Daga_i_Oskar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czesc Madziu :multi: Ales Mikulisinski sie zmienil :crazyeye: zarosniety na maxa, kiedy macie wizyte u fryzjera :evil_lol: :eviltong: Musi dolaczyc do reszty forumowych golasow :loveu: Kudelki lataja mu na wsyztskie strony swiata no i pewnie chlopak sie poci kiedy na dworze sloneczko przygrzeje :evil_lol: A tak powaznie to mam nadzieje, ze planujecie go obciac? Dzialkowe fotencje super, widac, ze wiosenka przyszla bo wsyztskie focicie swoje pociechy wsrod zieleni, az milo patrzec, jest czym oko nacieszyc :loveu: My pewnie jutro tez sie na dzialeczke wybierzemy to jakies swieze fotki zrobimy swiezo wykapanego Oskarka :loveu: Zdrowka zycze :p Quote
madziasto4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Madziu :p To Ty znowu chora? :hmmmm: Chata wolna, pewnie balujecie z Mikim :evil_lol: No właśnie, kiedy wizyta u fryzjera? :lol: Mikuś już obrósł :lol: Działkowe zdjęcia cudne :loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: Ales Mikulisinski sie zmienil :crazyeye: zarosniety na maxa, kiedy macie wizyte u fryzjera :evil_lol: :eviltong: Musi dolaczyc do reszty forumowych golasow :loveu: Kudelki lataja mu na wsyztskie strony swiata no i pewnie chlopak sie poci kiedy na dworze sloneczko przygrzeje :evil_lol: A tak powaznie to mam nadzieje, ze planujecie go obciac? [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple] Zdrowka zycze :p [quote name='madziasto4']Cześć Madziu :p No właśnie, kiedy wizyta u fryzjera? :lol: Mikuś już obrósł :lol: Hej dziewczynki:p A co wy tak sie zmowilyscie:eviltong: Ja sie upre i go nie obetne jeszcze przez jakis czas:obrazic: :obrazic: My już po spacerku, szkoda że krótkim... Zapowiada sie piekna pogoda, wiec mam nadzieje, ze pojedziecie na swoje dzialeczki, a ja bede mogla podziwiac piekne foteczki:loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jeszcze troche mojego działkowca:p i zarosniety kudlacz:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wariat tylko z tym kurczakiem lata :lol: Miki! Baczność! Spocznij! W lewo zwrot! Do fryzjera marsz! :diabloti: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Wariat tylko z tym kurczakiem lata :lol: Miki! Baczność! Spocznij! W lewo zwrot! Do fryzjera marsz! :diabloti: Kurczak to numer jeden! Po jakims czasie odpada mi reka...:lol: Mam gdzies filmik....hmmm....zaraz poszukam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Aga76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry :loveu: :crazyeye: Latający Miki i lateksowy kurczak! Suuper :klacz: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Hej Agus! wlasnie laduje filmik z kaczka i Mikim w roli glownej:p Quote
Alka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 haha, widzę ,że na działce odbyło się polowanie na kurczaki...:evil_lol: buziaczki dla Mikiego ! miłej niedzieli :loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alka']haha, widzę ,że na działce odbyło się polowanie na kurczaki...:evil_lol: buziaczki dla Mikiego ! miłej niedzieli :loveu: Ale ciiiiiiicho......:evil_lol: Jeszcze mi psa zabiora Buziaczki przekazane:p Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Taki oto obrazek udalo mi sie uwiecznic aparatem:loveu: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Mam filmik, ale cos mi sie nie podoba.... Czemu on musi byc powiekszony przez ta strone? Prawie nic nie widac:mad: :angryy: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Aga76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Biedny kurczak :shake: taki rozszarpywany, a może tak mocno kochany:hmmmm: Quote
Pati i Daisy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hej! Dawno nas nie było u Mikiego i jest troche zaległości:diabloti: ale nadrabiamy :p Fotki cudowe i filmiek też!!!!!:loveu: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czesc Madziu :multi: Ach uwielbiam te dzialkowe fotki rozbrykanego Mikiego :loveu: ale fryzjer to mu jest potrzebny naprawde :eviltong: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Aga76']Biedny kurczak :shake: taki rozszarpywany, a może tak mocno kochany:hmmmm: Mysle, ze to drugie:lol: Tylko mam nadzieję, że ja jestem na pierwszym miejscu w skali miłości Mikiego:loveu: [quote name='madzia i medor']Hello :hand: Super foteczki :multi: Hej Madziu! Dzieki:p [quote name='Pati i Daisy']hej! Dawno nas nie było u Mikiego i jest troche zaległości:diabloti: ale nadrabiamy :p Fotki cudowe i filmiek też!!!!!:loveu: :eviltong: Jakie tam zaleglosci, nie bylo mnie przez tydzien:eviltong: Dziekujemy pieknie:multi: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: Ach uwielbiam te dzialkowe fotki rozbrykanego Mikiego :loveu: ale fryzjer to mu jest potrzebny naprawde :eviltong: Ale ty jesteś uparta:mad: Właśnie przed chwilką wyczesałam swojego kudłacza i jest super!:loveu: Włoski prościutkie jak struna. Tylko kurka mógłby byc trochę ciemniejszy:mad: :mad: Znowu kaczka:lol: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 CDWN (ciąg dalszy właśnie nąstąpi):evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Magda_Miki napisał(a): Jakie tam zaleglosci, nie bylo mnie przez tydzien:eviltong: :p Magda_Miki napisał(a): Dziekujemy pieknie:multi: Prima Aprilis!!! :diabloti: :evil_lol: Zartuje :eviltong: sliczne fotki;) Quote
barbara.h Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jej, w ciągu 30 sekund zaaportował 2 razy kaczkę :crazyeye: ale torpeda :evil_lol::evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki u nas, my mamy tyle fotek z wyjazdu wsiowego, ale nie mam siły już na nic, jutro może się zbiorę i wstawię :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mikuś i kaczuszła - :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Skubaniec mały! Quote
Patikujek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Super foteczki:loveu: A jaki pogromca kurczaków z Mikiego:D:D:D Quote
Aga76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Piękny lot Mikiego z nielotem w zębach :megagrin: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='barbara.h']jej, w ciągu 30 sekund zaaportował 2 razy kaczkę :crazyeye: ale torpeda :evil_lol::evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki u nas, my mamy tyle fotek z wyjazdu wsiowego, ale nie mam siły już na nic, jutro może się zbiorę i wstawię :loveu: Bardzo smieszne:eviltong: Przeciez to mala myszka jest. Nastepnym razem zmierze mu czas:lol: Nie ma sprawy;) To z checia wpadne jeszcze raz na wsiowe fotki:p [quote name='Pati i Daisy']:p Prima Aprilis!!! :diabloti: Zartuje :eviltong: sliczne fotki Ja di dam!:mad: Tak sobie zartowac... w sumie to nikt mnie dzisiaj jeszcze nie nabral [quote name='g_o_n_i_a']Mikuś i kaczuszła - :iloveyou::iloveyou: Skubaniec mały! Ale Mikus bardziej kochany, prawda?:eviltong: [quote name='Patikujek_Zabrze']Super foteczki:loveu: A jaki pogromca kurczaków z Mikiego:D Dobry duet by stworzył z Killerem od Ewy:evil_lol: Tamten tez pies na kaczki:diabloti: [quote name='Aga76']Piękny lot Mikiego z nielotem w zębach :megagrin: Hihi dobre sformulowanie:eviltong: Ostatnie zdjecia z dzialki, bo sie zanudzicie :multi: :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja di dam!:mad: Tak sobie zartowac... w sumie to nikt mnie dzisiaj jeszcze nie nabral :eviltong: Mnie też nie:-D Miki :loveu: (to już nie żart!!!:cool3: ) Quote
Recommended Posts