpywany, a może tak mocno kochany:hmmmm:

Mysle, ze to drugie:lol: Tylko mam nadzieję, że ja jestem na pierwszym miejscu w skali miłości Mikiego:loveu:

[quote name='madzia i medor']Hello :hand:
Super foteczki :multi:

Hej Madziu!
Dzieki:p

[quote name='Pati i Daisy']hej!
Dawno nas nie było u Mikiego i jest troche zaległości:diabloti: ale nadrabiamy :p

Fotki cudowe i filmiek też!!!!!:loveu: :eviltong:

Jakie tam zaleglosci, nie bylo mnie przez tydzien:eviltong:
Dziekujemy pieknie:multi:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Ach uwielbiam te dzialkowe fotki rozbrykanego Mikiego :loveu: ale fryzjer to mu jest potrzebny naprawde :eviltong:

Ale ty jesteś uparta:mad: Właśnie przed chwilką wyczesałam swojego kudłacza i jest super!:loveu: Włoski prościutkie jak struna. Tylko kurka mógłby byc trochę ciemniejszy:mad: :mad:

Znowu kaczka:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Jakie tam zaleglosci, nie bylo mnie przez tydzien:eviltong:
:p
Magda_Miki napisał(a):

Dziekujemy pieknie:multi:

Prima Aprilis!!! :diabloti: :evil_lol:

Zartuje :eviltong: sliczne fotki;)

Posted

jej, w ciągu 30 sekund zaaportował 2 razy kaczkę :crazyeye: ale torpeda :evil_lol::evil_lol:

Dziękujemy za odwiedzinki u nas, my mamy tyle fotek z wyjazdu wsiowego, ale nie mam siły już na nic, jutro może się zbiorę i wstawię :loveu:

Posted

[quote name='barbara.h']jej, w ciągu 30 sekund zaaportował 2 razy kaczkę :crazyeye: ale torpeda :evil_lol::evil_lol:

Dziękujemy za odwiedzinki u nas, my mamy tyle fotek z wyjazdu wsiowego, ale nie mam siły już na nic, jutro może się zbiorę i wstawię :loveu:

Bardzo smieszne:eviltong: Przeciez to mala myszka jest. Nastepnym razem zmierze mu czas:lol:

Nie ma sprawy;) To z checia wpadne jeszcze raz na wsiowe fotki:p

[quote name='Pati i Daisy']:p

Prima Aprilis!!! :diabloti:

Zartuje :eviltong: sliczne fotki

Ja di dam!:mad: Tak sobie zartowac... w sumie to nikt mnie dzisiaj jeszcze nie nabral

[quote name='g_o_n_i_a']Mikuś i kaczuszła - :iloveyou::iloveyou: Skubaniec mały!

Ale Mikus bardziej kochany, prawda?:eviltong:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Super foteczki:loveu:
A jaki pogromca kurczaków z Mikiego:D

Dobry duet by stworzył z Killerem od Ewy:evil_lol: Tamten tez pies na kaczki:diabloti:

[quote name='Aga76']Piękny lot Mikiego z nielotem w zębach :megagrin:

Hihi dobre sformulowanie:eviltong:

Ostatnie zdjecia z dzialki, bo sie zanudzicie

:multi: :multi: